Koiran puruluut

Kevyen rouskuvat Hau-Hau Championin puruluut tuovat lajityypillisiä virikkeitä parhaan ystäväsi jokaiseen päivään. Myös nirsoille nelijalkaisille löytyy kaluttavaa: pyörteisiä täyteherkkuluita sekä fileillä kuorrutettuja pururullia. Naudanvuotaisten puruluiden pureskelu tarjoaa koirallesi paitsi aktivointia myös mekaanista hampaiden puhdistusta. 

Perinteiset puruluut Lihaa sisältävät puruluut

Perinteiset puruluut

Hau-Hau Champion Perinteiset puruluut ovat kevyen makoisia naudanvuotaluita, jotka tarjoavat myös keventäjäkoirille puuhaa ja virikkeitä rouskuvan kaluamisen merkeissä. Luiden pureskeleminen tukee koirien suunterveyttä ja auttaa ehkäisemään plakin syntymistä. 
 

Lihaa sisältävät puruluut

Hau-Hau Championin Lihaa sisältävät puruluut ovat vinkeitä virikeluita, jotka tarjoavat koirallesi puuhakkaan hetken, kera mekaanisen hampaidenpuhdistuksen. Fantastisia fileekuorrutuksia sekä täyden kympin täyteluita: myös nirsoille nelijalkaisille löytyy taatusti kaluttavaa laajasta valikoimastamme!
 

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Hau-Hau Champion -puruluiden pureskeleminen vähentää stressiä tarjoamalla koirallesi lajityypillistä toimintaa. Säännöllinen puruluiden syöminen vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista auttaen pitämään koirasi suun terveenä ja raikkaana.

Hau-Hau Championin pururullat ja -tikut ovat luontaisesti vähärasvaisia, joten ne sopivat hyvin myös helposti kiloja kerryttäville nelijalkaisille. Lihaisat filee- ja täytepuruluut vievät myös nirsomman koiran kielen mennessään – puhdistaen samalla hampaat! Puruluut on valmistettu Kiinassa.