Koiran ruokinta

Koiran ruokinnalla on suuri merkitys koiran hyvinvointiin. Koiran ruokinnan peruspilarit ovat liha ja rasva, joiden riittävä saanti takaa koiran terveen kasvun ja elinvoimaisuuden. 

Koiran ruokinta muuttuu koiran eri elämänvaiheissa. Jo pentuajasta lähtien monipuolinen ja laadukas ruokavalio tukee koiran suoliston hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään terveyshaasteita myös jatkossa. Koiran ruokintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota, jos koiralle ilmestyy vatsavaivoja tai allergiaoireita. Lue myös vinkkimme nirson, vanhan tai ylipainoisen koiran ruokintaan. 

Koiran ruokinta eri elämänvaiheissa

Hau-Hau Champion koiranpennun ruokinta.

Koiranpennun ruokinta

Mitä ruokaa koiranpennulle? Kuinka usein pentua kuuluu ruokkia? Katso vinkkimme koiranpennun ruokintaan!
Hau-Hau Champion aikuisen koiran ruokinta.

Aikuisen koiran ruokinta

Aikuisen koiran ruokinnan tärkeimpänä tavoitteena on riittävä ravintoaineiden saanti sekä lihavuuden ennaltaehkäisy. Tutustu aikuisen koiran ruokintaan!


Koiran ruokavalion perusteet

Koiran ruokinnan perusteet Hau-Hau Champion

Koiran ruokinta

Mitä eroa on ihmisen ja koiran ruokavalioilla? Lue, kuinka usein ja kuinka paljon koiran tulisi päivittäin syödä.
Koiran ruoan valinta Hau-Hau Champion

Koiran ruoan valinta

Kaikki koiranruoat eivät sovi jokaisen nelijalkaisen ystävän ruokakuppiin. Lue, mitä koiranruoan valinnassa on hyvä huomioida.


Suosittelemme

Vehnättömät koiranruoat

Löydä koirasi elämänvaiheeseen sopiva vehnätön koiranruoka laajasta valikoimastamme. Aina runsaasti lihaa, ilman vehnää.

Lue lisää

Hau Hau uusi ilme

Tuttu tuote - uusi ilme!

Hau-Haun suositut koiranruoat saavat ylleen uuden upean ja entistä ympäristöystävällisemmän pakkauksen. Lue, kuinka tuotevalikoimamme uudistuu!

Tutustu uudistukseen

Hau-Hau märkäruoka koiralle

Märkäruoka jokaiseen makuun

Märkäruoka on helppo tapa tuoda makua ja vaihtelua ruokakuppiin. Tutustu vehnättömiin ja viljattomiin märkäruokiimme ja lue vinkit märkäruoan käyttöön.

Tutustu märkäruokiin

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla.