Vehnätön koiranruoka Hau-Hau champion

Vehnätön koiranruoka

Olemme kehittäneet vehnättömät kuivaruokamme koirien ehdoilla vastaamaan suomalaisten koirien makumieltymyksiin ja elämänvaiheiden eri tarpeisiin. Vehnättömissä ja lihaisissa kuivaruoissamme on runsaasti erilaisia makuvaihtoehtoja, minkä lisäksi olemme huomioineet koirien erityistarpeet muun muassa koiran iän, koon ja aktiivisuuden mukaan.


Hau-Hau Champion Vehnättömät koiran kuivaruoat ovat korkealaatuisia koiranruokia, jotka kattavat koirasi koko elämänkaaren aina pennusta seniori-ikään saakka. Tee koirasi ruokinnasta rentoa ja helppoa huolellisesti tasapainotetuilla, ravitsevilla ja maistuvilla Hau-Hau Champion -kuivaruoilla!

Hau-Hau Champion koiranruoat

Miksi vehnätöntä koiranruokaa?

Olemme kehittäneet Hau-Haun koiranruoat suomalaisten koiranomistajien toiveiden mukaisesti. Monet koiranomistajat kokevat, että runsaasti vehnää sisältävät koiranruoat voivat aiheuttaa koiralle vatsavaivoja, kuten runsasta ja löysää ulostetta tai ilmavaivoja. Siksi on tärkeää, että koiran ruoassa käytetyt raaka-aineet ovat helposti sulavia ja etenkin ruoan sisältämät hiilihydraatinlähteet on kypsennetty oikein. Lue, kuinka voit varmistua koiranruoan laadusta.

Koiranruoka kaikkiin tarpeisiin

Olemme kehittäneet vehnättömät kuivaruokamme kuunnellen tärkeimpiä asiakkaitamme, koiria. Vahvalla ammattitaidolla suunnitellut koiranruokamme maistuvat suomalaisille koirille ja sopivat erilaisiin elämänvaiheisiin sekä koiran yksilöllisiin tarpeisiin aina kevyesti liikkuvasta koirasta aktiiviseen harrastuskoiraan. Selkeät ja yksityiskohtaiset tuoteselosteemme auttavat sinua löytämään juuri omalle koirallesi sopivan tuotteen laajasta valikoimastamme.

Kaikille aikuisille koirille

Koirakansan suositut kuivaruoat sisältävät kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet sekä runsaasti maukasta lihaa tai kalaa.

Tutustu tuotteisiin

Pennuille ja emoille

Erittäin laadukas ja lihapitoinen koiranruoka, joka on suunniteltu koiranpennun sekä tiineen nartun ja imettävän emon erityistarpeisiin.

Tutustu penturuokaan

Ikääntyville ja keventäville koirille

Tasapainoinen koiran kuivaruoka ikääntyvien sekä painonhallintaa tarvitsevien koirien tarpeisiin. Runsaasti lihaa, mutta vain 9 % rasvaa.

Tutustu TUOTTEESEEn

Pienille koirille

Alle 10-kiloisten pienten koirien korkeampaan energiantarpeeseen suunniteltu kuivaruoka. Tästä lihaisasta koiranruoasta vauhdikas pikkukoirasi saa virtaa koko päiväksi.

Tutustu TUOTTEESEEN

Suurille koirille

Isoille koirille suunniteltuun kuivaruokaan lisäsimme nivelravinteita, jotka yhdessä omega3-rasvahappojen kanssa auttavat tukemaan nivelten hyvinvointia.

Tutustu tuotteeseen

Aktiivisille koirille

Extra Energy -koiranruoan korkea rasva- ja proteiinipitoisuus antaa maksimaalista suorituskykyä esimerkiksi aktiivisille metsästys-, urheilu- ja työkoirille.

Tutustu tuotteeseen

Vehnätön kuivaruoka on nyt läheltä ja lihaisaa! Nokian Nappulatehtaan kuivaruoat täyttävät kauppojen hyllyt vuonna 2023. Lue lisää uudistuneesta kuivaruokasarjasta.

Vehnättömät märkäruoat lisäävät makua ruokakuppiin

Koira kannattaa totuttaa monipuoliseen ruokaan jo pennusta lähtien. Monipuolinen ruoka edistää koiran suolistomikrobiston kehitystä, mikä voi suojata koiraa myöhemmin ruoka-aineyliherkkyyksiltä ja allergioilta. Myös nirso koira voi innostua tyhjentämään ruokakuppinsa, kun tarjolla on monipuolista, herkullisella märkäruoalla höystettyä ruokaa. Lue lisää, kuinka voit rikastaa koirasi nappularuokaa ja ilahduttaa koiraasi sekoittamalla kuppiin erilaisia märkäruokia.

Hau-Hau Championin annosateriat ja koiranmakkarat ovat vehnätöntä ja mehevää koiranruokaa parhaimmillaan, ja voit tarjota niitä koirallesi ateriana sellaisenaan. Herkullisilla täydennysravinnoilla lisäät helposti maistuvuutta koirasi ruokakuppiin.

Tutustu märkäruokiin

Hau-Hau Champion koiran märkäruoat
Hau-Hau jokakoiranoikeus

 

HERKULLINEN JA LAADUKAS ATERIA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Hau-Hau Champion koiranruoat

Osaatko tunnistaa laadukkaan koiranruoan?


Kallis hinta tai myyntipaikka ei kerro aina totuutta koiranruoan laadusta. Jos et ole koskaan aiemmin katsonut, mitä ostamasi koiranruoka sisältää, nyt on sopiva hetki kurkata kuivaruokasäkin taakse. Lue ohjeemme, mitä tuoteselosteesta kannattaa tarkistaa, kun valitset koirallesi sopivaa ruokaa.

Lue lisää

Viljaton koiran kuivaruoka

Herkkävatsaisille ja viljoille herkistyneille koirille suunnittellut viljattomat kuivaruoat sisältävät vain hyvin sulavia raaka-aineita. Reseptiin lisätty tuore liha takaa maistuvuuden!

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

Me uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Lue, mitä oikeudet merkitsevät meille ja suomalaiselle koirakansalle.

Lue jokakoiranoikeuksista