Hau-Hau Champion koiran märkäruoka

Koiran märkäruoka ja sen käyttö

Koiran märkäruoka tuo lisää maistuvuutta ja vaihtelua koirasi aterioihin. Jos koirasi ruokakupin sisältö tuntuu yksipuoliselta, käyttövalmiit ja herkullisen lihaisat Hau-Haun märkäruoat ovat helppo tapa monipuolistaa koirasi ruokavaliota. Tästä artikkelista löydät tietoa märkäruoan käytöstä ja Hau-Haun märkäruokavalikoimasta.

Koiran märkäruoka – miten sitä käytetään?

1. Nappula-aterioiden rikastaja: Voit korvata koiran kuivaruoka-aterioita joko osittain tai kokonaan märkäruoalla, joka on täysravintoa. Lue vinkkimme koiran ruokavalion monipuolistamiseen ja millä tavoin märkäruokaa voi yhdistää nappuloiden kanssa. 

2. Kylläisyyden tuoja: Märkäruoat lisäävät usein koiran kylläisyydentunnetta, sillä niitä annostellaan enemmän kuin kuivaruokaa. Vanhan tai ylipainoisen koiran ruokinnassa korvaa esimerkiksi yksi desi kuivaruokaa kahdella desillä märkäruokaa.

3. Maistuvuuden lisääjä: Houkuttele nirso koira tyhjentämään ruokakuppinsa höystämällä kuivaruokaa täys- tai täydennysravinnolla. Lue, miten märkäruoka helpotti nirson Adele-koiran ruokintaa.

4. Vastustamaton treenipalkka: Käytä märkäruokaa koiran palkitsemiseen treeneissä. Palkitse koira onnistuneesta suorituksesta puristamalla märkäruokaa koiralle suoraan annospussista.

5. Kätevä reissueväs: Annosateriat ja koiranmakkarat ovat näppäriä matka- ja retkieväitä, sillä ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä.

6. Aktivoiviin ruokailuhetkiin: Lusikoi märkäruokaa aktivointilelun sisään tai painele nuolumattoon. Tarjoa sellaisenaan tai pakasta. Tästä herkusta on koirallesi puuhaa pitkäksi aikaa!

7. Apu nesteytykseen: Maistuva koiran märkäruoka on erinomainen valinta, jos koira ei tunnu juovan tarpeeksi tai tarvitsee tukea nesteytykseen esimerkiksi kesähelteillä. Lue lisää koiran veden tarpeesta.

kuvituskuva ruokakuppi Hau-Hau Champion

 

"Kuivaruoan lisänä, kesällä viilennyksenä joko jääkaapin kautta tai pakastettuna, jolloin myös vähän enemmän tekemistä." 

 

Helppo koiranruoka kotona ja reissussa

Koiran märkäruoka on helppo ottaa osaksi koiran päivittäistä ruokintaa. Esimerkiksi raakaruokaan verrattuna märkäruoat ovat vaivattomia, sillä ne ovat heti käyttövalmiita ja avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Lisäksi märkäruoat ovat kypsennettyjä, joten niiden käsittely ei vaadi yhtä tarkkaa hygieniaa kuin raakaruoan.

Märkäruoka on kätevä ja turvallinen valinta erityisesti silloin, kun haluat lisätä koirasi ruokavalion lihaisuutta, mutta raakaruoan käsittely ja mahdolliset bakteerit mietityttävät. Vastaavasti Hau-Haun koiran märkäruoka sopii erinomaisesti myös raakaruokaa syövälle koiralle reissuevääksi ja matkoille, jos raakaruoan kuljetus mukana ei onnistu.
 

"Kätevä pakkaus, ei vie tilaa matkatavaroissa. Kätevä antaa, kun ei tarvita lusikkaa."

 

Hau-Haun lihaisat märkäruoat jokaiseen makuun

Me Hau-Haulla tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia märkäruokia. Voit valita muun muassa viljattomia kastike- ja hyytelöaterioita, vehnättömiä annosaterioita tai viljattomia yhden lihan aterioita sekä oman täydennysravinnon pennuille.

Hau-Haun koiran märkäruoka sisältää aina runsaasti lihaa tai kalaa, mikä houkuttelee nirsonkin nelijalkaisen ruokakupin ääreen. Hellävarainen kypsennys auttaa säilyttämään laadukkaiden raaka-aineiden tärkeitä ravintoaineita, mikä edistää myös ravinteiden imeytymistä koiran elimistössä ja tukee näin koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Viljaton märkäruoka  Hau-Hau Champion

Valmistamme märkäruoat tuoreesta lihasta, eivätkä ne sisällä lainkaan vehnää, lisättyä sokeria tai keinotekoisia maku- ja väriaineita.

Viljattomat annosateriat

Erittäin lihaisat Viljattomat annosateriat ovat korkealaatuisia täysravintoja, joiden lihasuikaleet vievät koirasi kielen mennessään. Kompakti, 85 gramman pakkauskoko palvelee erityisesti pikkukoiria, mutta kuusi mehevää makua kruunaa isonkin koiran aterian. Tämä koiran märkäruoka löytyy sekä kastike- että hyytelöateriana. Valmistamme Viljattomat annosateriat omalla tehtaallamme Tšekeissä. 

Tutustu tuotteisiin

Viljattomat annosateriat lajitelma Hau-Hau Champion

Viljattomat yhden lihan ateriat

Monoproteiiniset yhden lihan ateriat sisältävät nimensä mukaisesti vain yhtä proteiininlähdettä: kanaa, nautaa tai Itämeren sillikalaa. Viljattomuuden ja rajattujen proteiininlähteiden ansiosta nämä täysravinnot ovat erinomaisia aterioita etenkin herkkävatsaisille koirille. Valmistamme yhden lihan ateriat Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa eurooppalaisista raaka-aineista.

Tutustu tuotteisiin

Yhden lihan viljattomat ateriat Hau-Hau Champion

Vehnättömät annosateriat

Hau-Haun vehnättömät annosateriat ovat lusikoitavia, lihaisia pateita ja täyttä ravintoa koirallesi. Useista makuvaihtoehdoista löydät varmasti koirasi suosikin, ja 260 gramman pakkaus sopii monenlaisiin tilanteisiin eri kokoisille koirille. Valmistamme nämä herkkumurkinat omalla tehtaallamme Virossa, ja suurin osa niiden raaka-aineista tulee tehtaan läheltä Euroopasta.

Tutustu tuotteisiin

Vehnättömät annosateriat Hau-Hau Champion

Viljaton märkäruoka pennuille

Oletko etsinyt koiranpennuille suunniteltua lisuketta täydentämään pentusi aterioita? Tarjoa pikkutassulle Hau-Hau Champion Viljaton annosateria pennuille -täydennysravinto vaikkapa nappuloiden seassa. Lisäsimme pentujen märkäruokaan omega-3- ja -6-rasvahappoja tukemaan koiranpentusi tervettä kasvua. Maistuva yhdistelmä kalkkunaa ja lammasta houkuttelee nirsonkin pentupalleron ruokakupin ääreen. Valmistamme pentujen ikioman märkäruoan Hau-Haun omalla tehtaalla Virossa.

Tutustu tuotteeseen

Viljaton annosateria pennuille Hau-Hau Champion

Lihaisat täydennysravinnot

Luontaisesti gluteenittomat Hau-Haun täydennysravinnot ovat erinomainen lisä täysravinnon sekaan parantamaan koiranruoan maistuvuutta ja tukemaan koiran nesteensaantia. Ympäristöystävälliseen tetrapakkaukseen pakatut vehnättömät märkäruoat sisältävät reilusti lihaa ja runsaasti herkullista kastiketta tai mehevää hyytelöä.

Tutustu tuotteeseen

Koiran täydennysravinnot Hau-Hau Champion

"Kuivaruoan joukossa lisäämässä ruoan maistuvuutta. Välillä myös nuolumatossa herkuttelua varten."

 

Muista myös Hau-Haun monipuolinen kattaus koiranmakkaroita!

Hau-Haun valikoimasta löydät annosaterioiden lisäksi myös runsaasti erilaisia koiranmakkaroita. Perinteiset vehnättömät makkara-ateriat ovat herkullista täysravintoa, ja viljattomat koiranmakkaramme sisältävät vain yhtä tai kahta proteiininlähdettä. Kaikki Hau-Haun koiranmakkarat sopivat koirasi ateriaksi sellaisenaan tai nappuloiden kyytipojaksi.

Lue lisää Hau-Haun koiranmakkaroista.

Hau-Haun koiran makkarat lajitelma

Koiran monipuolinen ruokinta

Monipuolinen ruokavalio tukee koiran terveyttä ja tuo lisämakua koiran arkeen. Tiedätkö, miten koiran ruokavaliota voi monipuolistaa? Katso vinkkimme koiran erilaisiin lautasmalleihin.

Katso vinkit

Kotimaista koiranruokaa Nokialta

Valmistamme Hau-Haun Nokian Nappulatehtaalla koirien hyvinvointi edellä suunniteltua kuivaruokaa, joka on sekä ravitsevaa että maistuvaa.

Lue lisää

Valitse viljaton koiranruoka

Hau-Haun valikoimasta löydät viljattomat kuivaruoat, annosateriat, koiranmakkarat sekä koiranherkut. Tutustu valikoimaan ja ihastu!

Valitse viljaton koiranruoka