Koiran herkut

Herkuttelu ja maistuvat treeninamit on jokakoiranoikeus. Siksi suositut Hau-Hau Championin koiran herkut ovat koirakansan valinta niin koulutustuokioihin kuin hemmotteluhetkiinkin. Vähärasvaiset ja ihanan lihaisat koiran makupalat eivät sisällä lisättyä sokeria tai vehnää. Mikä on sinun koirasi suosikkiherkku?

Viljattomat herkut Viljattomat makupalat Hampaiden hoitoon Kuivatut eläintenosat Vehnättömät herkut

Viljattomat koiran herkut

 

Hau-Hau Championin viljattomista herkuista löydät herkulliset Lantit, Tangot ja Ruudut, jotka on tehty tuoreesta lihasta. Nämä kuin käsin leivotut herkut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa omalla tehtaallamme. Herkut on helppo murtaa käsin pienemmiksi paloiksi murustelematta.
 

Viljattomat makupalat

 

 Hau-Hau Championin herkkuvalikoima sisältää erilaisia makupaloja. Uudet Viljattomat Makupalat ovat meheviä koiranherkkuja, jotka sopivat täydellisesti treenikäyttöön. Löydät Viljattomat Makupalat -sarjasta myös koiranpennuille suunnitellun kanaherkun sekä täysin kanattoman makupalan.
 

Hampaiden hoitoon

Terve suu on jokakoiranoikeus. Valitse koirallesi hampaiden ja suun hyvinvointia tukevaa herkullista pureskeltavaa, joka auttaa ehkäisemään plakin ja hammaskiven muodostumista sekä raikastaa koirasi hengitystä. Vehnätön, valmistettu Euroopassa.

Kuivatut eläintenosat

 

Kotimaiset koiran herkut suoraan Pirkanmaalta! Nämä 100-prosenttisesti luonnolliset ja herkullisen rouskuvaksi paahdetut Hau-Hau Champion Kuivatut eläintenosat sisältävät vain yhtä raaka-ainetta. Herkulliset siivut ja possunsaparot ovat mainioita herkkuja ja palkkioita jokaisen koiran makuun. Valmistettu Suomessa.
 

Vehnättömät koiran herkut

 

Hau-Hau Championin vehnättömät herkut sopivat erinomaisesti sinun ja parhaan ystäväsi yhteisiin hetkiin: lenkille, erilaisiin koulutustuokioihin sekä rauhallisiin hemmotteluhetkiin. Tästä herkkusarjasta löydät eri kokoisia lihaisan pehmeitä herkkuja. Sarjan pienempiin herkkuihin lukeutuva Tonnikalapala on noussut suosituksi koulutusnamiksi. Palaherkkujen lisäksi sarja sisältää erilaisia lihatikkuja ja fileherkkuja, joita on helppo pilkkoa käsin pienempiin paloihin. Nämä kevyet Kiinassa valmistetut herkut eivät sisällä lainkaan vehnää. 
 

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Hau-Hau Champion -koiranherkut sopivat koirasi herkutteluhetkiin tai mukaan treenikentille. Koirasi parhaaksi makupalamme eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai vehnää. Vähärasvaisista herkuistamme löydät useita eri makuvaihtoehtoja myös kiloja kerryttäville koirille. Herkkävatsaiset ja allergiset koirat on huomioitu viljattomilla koiranherkuilla ja harvinaisemmilla proteiinin lähteillä, kuten lampaalla, taimenella ja kalkkunalla. 

Herkkuvalikoimastamme löydät sopivat makupalat niin pieneen kuin suureenkin kitaan. Pehmeät ja valmiiksi pilkotut makupalat sopivat koulutukseen, kun taas kuivatuista herkuista riittää purtavaa toviksi jos toiseksikin. Herkut sopivat päivittäisiin palkkaus- ja hemmottelutuokioihin koiran täysipainoisen ruokavalion rinnalla.