Tietoa meistä

 

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Me uskomme, että ravitseva ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus. Siksi löydät Hau-Hau Championin laadukkaat koiranruoat, herkut ja puruluut kukkarolle sopivaan hintaan sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenillesi. Vuosikymmenien kokemus ja huippuluokan tuotekehitys takaavat ensiluokkaisen laadun myös tänä päivänä. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen rakkaiden koirien testaamia.

Yhteystiedot

KULUTTAJAPALVELU

(03) 357 8950
info(at)primapetpremium.fi
Avoinna ma-to klo 9.00-15.00

Yhteydenottolomake

MYYNTI

(03) 357 8970
orders(at)primapetpremium.fi
Avoinna arkisin klo 8.00-16.00

SPONSOROINTI

Sponsorointia ja yhteistyötä koskevat yhteydenotot

KASVATTAJAKERHO

Kasvattajakerhoa koskevat yhteydenotot

POSTIOSOITE

Prima Pet Premium Oy
Kolismaankatu 5 
33300 Tampere

 

JÄLLEENMYYJÄT

Katso jälleenmyyjät

Hau-Hau Champion mies ja koira

Koirakansan suosikki jo vuodesta 1955

Hau-Hau on maistunut suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Vuosien saatossa Hau-Hau on noussut Suomen ostetuimmaksi koiranruoaksi ja merkittäväksi osaksi koirakansan elämää. 

TUTUSTU TARINAAMME

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään? Etsi kysymykseesi vastaus meiltä usein kysyttyjen kysymysten listalta.

LUE LISÄÄ

Hau-Hau Champion shetlanninlammaskoira
Hau-Hau Champion tyytyväisyystakuu

100 % tyytyväisyystakuu

Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

TUTUSTU TAKUUSEEMME

Hau-Hau kuivaruoka

Tuotteidemme raaka-aineet

Tiedätkö, mistä koirasi ruoka koostuu? Tutustu Hau-Haun kuivaruokien raaka-aineisiin ja lue, miten eri ainesosat tukevat koirasi hyvinvointia.

Tutustu raaka-aineisiin

Hau-Hau kuivaruoka

Missä tuotteemme valmistetaan?

Herkulliset tuotteemme on kehitetty ja valmistettu huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Tuotteemme valmistetaan sertifioiduilla tehtailla ja raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä valmistajaa. 

KATSO VALMISTUSMAAT

Kasvattajakerho

Hau-Hau Kasvattajakerhon jäsenenä saat kasvattajaedut, pentupaketit ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun. Liity joukkoon!

LIITY KASVATTAJAKERHOON

Hau-Hau kasvattajakerho koiranpentu

Ota yhteyttä

Lähetä meille palautetta ja kysymyksiä alla olevalla lomakkeella. Täytä myös yhteystietosi, mikäli haluat että sinuun otetaan yhteyttä.Mikäli asiasi koskee tuotteen reklamaatiota tai tyytyväisyystakuutamme täytäthän tyytyväisyystakuu-lomakkeen.

Katso myös Usein kysytyt kysymyksemme, jos vastaus löytyisikin sieltä. 

Kun lähetät tämän lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Me uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan koiranruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla. Hau-Hau Championin laadukkaat koiranruoat ovat maistuneet suomalaisille koirille jo yli 60 vuoden ajan.