Hau-Hau Champion koiranpentu

Koiranpennun ruoka ja sopivat herkut

Etsitkö hyvää koiranpennun ruokaa tai kenties pennulle sopivia herkkuja tai puruluita? Me Hau-Haulla haluamme tehdä koiran ruokinnasta mahdollisimman helppoa jo pikkupennusta asti. Siksi löydät Hau-Hau Championin valikoimasta maukkaita ja ravitsevia vaihtoehtoja pienen hännänheiluttajasi ruokailu- ja herkutteluhetkiin. Me uskomme, että hyvä ruoka on jokakoiranoikeus, ja siksi tarjoamme tuotteita koirien monenlaisiin tarpeisiin aina koiranpennusta seniori-ikäiseksi asti. Katso tuotesuosituksemme koiranpennuille!

Kuivaruoka Puruluu Koiranherkku AnnosateriAT Koiranmakkara

KOTIMAINEN KUIVARUOKA PENNUILLE

Kanaa, riisiä & kauraa pennuille ja emoille on suunniteltu kasvattajakerhomme toiveiden pohjalta koiranpennun sekä tiineen nartun ja imettävän emon erityistarpeisiin. Vehnätön, maissiton ja perunaton täysravinto sisältää yli 60 % herkullista kanaa, josta koiranpentusi saa välttämättömiä aminohappoja elimistön rakennusaineiksi. Kuivaruoan kalsiumin ja fosforin ihanteellinen suhde sekä huolellisesti optimoitu ravintoainekoostumus tukevat koiranpennun luuston normaalia kehitystä.

Lue lisää

Hau-hau puruluut

PIKKUHAMPAILLE SOPIVAT PURULUUT

Maistuva ja kestävä Täyteluu, ohut ja vähärasvainen Hau-Haun Kierretikku sekä Hau-Haun Kunnon puruluut Hammaspatukka sopivat hyvin pienillekin naskalihampaille. Puruluut tarjoavat sopivasti vastusta koiranpennun hampaille, ja puruluiden pureskelu auttaa pitämään pennun hampaat puhtaana sekä hammaskiven loitolla. Lisäksi pureskelu on koiranpennullesi mieluista ja stressiä lieventävää puuhaa. Isommalle pennulle voit valita myös Hau-Haun Kevytrullan, joka antaa enemmän puruvastusta koirallesi.

Lue lisää

KANAMAKUPALA PENNUILLE

Nämä taskunamit eivät sotke pennun ruokavalion tasapainoa! Makupala pennuille on kaiken kokoisille koiranpennuille suunniteltu viljaton koiranherkku, jonka sisältämät ravintoaineet sekä tasapainotettu kalsiumin ja fosforin suhde tukevat pennun tervettä kasvua. Sydämen muotoiset, pienet ja pehmeät herkut sisältävät runsaasti herkullista kanaa ja maistuvat hyvin myös aikuiselle koiralle. Hyvä muistisääntö on tarjota herkkuja enintään 10 % koiranpennun päivittäisestä ruoka-annoksesta.

Lue lisää

PENNUN OMA ANNOSATERIA

Olemme kehittäneet pennuille oman täydennysravinnon, Viljaton annosateria pennuille. Tällä märkäruoalla voit korvata 30 % koiranpennun päivittäin syömästä täysravinnosta. Samalla tarjoat pennullesi vaihtelua ja uusia makumaailmoja. Voit lusikoida annosaterian myös aktivointileluun tai painella nuolumattoon ja pakastaa. Näin pentu saa yhdellä kertaa sekä rauhallista että aivoja aktivoivaa tekemistä. Pentujen viljaton annosateria on duoproteiini, eli se sisältää vain kahta proteiininlähdettä, kalkkunaa ja lammasta. Lisäsimme täydennysravintoon myös camelinaöljyä, joka on erinomainen hyvien rasvahappojen lähde.

Lue lisää

ANNOSATERIAT PIENILLE SUILLE

Viljattomat annosateriamme löydät pienessä 85 gramman annoskoossa, joka sopii hyvin täydentämään pennun kuivaruoka-annosta ja monipuolistamaan pennun ruokaa. Annosateriat valmistetaan tuoreesta lihasta, ja ne eivät sisällä lainkaan vehnää, maissia tai muita viljoja, soijaa, lisättyä sokeria tai keinotekoisia maku- ja väriaineita. Annosateriavalikoimamme sisältää sekä kastike- että hyytelöaterioita useilla eri makuvaihtoehdoilla.

Olemme kehittäneet pennuille myös oman täydennysravinnon, Viljaton annosateria pennuille, jolla voit korvata 30 % koiranpennun päivittäin syömästä täysravinnosta.

Lue lisää

KOIRANMAKKARAPALAT SUPERPALKKAUKSEEN

Helposti paloiteltavat Hau-Haun perinteiset koiranmakkarat sopivat mainiosti koiranpennun palkitsemiseen. Pilko makkara sopiviksi kuutiopaloiksi, pakasta ja ota sulamaan pari tuntia ennen treenejä. Jos nameja jää yli, ne säilyvät jääkaapissa vielä pari päivää.

Lue lisää

Koiranpennun ruokinta

Olennaisinta koiranpennun ruokinnassa on, että pentu saa ruoastaan riittävästi energiaa ja ravintoaineita tukemaan tervettä kasvua. Lue lisää koiranpennun ruokinnasta.

Lue lisää

5 syytä monipuolistaa koiranpennun ruokintaa

Voiko pennulle antaa muutakin kuin kasvattajan suosittelemaa kuivaruokaa? Sopiva vaihtelu koiran ruokinnassa on hyväksi erityisesti nuorelle koiralle. Lue, miksi koiranpennun ruokintaa tulisi monipuolistaa.

Lue lisää

Koiran hankinta

Koiran hankinnan täytyy aina olla huolellisesti harkittu päätös. Etsi etukäteen tietoa siitä, millainen eläin koira on ja mitä koiran omistaminen vaatii. Alkuun pääset lukemalla artikkelimme koiran hankinnasta.

Lue lisää