Koiran puruluut

Kevyen rouskuvat Hau-Hau Championin koiran puruluut tuovat lajityypillisiä virikkeitä parhaan ystäväsi jokaiseen päivään. Myös nirsoille nelijalkaisille löytyy kaluttavaa: tuoksuvia ja maistuvia Kunnon puruluita, pyörteisiä täyteherkkuluita sekä fileillä kuorrutettuja pururullia. Tarjoa koirallesi puruluu, joka aktivoi ja tarjoaa myös mekaanista hampaiden puhdistusta.

Kunnon puruluut Perinteiset puruluut Lihaa sisältävät puruluut

Kunnon puruluut

 

Hau-Hau Championin Kunnon puruluut ovat erityisen tuoksuvia ja maistuvia sekä täysin viljattomia ja säilöntäaineettomia. Sarjasta löydät puruluuvaihtoehtoja eri kokoisille koirille, monen suuruiselle puruvoimalle ja moniin makumieltymyksiin. Valmistamme Kunnon puruluut omalla tehtaallamme Euroopassa.

Perinteiset puruluut

 

Hau-Hau Champion Perinteiset puruluut ovat kevyen makoisia naudanvuotaluita, jotka tarjoavat myös keventäjäkoirille puuhaa ja virikkeitä rouskuvan kaluamisen merkeissä. Puruluiden pureskeleminen tukee koirien suunterveyttä ja auttaa ehkäisemään plakin syntymistä.
 

Lihaa sisältävät puruluut

 

Hau-Hau Championin Lihaa sisältävät puruluut ovat vinkeitä virikeluita, jotka tarjoavat koirallesi puuhakkaan hetken, kera mekaanisen hampaidenpuhdistuksen. Fantastisia fileekuorrutuksia sekä täyden kympin täyteluita: myös nirsoille nelijalkaisille löytyy taatusti kaluttavaa laajasta valikoimastamme!
 

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Hau-Hau Champion -puruluiden pureskeleminen vähentää stressiä tarjoamalla koirallesi lajityypillistä toimintaa. Säännöllinen puruluiden syöminen vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista auttaen pitämään koirasi suun terveenä ja raikkaana.

Hau-Hau Championin pururullat ja -tikut ovat luontaisesti vähärasvaisia, joten ne sopivat hyvin myös helposti kiloja kerryttäville nelijalkaisille. Lihaisat filee- ja täytepuruluut vievät myös nirsomman koiran kielen mennessään – puhdistaen samalla hampaat! Puruluut on valmistettu Kiinassa.