Valitse viljaton koiranruoka Hau-Hau

Valitse viljaton koiranruoka

Viljaton koiranruoka voi olla monen herkkävatsaisen koiran pelastus. Monet koirat ovat herkistyneitä viljoille, mikä voi oireilla esimerkiksi vatsavaivoina, löysänä ulosteena tai iho-ongelmina. Oireiden ilmetessä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota koiran ruokakuppiin, sillä viljaton koiranruoka voi tuoda helpotuksen koiran ruoansulatusvaivoihin ja allergiaoireisiin.

Hau-Hau Championin Viljaton koiranruokasarja sisältää aina runsaasti herkullista lihaa tai kalaa, ja viljat on korvattu hyvin sulavilla vaihtoehtoisilla hiilihydraatinlähteillä. Ja mikä parasta – viljaton koiranruoka on saatavilla omasta ruokakaupastasi.

 

Viljattomat koiranruoat

VILJATTOMAT KUIVARUOAT

Olemme suunnitelleet uudet Hau-Hau Champion Viljattomat koiran kuivaruoat suomalaisten koiranomistajien toiveiden mukaan erityisesti herkkävatsaisille ja viljoille herkistyneille koirille. Täysin viljattomissa kuivaruoissamme on käytetty vähärasvaisia, helposti sulavia ja usein hyvin siedettyjä raaka-aineita. Lisäsimme viljattomiin kuivaruokiin myös nivelravinteita edistämään koiran nivelterveyttä ja tukemaan koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia.

VILJATTOMAT KUIVARUOAT

Hau-Hau Champion viljaton kuivaruoka koiranruoka
Hau-Hau Viljattoman annosateriat koirille

VILJATTOMAT ANNOSATERIAT

Erittäin lihaisat Viljattomat annosateriat ovat korkealaatuisia koiranruokia, joiden mureat lihasuikaleet vievät koirasi kielen mennessään. Kompakti pakkauskoko palvelee erityisesti pikkukoiria, mutta kuusi mehevää makua kruunaa myös ison koiran aterian. Tšekeissä valmistetut täysravinnot sisältävät jopa 98 prosenttia eläinperäistä proteiinia. Annosaterian avulla lisäät helposti maistuvuutta koirasi ruokailuhetkeen – apua myös nirsoille koirille! Tuoteperheeseen kuuluu myös kätevät monipakkaukset - tätä on kokeiltava!

VILJATTOMAT ANNOSATERIAT

Viljaton koiranmakkara Hau-Hau

VILJATTOMAT KOIRANMAKKARAT

Hau-Haun Viljattomista makkaroista löydät neljä mehevää makua: kala, nauta, siipikarja sekä kalkkuna-lammas. Makkaroiden viljaton resepti sisältää vain yhtä tai kahta proteiininlähdettä, joten ne sopivat usein myös herkkävatsaiselle koiralle. Nämä pehmeärakenteiset makkarat valmistetaan Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa ja niiden proteiinista peräti 100 prosenttia on eläinperäistä.

Viljattomat makkarat

VILJATTOMAT MAKUPALAT

Herkullisiin Viljattomiin Makupaloihin lisätyt ravintoaineet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia herkuttelun ja koulutushetkien lomassa. Uudesta Makupala-sarjasta löydät neljä maistuvaa ja koirasi terveyttä tukevaa vaihtoehtoa: lohta ja nokkosta, taimenta ja oreganoa, kanaa ja puolukkaa sekä oma kanaherkku pennuille. Tutustu myös muihin viljattomiin herkkuihimme.

Viljattomat makupalat

VILJATTOMAT MONOPROTEIINISET ANNOSATERIAT

Viljaton yhden lihan ateria on helppo valinta herkkävatsaiselle tai eliminaatiodieetillä olevalle koiralle, jolle kaikki proteiininlähteet eivät sovi. Viljattomuuden lisäksi patee on täysin soijaton ja sokeroimaton, eikä sen valmistuksessa ole käytetty keinotekoisia väri- tai makuaineita. 

MONOPROTEIINISET ANNOSATERIAT

Monoproteiiniset märkäruoat
Viljaton ateria pennuille

VILJATON ANNOSATERIA PENNUILLE

Hau-Hau Champion Viljaton annosateria pennuille ei nimensä mukaisesti sisällä lainkaan viljaa. Ateriassa proteiininlähteinä ovat kalkkuna ja lammas, jotka houkuttelevat nirsommankin pikkutassun pikaisesti kupin ääreen. Maukas annosruoka sisältää omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja, jotka tukevat koiranpennun tervettä kasvua. Voit korvata tällä täydennysravinnolla 30 % koiranpennun päivittäin syömästä täysravinnosta.

TUTUSTU PENTUATERIAAN

Tarvitseeko koirani viljatonta koiranruokaa?

Onko koirallasi usein vatsavaivoja, kuten ripulia tai ummetusta? Haiseeko koirasi pahalta ja pieree? Rapsutteleeko koira ahkerasti korviaan tai kutiavatko sen tassut? Edellä mainitut oireet voivat kertoa siitä, että viljoja sisältävä ruoka ei välttämättä sovi koirallesi. Suosittelemme kokeilemaan viljatonta koiranruokaa, josta lemmikkisi voi saada apua ruuansulatusvaivoihin ja allergiaoireisiin.

LUE VILJATTOMASTA RUOKAVALIOSTA

Toiveiden mukainen kuivaruoka

Kuuntelemme tarkalla korvalla suomalaisten koiranomistajien toiveita ja kehitämme uusia tuotteita palautteen perusteella. Viljattomien kuivaruokiemme korkea lihapitoisuus ja reseptiin lisätty herkullinen tuore liha takaa koiranruoan erinomaisen maistuvuuden ja maistuu siksi myös nirsollekin koiralle.

TUTUSTU VILJATTOMIIN KUIVARUOKIIN

Koiranruoan monipuolistaminen

Usein sanotaan, ettei koiranruokaa kannata vaihtaa, mikäli sopiva ruoka on löytynyt. Koiran monipuolinen ruokavalio kuitenkin tukee suoliston terveyttä ja ehkäisee erilaisia terveyshaittoja. Lue, kuinka voit helposti rikastaa koirasi tuttua nappularuokaa vaikka joka päivä! 

Lue kuivaruoan rikastamisesta

Koiran ruoan vaihtaminen

Koiran vatsavaivat ja allergiaoireet voivat usein johtua ruokakupin sisällöstä. Lue vinkkimme, milloin koiran ruokaa kannattaa vaihtaa ja kuinka uuteen ruokaan siirtyminen onnistuu ongelmitta.

LUE OHJEET