Koiran märkäruoka

Annosateriat ja makkarat ovat vehnätöntä ja mehevää täysravintoa parhaimmillaan. Makkarasta on moneksi, eikä annosaterioiden lihapitoisuutta voi vastustaa! Täydennysravintotetroilla lisäät helposti maistuvuutta koirasi ateriaan. Tutustu myös täysin viljattomiin vaihtoehtoihin. Kaikki Hau-Haun märkäruoat valmistetaan Euroopassa.

Viljattomat annosateriat Monoproteiiniset annosateriat Perinteiset koiranmakkarat Viljattomat koiranmakkarat Täydennysravinnot
Annosateriat

Annosateriat

 

Hau-Hau Champion Annosateriat ovat lihaisan lusikoitavaa pateeta ja täyttä ravintoa koirallesi. Virossa valmistetut, oman tehtaamme herkkumurkinat eivät sisällä väri- tai säilöntäaineita ja ovat koirasi parhaaksi täysin vehnättömiä. Kokeile parhaan ystäväsi kuppiin lohta, lammasta, lihaa tai kanaa!
 

Viljattomat annosateriat

 

Erittäin lihaisat Hau-Hau Championin Viljattomat annosateriat ovat korkealaatuisia täysravintoja, joiden fileepalat vievät koirasi kielen mennessään. Kompakti pakkauskoko palvelee erityisesti pikkukoiria, mutta kuusi mehevää makua kruunaavat myös isomman koiran aterian. Tšekeissä valmistetut mahtimurkinat sisältävät jopa 98 prosenttia eläinperäistä proteiinia.
 

Monoproteiiniset annosateriat

 

Monoproteiiniset yhden lihan ateriat sisältävät nimensä mukaisesti vain yhtä proteiininlähdettä: kanaa, nautaa tai Itämeren sillikalaa. Viljattomuuden ja rajattujen proteiininlähteiden ansiosta nämä täysravinnot ovat erinomaisia aterioita etenkin herkkävatsaisille koirille. Valmistamme yhden lihan ateriat Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa eurooppalaisista raaka-aineista.

Täydennysravinnot

 

Mehukkaat ja gluteenittomat Hau-Hau Champion täydennysravinnot lisäävät maistuvuutta koirasi aterioihin. Löydät valikoimasta kuusi eri makua joko kastikkeessa, hyytelössä tai pateena. Espanjassa valmistetut tetrat eivät sisällä vehnää, soijaa, maissia tai säilöntäaineita.

Perinteiset koiranmakkarat

 

Klassisen maistuvat Hau-Hau Champion Perinteiset koiranmakkarat ovat herkullista täysravintoa kaikille koirille. Koostumukseltaan kiinteistä makkaroista on moneksi: pilko pakkaseen, viipaloi vahtikoiralle siivu tai muussaa lihaisaksi höysteeksi ruoan joukkoon. Virossa omalla tehtaallamme valmistetut herkkumakkarat ovat täyttä ravintoa ilman vehnää ja väri- tai säilöntäaineita.
 

Viljattomat koiranmakkarat

 

Viljattomat ja lihaisat Hau-Hau Championin koiranmakkarat tekevät koirasi arjesta juhlaa. Mehevän pehmeät mono- ja duoproteiinimakkarat sopivat hyvin myös herkkävatsaisille koirille. Omalla tehtaallamme Virossa valmistettujen makkaroiden proteiinista peräti 100 prosenttia on eläinperäistä – lemmikkisi parhaaksi!
 

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Hau-Hau Champion -märkäruoat ovat erittäin lihaisia ja vehnättömiä täys- ja täydennysravintoja, joista löytyy mehukkaita ja merellisiä makuvaihtoehtoja kaikille koirille. Kunnollista kastiketta, paksua pateeta tai herkullista hyytelöä – ja aina runsaasti lihaa! Löydät valikoimastamme myös täysin viljattomat vaihtoehdot ja monipuoliset makkarat.

Mehevät Hau-Hau Champion -märkäruoat sopivat erinomaisesti sekä koirasi pääruoaksi että aterian lisukkeeksi. Koiranmakkarasta on moneksi, sillä sitä on helppo pilkkoa palkkanameiksi pakkaseen, viipaloida tai muussata ruoan joukkoon. Väri- ja säilöntäaineettomat annosateriat, makkarat ja tetrat pakkaat helposti mukaan myös mökille tai reissureppuun.