Koiran kuivaruoka

Suomalaiset koirat ovat syöneet laadukkaita ja lihaisia Hau-Hau Champion -kuivaruokia halki vuosikymmenten. Koiranruokiemme ensimmäisenä raaka-aineena on aina liha tai kala, jotta koirasi saisi paljon sille tärkeää eläinproteiinia. Kaikki Hau-Haun kuivaruoat ovat vehnättömiä. Laadukas ja hyvin sulava kuivaruoka on jokakoiranoikeus!

Premium kuivaruoat     Super premium kuivaruoat

Premium kuivaruoat

Hau-Hau Championin lihaisa ja laadukas Premium-kuivaruokasarja on saavuttanut jo klassikkoruoan aseman. Vehnätön ja soijaton koiranruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet oikeassa suhteessa. Koirien ehdoilla kehitetty koiranruokasarja pitää parhaan ystäväsi elinvoimaisena vuodesta toiseen.

Super Premium kuivaruoat

Hau-Hau Championin Super Premium -koiranruoat ovat erittäin laadukkaita ja lihaisia koiran kuivaruokia ilman vehnää ja soijaa. Löydät valikoimastamme myös täysin viljattoman kuivaruoan koirallesi. Mehevää kanaa, merellistä lohta ja hyvin siedettyä lammasta: nämä hypoallergeeniset, perunapohjaiset kuivaruoat sopivat usein hyvin myös herkkävatsaisille koirille!
 

Laadukkaat Hau-Hau Champion -kuivaruoat on kehitetty koirien hyvinvointi edellä. Vehnättömät kuivaruokamme sisältävät tasapainoisen kokonaisuuden proteiinia, rasvaa, kuitua sekä koirallesi välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Lihaisat kuivaruokamme pitävät koirasi elinvoimaisena pennusta senioriksi saakka. Kattavasta valikoimastamme löydät sopivan ruoan niin harrastavalle tai metsästävälle koiralle, joka tarvitsee ruokavalioonsa lisävirtaa, kuin painonhallintaa vaativalle tai ikääntyvälle koirallekin.

Ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys ja vuosikymmenten kokemus. Lupaamme tehdä koirallesi kaikkea hyvää niin hyvin kuin osaamme, siksi kaikilla tuotteillamme on 100-prosenttisen tyytyväisyystakuu. Me uskomme, että ravitseva ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus. Siksi löydät tuotteemme kukkarolle sopivaan hintaan sieltä, mistä ostetaan ruokaa muillekin perheenjäsenille.