Tietoa meistä

 

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Me uskomme, että ravitseva ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus. Siksi löydät Hau-Hau Championin laadukkaat koiranruoat, herkut ja puruluut kukkarolle sopivaan hintaan sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenillesi. Vuosikymmenien kokemus ja huippuluokan tuotekehitys takaavat ensiluokkaisen laadun myös tänä päivänä. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen rakkaiden koirien testaamia.

Yhteystiedot

JÄLLEENMYYJÄT

Katso jälleenmyyjät

 

KULUTTAJAPALVELU

(03) 357 8950
Avoinna ma-to klo 9.00-15.00

Yhteydenottolomake

Reklamaatiolomake

Tyytyväisyystakuulomake

MYYNTI

(03) 357 8970
orders(at)primapetpremium.fi
Avoinna arkisin klo 8.00-16.00

SPONSOROINTI

Ilmoitamme sponsoroinnin hakuajoista tällä sivulla.

KASVATTAJAKERHO

Kasvattajakerhoa koskevat yhteydenotot

POSTIOSOITE

Prima Pet Premium Oy
Kuokkamaantie 4,
33800 Tampere

Koirakansan suosikki jo vuodesta 1955

Hau-Hau on maistunut suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Vuosien saatossa Hau-Hau on noussut Suomen ostetuimmaksi koiranruoaksi ja merkittäväksi osaksi koirakansan elämää. 

TUTUSTU TARINAAMME

Hau-Hausta Kennelliiton pääyhteistyökumppani

Hau-Hau solmi yhteistyösopimuksen Suomen Kennelliiton kanssa. Yhteistyö antaa meille mahdollisuuden lisätä koirakansan tietoisuutta koiran ruokinnasta ja edistää koirien hyvinvointiin liittyviä jokakoiranoikeuksia.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Jäikö jokin mietityttämään? Etsi kysymykseesi vastaus meiltä usein kysyttyjen kysymysten listalta.

LUE LISÄÄ

100 % tyytyväisyystakuu

Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme täyden tyytyväisyystakuun.

TUTUSTU TAKUUSEEMME

Tuotteidemme raaka-aineet

Tiedätkö, mistä koirasi ruoka koostuu? Tutustu Hau-Haun kuivaruokien raaka-aineisiin ja lue, miten eri ainesosat tukevat koirasi hyvinvointia.

Tutustu raaka-aineisiin

Missä tuotteemme valmistetaan?

Herkulliset tuotteemme on kehitetty ja valmistettu huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Tuotteemme valmistetaan sertifioiduilla tehtailla ja raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä valmistajaa. 

KATSO VALMISTUSMAAT

Kasvattajakerho

Hau-Hau Kasvattajakerhon jäsenenä saat kasvattajaedut, pentupaketit ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun. Liity joukkoon!

LIITY KASVATTAJAKERHOON

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Me uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan koiranruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla. Hau-Hau Championin laadukkaat koiranruoat ovat maistuneet suomalaisille koirille jo yli 60 vuoden ajan.