Koiran ruokinta

Koiran ruokinnalla on suuri merkitys koiran hyvinvointiin. Koiran ruokinnan peruspilarit ovat liha ja rasva, joiden riittävä saanti takaa koiran terveen kasvun ja elinvoimaisuuden. 

Koiran ruokinta muuttuu koiran eri elämänvaiheissa. Jo pentuajasta lähtien monipuolinen ja laadukas ruokavalio tukee koiran suoliston hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään terveyshaasteita myös jatkossa. Koiran ruokintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota, jos koiralle ilmestyy vatsavaivoja tai allergiaoireita. Lue myös vinkkimme nirson, vanhan tai ylipainoisen koiran ruokintaan. 

Koiran ruokinnan perusteet

Hau-Hau Hyvä ruoka ja oma aarre on jokakoiranoikeus

Koiran ruokinta

Mitä eroa on ihmisen ja koiran ruokavalioilla? Lue, kuinka usein ja kuinka paljon koiran tulisi päivittäin syödä.
Koiran ruoan valinta Hau-Hau Champion

Koiran ruoan valinta

Kaikki koiranruoat eivät sovi jokaisen nelijalkaisen ystävän ruokakuppiin. Lue, mitä koiranruoan valinnassa on hyvä huomioida.

 

Koiran ruokinta eri elämänvaiheissa

Tiineen ja imettävän koiran ruokinta Hau-Hau

Tiineen koiran ja imettävän nartun ruokinta

Koiran tiineys kestää tavallisesti noin 9 viikkoa, eli noin 60–65 päivää, minkä jälkeen koiran energiantarve pysyy korkeana aina imetyksen loppuun saakka. Lue, mitä nartun ruokinnassa kannattaa huomioida tiineyden ja imetyksen aikana ja mitä vastasyntyneiden pentujen ravitsemukseen kuuluu.
Hau-Hau Champion koiranpentu

Koiranpennun ruoka ja sopivat herkut

Etsitkö sopivaa kuivaruokaa, koiranherkkua tai kenties puruluuta koiranpennulle? Hau-Haun valikoimasta löydät maukkaita ja ravitsevia vaihtoehtoja pienen hännänheiluttajasi ruokailu- ja herkutteluhetkiin.
Hau-Hau Champion koiranpentu

Miksi pennun ruoka tulisi olla monipuolista?

Voiko pennulle antaa muutakin kuin kasvattajan suosittelemaa kuivaruokaa? Sopiva vaihtelu koiran ruokinnassa on hyväksi erityisesti nuorelle koiralle. Lue, miksi koiranpennun ruokintaa tulisi monipuolistaa.


Suosittelemme

Sujuvaa arkea Hau-Haun tuotteilla

Hektistä perhe-elämää, stressiä töissä ja miljoona muistettavaa asiaa koiran kynsien leikkuusta ostoslistan tekemiseen. Kuulostaako tutulta? Lue, miten voit helpottaa arkeasi Hau-Haun tuotteilla.

Lue lisää

Viljaton Makupala-sarja

Herkullisiin Viljattomiin Makupaloihin lisätyt ravintoaineet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia herkuttelun ja koulutushetkien lomassa. Uudesta Makupala-sarjasta löydät neljä maistuvaa ja koirasi terveyttä tukevaa vaihtoehtoa: lohta ja nokkosta, taimenta ja oreganoa, kanaa ja puolukkaa sekä oma kanaherkku pennuille.

Pentuarki

Kuuluuko perheeseesi koiranpentu tai suunnitteletko koiranpennun hankintaa? Kokosimme hyödyllistä tietoa ja vinkkejä auttamaan, jotta pentuarki olisi mahdollisimman sujuvaa.

Nämä neljä tekijää mahdollistavat Hau-Haun edulliset hinnat

Haluaisitko ruokkia koirasi hyvällä ja edullisella koiranruoalla? Tässä artikkelissa käymme läpi keskeisimmät syyt, joiden ansiosta voimme tarjota hyvää ja edullista koiranruokaa jokakoiranoikeuksia vaalien.

Lue lisää

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla.