Pentuarki

Kuuluuko perheeseesi koiranpentu tai suunnitteletko koiranpennun hankintaa? Kokosimme hyödyllistä tietoa ja vinkkejä pentuarjen tueksi.

Jokainen koiranpentu on yksilö, ja sopivaa koiranruokaa kannattaa etsiä ja testata pennulle rohkeasti. Pennun ruokavalio saa olla monipuolinen, jotta pennun suolistomikrobisto kehittyy. Hau-Haun valikoimasta löydät useita koiranpennuille sopivia tuotteita. Jos vasta harkitset koiran ottamista, voit tutustua artikkeleihimme koiran hankinnasta ja koiranpennun tarvitsemista tarvikkeista.

Pentu tulee taloon -videosarja

Hau-Hau tekee yhteistyötä Koti koiralle -ohjelmastakin tutun koirakouluttaja Tommy Wirénin kanssa! Julkaisemme somessa ja Youtube-kanavallamme sarjan videoita, joilla haastattelemme Tommya koiranpennun hankinnasta ja kotiuttamisesta. Katso koirakouluttajan hyödylliset vinkit koiran hankintapäätöksen tueksi.

KATSO VIDEOT

Koiranpennun ruokinta

Olennaisinta koiranpennun ruokinnassa on, että pentu saa ruoastaan riittävästi energiaa ja ravintoaineita tukemaan tervettä kasvua. Aikuisen koiran ruoka on pennulle liian kevyttä, joten pennun on tärkeä saada pääasiassa koiranpennulle tarkoitettua ruokaa.

Lue pennun ruokinnasta

Koiranpennulle sopivat ruoat ja herkut

Etsitkö sopivaa kuivaruokaa, koiranherkkua tai kenties puruluuta koiranpennulle? Hau-Haun valikoimasta löydät maukkaita ja ravitsevia vaihtoehtoja pienen hännänheiluttajasi ruokailu- ja herkutteluhetkiin.

Tutustu tuotteisiin

5 syytä monipuolistaa koiranpennun ruokintaa

Voiko pennulle antaa muutakin kuin kasvattajan suosittelemaa kuivaruokaa? Sopiva vaihtelu koiran ruokinnassa on hyväksi erityisesti nuorelle koiralle. Lue, miksi koiranpennun ruokavaliota kannattaa monipuolistaa.

Lue lisää

Koiran hankinta

Koiran hankinnan täytyy aina olla huolellisesti harkittu päätös, oli kyseessä sitten pehmoisen pörröinen pikkupentu tai jo naskalihampaistaan luopunut aikuinen koira. Elämä koiran kanssa on parhaimmillaan vilpittömän iloista ja onnellista, mutta se voi joskus myös yllättää vaativuudellaan.

Lue lisää

Tarvikkeet pennulle

Ennen koiranpennun kotiutumista on hyvä tarkistaa, että kaikki tarpeelliset tarvikkeet on hankittuna valmiiksi. Näin pennun kotiutuminen on helpompaa ja stressittömämpää myös itsellesi. Katso muistilista, mitä tarvikkeita koiranpennulle kannattaa hankkia.

Lue lisää