Hau-Hau Viljattomat herkut

Kuin kotona leivotut koiran viljattomat herkut

Hau-Hau Championin viljattomat koiranherkut sopivat erinomaisesti koiran kouluttamiseen sekä terveellisiin hemmotteluhetkiin. Testatusti maistuvat koiran namit sisältävät runsaasti herkullista tuoretta lihaa eivätkä lainkaan viljaa, joten ne voivat sopia usein herkkävatsaisillekin koirille. Herkkusarjan Kanalantin, Kanatangon ja Lammastangon lihaisaan taikinaan on lisätty myös marjapuristetta, ja Kalatankoon vastustuskykyä tukevaa merilevää. Tuloksena on kuin kotona leivotut makupalat, jotka sujahtavat näppärästi lenkkitakin taskuun murustelematta. Lue lisää koiran turvallisesta herkuttelusta sekä oikean herkun valinnasta.

Testasimme viljattomia koiranherkkuja innokkailla koiraharrastajilla, jotka vaativat treeneihinsä motivoivan maukkaita herkkuja erilaisiin koulutustilanteisiin. Testituloksissa korostuivat herkkujen erinomainen maistuvuus, terveellinen tuotesisältö sekä helppo paloiteltavuus koulutuskäyttöön.

"KOIRANI SUHTAUTUVAT ENNAKKOLUULOISESTI UUSIIN MAKUIHIN JA TUOKSUIHIN, MUTTA TÄLLÄ KERTAA HERKUT TEKIVÄT KAUPPANSA." - TESTIRYHMÄN KOIRANOMISTAJA

Asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemat koiran herkut valmistetaan omalla tehtaallamme Virossa laadukkaista eurooppalaisista raaka-aineista (pl. lammas). Kätevän sulkumekanismin avulla herkkupalat säilyvät tuoreina pitkään.

Hau-Hau Champion koiran herkkuhetki

”HELPPO PILKKOA KÄSISSÄ PIENEMMIKSI PALOIKSI ILMAN MURUSTELUA." - TESTIRYHMÄN KOIRAHARRASTAJA

Viljattomat herkut saivat kiitosta testiryhmän koiraharrastajilta 

 

Halusit sitten hemmotella koiraasi arjessa, harjoitella uusia taitoja tai palkata hyvästä suorituksesta koiraharrastuksissa, löydät Hau-Haun Championin uusista viljattomista lanteista ja tangoista varmasti koirallesi mieleisen herkun.

”Herkullinen tuoksu, koira motivoitui hienosti treeneissä”, kehuu koiraharrastaja.

Koiran herkkuja testanneet koiraharrastajat antoivat erityistä kiitosta terveellisyyden ja maistuvuuden lisäksi namipalojen koostumuksesta. Herkut ovat kuin kotona leivotun oloisia, ja niitä voi helposti pilkkoa käsissä pienemmiksi paloiksi ilman murustelua. Kaikki uutuuksia testanneet koirat ovat innostuneet mauista ja tuoksuista valtavasti, mikä auttaa motivoimaan koiraa haastavissakin treeneissä.

”Erittäin positiivista, että lammastanko ja lihalantti ovat väreiltään erilaiset. Treeneissä joskus tarvitaan alustasta erottuvia nameja ja tällöin värillä on väliä”, kertoo koiraharrastaja. 

Koirakansan valinta jo vuodesta 1955

 

Hau-Hau Championin laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet koirallesi – helposti ja edullisesti päivittäistavarakaupoista. Ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys ja vuosikymmenten kokemus. Uskomme Hau-Hau Championin laatuun ja maistuvuuteen niin vakaasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Hau-Hau Champion Viljattomat koiran herkut ja samojedi

”ERITYISKIITOS VILJATTOMUUDESTA – TAKASIVUN TUOTESISÄLTÖÄ ON MUKAVA LUKEA", ILOITSEE KOIRAHARRASTAJA.

Viljattomat herkut

Herkulliset lantit ja tangot sisältävät reilusti tuoretta lihaa eikä lainkaan viljoja. Löydät viljattomasta herkkuvalikoimasta takuulla koirasi oman suosikin.

Tutustu valikoimaan

Koiran kanssa harrastaminen

Etsitkö ideoita uuteen koiraharrastukseen? Tutustu erilaisiin harrastusvaihtoehtoihin, ja löydä sinulle ja koiralle sopiva laji.

Lue lisää

Koiranherkkujen valinta ja turvallinen herkuttelu

Herkkujen käytössä maltti on valttia, sillä ne sisältävät usein enemmän energiaa kuin koiran täysravinto. Lue, kuinka valitset oikean herkun koirallesi ja huolehdit herkuttelun turvallisuudesta.

Lue lisää