Koiran herkut

Herkuttelu ja maistuvat treeninamit on jokakoiranoikeus. Siksi suositut Hau-Hau Championin koiran herkut ovat koirakansan valinta niin koulutustuokioihin kuin hemmotteluhetkiinkin. Vähärasvaiset ja ihanan lihaisat koiran makupalat eivät sisällä lisättyä sokeria tai vehnää. Mikä on sinun koirasi suosikkiherkku?

Uudistamme pakkauksiamme ja päivitämme tuotesivujamme. Ajantasaiset tuotetiedot löydät aina pakkauksesta.

Viljattomat herkut Kuivatut eläintenosat Täyslihaherkut Viljattomat makupalat Gluteenittomat makupalat

Viljattomat koiran herkut

Hau-Hau Championin Viljattomasta herkkuvalikoimasta löydät herkulliset lantit ja tangot, jotka on tehty tuoreesta lihasta. Nämä kuin käsin leivotut herkut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa omalla tehtaallamme. Herkut on helppo murtaa käsin pienemmiksi paloiksi murustelematta.
 

Viljattomat makupalat

 Hau-Hau Championin herkkuvalikoima sisältää erilaisia makupaloja. Uudet Viljattomat Makupalat ovat meheviä koiranherkkuja, jotka sopivat täydellisesti treenikäyttöön. Löydät Viljattomat Makupalat -sarjasta myös koiranpennuille suunnitellun kanaherkun sekä täysin kanattoman makupalan.
 

Kuivatut eläintenosat

Kotimaiset koiran herkut suoraan Pirkanmaalta! Nämä 100-prosenttisesti luonnolliset ja herkullisen rouskuvaksi paahdetut Hau-Hau Champion Kuivatut eläintenosat sisältävät vain yhtä raaka-ainetta. Herkulliset siivut ja possunsaparot ovat mainioita herkkuja ja palkkioita jokaisen koiran makuun. Valmistettu Suomessa.
 

Gluteenittomat makupalat

Gluteenittomat makupalat ovat oivallisia herkkuja huimiin harrastuksiin tai nuuskunenän namietsintöihin. Gluteenittomat herkut ovat kevyen maistuvia neljässä eri maussa ja kahdessa eri nappulakoossa.

Koirien täyslihaherkut

Mehevät Hau-Hau Champion Täyslihaherkut sopivat erinomaisesti sinun ja parhaan ystäväsi yhteisiin hetkiin: lenkille, pieneen koulutustuokioon tai ihan vain salaiseen hemmotteluhetkeen. Pehmeistä herkuista löydät lukuisia treeninamisuosikkeja ja rouskuvilla fileeherkuilla voit hemmotella huiskuhäntääsi. Kevyet Kiinassa valmistetut herkut eivät sisällä lainkaan vehnää. 
 

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Hau-Hau Champion -koiranherkut sopivat koirasi herkutteluhetkiin tai mukaan treenikentille. Koirasi parhaaksi makupalamme eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai vehnää. Vähärasvaisista herkuistamme löydät useita eri makuvaihtoehtoja myös kiloja kerryttäville koirille. Herkkävatsaiset ja allergiset koirat on huomioitu viljattomilla koiranherkuilla ja harvinaisemmilla proteiinin lähteillä, kuten lampaalla, taimenella ja kalkkunalla. 

Herkkuvalikoimastamme löydät sopivat makupalat niin pieneen kuin suureenkin kitaan. Pehmeät ja valmiiksi pilkotut makupalat sopivat koulutukseen, kun taas kuivatuista herkuista riittää purtavaa toviksi jos toiseksikin. Herkut sopivat päivittäisiin palkkaus- ja hemmottelutuokioihin koiran täysipainoisen ruokavalion rinnalla.