Koiran ruokinta

Koiran ruokinnalla on suuri merkitys koiran hyvinvointiin. Koiran ruokinnan peruspilarit ovat liha ja rasva, joiden riittävä saanti takaa koiran terveen kasvun ja elinvoimaisuuden. 

Koiran ruokinta muuttuu koiran eri elämänvaiheissa. Jo pentuajasta lähtien monipuolinen ja laadukas ruokavalio tukee koiran suoliston hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään terveyshaasteita myös jatkossa. Koiran ruokintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota, jos koiralle ilmestyy vatsavaivoja tai allergiaoireita. Lue myös vinkkimme nirson, vanhan tai ylipainoisen koiran ruokintaan. 

Koiran ruokinta eri elämänvaiheissa

Tiineen ja imettävän koiran ruokinta Hau-Hau

Tiineen koiran ja imettävän nartun ruokinta

Koiran tiineys kestää tavallisesti noin 9 viikkoa, eli noin 60–65 päivää, minkä jälkeen koiran energiantarve pysyy korkeana aina imetyksen loppuun saakka. Lue, mitä nartun ruokinnassa kannattaa huomioida tiineyden ja imetyksen aikana ja mitä vastasyntyneiden pentujen ravitsemukseen kuuluu.
Hau-Hau Champion koiranpentu

Koiranpennulle sopivat ruoat ja herkut

Etsitkö sopivaa kuivaruokaa, koiranherkkua tai kenties puruluuta koiranpennulle? Hau-Haun valikoimasta löydät maukkaita ja ravitsevia vaihtoehtoja pienen hännänheiluttajasi ruokailu- ja herkutteluhetkiin.
Hau-Hau Champion koiranpentu

5 syytä monipuolistaa koiranpennun ruokaa

Voiko pennulle antaa muutakin kuin kasvattajan suosittelemaa kuivaruokaa? Sopiva vaihtelu koiran ruokinnassa on hyväksi erityisesti nuorelle koiralle. Lue, miksi koiranpennun ruokintaa tulisi monipuolistaa.


Koiran ruokinnan perusteet

Koiranruokatrendit 2022 Hau-Hau

Koiranruokatrendit 2022

Kuten kodin ruokapöydässä ja ravintoloissa, trendit vaihtelevat myös lemmikkien ruokakupilla. Kokosimme tähän artikkeliin muutamia nousevia koiranruokinnan trendejä, jotka voivat kiinnostaa sinuakin.
Vaihda koiran ruoka onnistuneesti Hau-Hau

Onnistu koiran ruoan vaihtamisessa

Saako koirasi oireita nykyisestä kuivaruoastaan? Ehkä haluaisit vaihtaa koiran kuivaruoan aiempaa edullisempaan vaihtoehtoon? Katso 7 päivän ohjelmamme koiran ruokavalion vaihtamiseen.
Koiran ruokinnan perusteet Hau-Hau Champion

Koiran ruokinta

Mitä eroa on ihmisen ja koiran ruokavalioilla? Lue, kuinka usein ja kuinka paljon koiran tulisi päivittäin syödä.


Suosittelemme

Viljaton Makupala-sarja

Herkullisiin Viljattomiin Makupaloihin lisätyt ravintoaineet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia herkuttelun ja koulutushetkien lomassa. Uudesta Makupala-sarjasta löydät neljä maistuvaa ja koirasi terveyttä tukevaa vaihtoehtoa: lohta ja nokkosta, taimenta ja oreganoa, kanaa ja puolukkaa sekä oma kanaherkku pennuille.

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla.