Hau-Hau Champion ja koira
Hau-Hau jälleenmyyjät

Hau-Hau jälleenmyyjät

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että voit ostaa hyvää ja ravitsevaa ruokaa helposti sieltä, mistä ostat muidenkin perheenjäseniesi ruoat. Asuitpa Maarianhaminan merituulessa tai Nuorgamin lumihangilla – tai jossain siinä välillä, löydät tuotteemme helposti omasta ruokakaupastasi. Löydät runsaan valikoimamme myös päivittäistavaramyymälöistä ympäri Suomen sekä useista kotimaisista verkkokaupoista.

S-ryhmän ja K-ryhmän myymälät sekä verkkokaupat

 s-kaupat.fi   k-ruoka.fi

M-ketjun ruokakaupat

Löydät Hau-Hau Championin tuotteet myös eri päivittäistavaramyymälöistä ja niiden verkkokaupoista, esimerkiksi: 

Tokmanni

Puuilo

Halpahalli

Kärkkäinen

Minimani

Veljekset Keskinen

Pick'nPay

Löytötex

Voit ostaa Hau-Hau Championin tuotteita kätevästi myös kotimaisista verkkokaupoista suoraan kotiovellesi:

Peten Koiratarvike

Koiravaruste.fi

KARKKAINEN.COM

Voimaeläin

Kerro toiveesi

Eikö lähikauppasi hyllyltä löydy koirasi Hau-Hau-suosikkituotetta? Ei hätää! Moni kauppias haluaa täyttää asiakkaidensa toiveet, joten toive kannatta vinkata suoraan myymälään. Me kuulemme myös mielellämme, mikäli jokin myymälä kaipaisi valikoimaansa apuamme. Voit jättää meille toiveen esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään etsimään korvaavan tuotteen tai lähimmän myymälän suosikkituotteellesi.

Yhteydenottolomake

Hau-Hau Champion mies ja koira

Koirakansan suosikki jo vuodesta 1955

Hau-Hau on maistunut suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Vuosien saatossa Hau-Hau on noussut yhdeksi Suomen ostetuimmaksi koiranruoaksi ja merkittäväksi osaksi koirakansan elämää. 

TUTUSTU TARINAAMME

Kestävä tassunjälki

Suurin osa koiran hiilitassunjäljestä muodostuu ruokakupin sisällöstä. Siksi haluamme rakentaa tuotantopolkuamme entistä kestävämmäksi koiran hyvinvointia unohtamatta.

Lue vastuullisuudestamme

Hau-Hau Champion vastuullisuus
Hau-Hau koiranruoka

Koiranomistajan tietopankki

Haluamme auttaa jokaista koiranomistajaa huolehtimaan rakkaasta lemmikistään mahdollisimman hyvin. Siksi olemme koonneet runsaasti tietoa sivuillemme koiran ruokinnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista, josta saat vinkkejä helpottamaan arkeasi.

Lue koiran ruokinnasta