Hau-Hau viljaton kuivaruoka koira ja omistaja

Viljaton kuivaruokasarja

Etsitkö helposti sulavaa ruokaa koiralle? Olemme suunnitelleet Hau-Hau Champion Viljattomat koiran kuivaruoat suomalaisten koiranomistajien toiveiden mukaan erityisesti herkkävatsaisille ja viljoille herkistyneille koirille. Täysin viljattomissa kuivaruoissamme on käytetty helposti sulavia ja usein hyvin siedettyjä raaka-aineita.

VILJATTOMAT KUIVARUOAT SISÄLTÄVÄT JOPA 29–30 % PROTEIINIA JA 14–17 % RASVAA

Korkean proteiini- ja rasvapitoisuuden ansiosta viljattomat kuivaruokamme sopivat myös aktiiviseen koiranelämään. Lisäsimme viljattomiin kuivaruokiin myös nivelravinteita edistämään koiran nivelterveyttä ja tukemaan koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Koira syö koiranruokaa

Tarvitseeko koirani viljatonta koiranruokaa?

Onko koirallasi usein vatsavaivoja, kuten ripulia tai ummetusta? Haiseeko koirasi pahalta ja pieree? Rapsutteleeko koira ahkerasti korviaan tai kutiavatko sen tassut? Edellä mainitut oireet voivat kertoa siitä, että viljoja sisältävä ruoka ei välttämättä sovi koirallesi. Suosittelemme kokeilemaan helposti sulavaa viljatonta koiranruokaa, josta lemmikkisi voi saada apua ruuansulatusvaivoihin ja allergiaoireisiin.

LUE VILJATTOMASTA RUOKAVALIOSTA

Hau-Hau viljaton koiranruoka infograafi
Hau-Hau kuivaruoka makua tuoreesta lihasta

Erinomainen maistuvuus

Terveellisinkin koiranruoka menee hukkaan, jos se ei maistu koiralle. Siksi olemme kehittäneet viljattomien kuivaruokien reseptejä niin, että ruoat houkuttelisivat nirsonkin koiran tyhjentämään ruokakipponsa. Viljattomien kuivaruokiemme lihapitoisuus on korkea, ja reseptiin lisätty herkullinen tuore liha takaa koiranruoan erinomaisen maistuvuuden.

Hau-Hau kuivaruoka hyväksi nivelille

Hyväksi nivelille

Koiran niveliä hellii kuivaruokaan lisätyt, nivelrustojen terveyttä edistävät ravinteet glukosamiini- ja kondroitiinilsulfaatti, joiden on nähty lievittävän nivelrikon oireita ja hidastavan vaivan etenemistä.

Hau-Hau kuivaruoka luonnon antioksidantit

Luonnon omat antioksidantit

Elimistön soluja suojaavat antioksidantit, joita ovat muun muassa kuivamuonan valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni, rosmariini, kurkuma ja E-vitamiini. E-vitamiini lisäksi säilöö kuivaruoan luontaisesti, joten koiranruokamme on aina valmistettu ilman keinotekoisia säilöntäaineita. Kuivaruoassa ei myöskään ole keinotekoisia väri- tai makuaineita eikä geenimuunneltuja raaka-aineita.

Hau-Hau viljaton kuivaruoka kanaa

Viljaton Kanaa & kalkkunaa

Tuoreella kanalla höystetty, maukas ja ravinteikas kuivaruoka takaa koirallesi herkutteluhetken joka aterialla.

 TUTUSTU TUOTTEESEEN 

Hau-Hau viljaton kuivaruoka lammasta

Viljaton Lammasta & kalkkunaa

Laadukas lammas ja tuore kalkkuna tarjoavat koirallesi makuhermoja kutkuttavan aterian, jonka proteiininlähteet ovat luonnostaan kevyitä ja vatsaystävällisiä.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Hau-Hau viljaton kuivaruoka lohta

Viljaton Lohta & silliä

Tuore lohi ja D-vitamiinirikas silli antavat ravinteikkaan ja maistuvan pohjan koirasi ruokavaliolle. Kokeile Lohta & silliä, jos yleisimmät lihaproteiinit eivät sovi koirallesi.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Hau-Hau Champion kuivaruoat

Viljaton kuivaruoka auttoi Tepin ilmavaivoihin

Valikoivalla ruokahalulla kuivaruokia syövä, Hau-Hau-perheen 3,5-vuotias ausraliankelpieuros Tepi testasi Hau-Hau Championin Viljatonta Kana-kalkkunaa. Tepin omistaja Kaisa kertoo, että koiran ruokavalio on koostunut pennusta asti hyvin monipuolisesta kattauksesta ja Tepin vatsa on voinut hyvin lukuun ottamatta ilmavaivoja.

”Tepin ilmavaivat ovat liittyneet lähinnä kuivaruokiin. Oletukseksi on tullut, että ne johtuisivat ehkä herneestä. Kun Tepi on syönyt normaalia enemmän kuivaruokaa, myös koiran korviin on kertynyt jonkin verran töhnää.”

Hau-Haun viljattomien kuivaruokien sisältämästä herneestä huolimatta Kaisa halusi kokeilla niitä Tepille, sillä ne on valmistettu uusimmalla teknologialla ja niiden tuoksu on ihmisnenäänkin varsin miellyttävä.

Tepi söi aluksi noin desin uutta ruokaa vanhan seassa. Kaisa lisäsi uuden ruoan määrää pikkuhiljaa muutaman päivän ajan niin, että vanha ruoka korvaantui kokonaan uudella. Sitten hän odotti jännityksellä, mitä tapahtuu.

”Mitään ei tapahtunut! Tepin korvat pysyivät täysin puhtaina eikä ilmavaivoja ilmaantunut. Tämä viljaton kuivaruoka pysyy nyt Tepin ruokinnassa mukana, sillä ruoka sopii Tepin vatsalle ja maistuu tosi hyvin. Seuraavaksi taidamme kokeilla viljatonta Lohi-silliä.”

Koiran ruoan vaihtaminen

Koiran vatsavaivat ja allergiaoireet voivat usein johtua ruokakupin sisällöstä. Lue vinkkimme, milloin koiran ruokaa kannattaa vaihtaa ja kuinka uuteen ruokaan siirtyminen onnistuu ongelmitta.

LUE LISÄÄ 

Viljaton koiranruoka herkkävatsaisille

Viljattomissa koiran kuivaruoissa viljat on yleensä korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraattien ja kuitujen lähteillä ja voivat näin sopia herkkävatsaisille koirille. Lue viljattoman ruoan hyödyistä!