Koiran kuivaruoka

Suomalaiset koirat ovat syöneet laadukkaita ja lihaisia Hau-Hau Champion -kuivaruokia halki vuosikymmenten. Koiranruokiemme ensimmäisenä raaka-aineena on aina liha tai kala, jotta koirasi saisi paljon sille tärkeää eläinproteiinia. Kaikki Hau-Haun kuivaruoat ovat vehnättömiä. Laadukas ja hyvin sulava kuivaruoka on jokakoiranoikeus!

Kotimaiset kuivaruoatViljattomat kuivaruoat 

Kotimaiset kuivaruoat

 

Läheltä ja lihaisaa! Hau-Hau Championin kotimaiset koiran kuivaruoat sisältävät aina runsaasti lihaa sekä helposti sulavaa kotimaista kauraa. Suosimme kuivaruokien valmistuksessa kotimaisia raaka-aineita. Löydät vehnättömästä kuivaruokasarjasta useita maukkaita vaihtoehtoja koirien eri tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Valmistamme kuivaruoat kotikulmillamme Hau-Haun omalla Nokian Nappulatehtaalla.

Viljattomat kuivaruoat

 

Hau-Hau Champion Viljattomat koiran kuivaruoat ovat huippulaadukkaita, erittäin lihaisia ja täysin viljattomia koiranruokia, jotka eivät sisällä maissia, riisiä, vehnää tai soijaa. Kuivaruokiin on valittu herkkävatsaisille koirille sopivia ja usein hyvin siedettyjä proteiininlähteitä. Perunapohjaisten viljattomien koiranruokien maistuvuutta lisää entisestään tuore kana, lohi tai kalkkuna. Takuulla herkullista!

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Laadukkaat Hau-Hau Champion -kuivaruoat on kehitetty koirien hyvinvointi edellä. Paras koiran kuivaruoka sisältää tasapainoisen kokonaisuuden proteiinia, rasvaa, kuitua sekä koirallesi välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Lihaisat kuivaruokamme pitävät koirasi elinvoimaisena pennusta seniori-ikäiseksi saakka. Viljattomat kuivaruoat voivat sopia usein allergisen koiran erityistarpeisiin. 

Me uskomme, että ravitseva ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus. Siksi löydät tuotteemme kukkarolle sopivaan hintaan sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenillesi. Lupaamme tehdä koirallesi kaikkea hyvää niin hyvin kuin osaamme, siksi kaikilla tuotteillamme on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu.