Elämää koiran kanssa

Koiran hankkiminen on tärkeä ja huolellinen päätös, sillä moni koira elää 10–15-vuotiaaksi. Elämä koiran kanssa on täynnä iloisia hetkiä ja pyyteetöntä rakkautta, mutta myös hetkittäistä huolta koiran voinnista. Koiran kanssa eläminen voi joskus yllättää harkitsevimmankin koiranomistajan haasteellisuudellaan.

Eri vuodenajat, kuten talven pakkanen ja syksyn kurakelit, tuovat omat haasteensa koira-arkeen. Koiranomistajan on hyvä tietää, kuinka luonnossa asustelevat käärmeet, punkit ja loiset vaikuttavat koiran hyvinvointiin. Lisäksi kesän tuomien koiran lämpöhalvausten ja sinilevämyrkytysten oireisiin on hyvä osata reagoida.

Haasteiden mukana tulevat myös voittamattomat, iloiset hetket koiran kanssa. Koira voi olla loistava reissukaveri, ja sen kanssa voi harrastaa monenlaista mukavaa. Pitämällä koiran terveydestä hyvää huolta koirasta saa mitä iloisinta seuraa useiksi vuosiksi!
 

Koiran hankinta ja koiranpennut

Koiran hankkiminen on pitkäaikainen päätös Hau-Hau Champion.

Koiran hankinta

Mitä koiran hankinta edellyttää? Näitä kysymyksiä kannattaa pohtia ennen koiran hankintaa.
Koiranpennun hankintaa tulee miettiä tarkkaan Hau-Hau Champion.

Koiranpennut

Mitä tarvikkeita tulee hankkia kun koiranpentu tulee kotiin? Tutustu kokoamaamme listaan koiran tarvitsemista tarvikkeista.


Elämää koiran kanssa

Hau-Hau Champion koira

Vinkit koiran yksinoloon

Koira kannattaa opettaa yksinoloon riittävän pienin askelin pikkupennusta lähtien, jotta koiralle ei kehity eroahdistusta. Lue, kuinka koiraa voi opettaa olemaan yksin ja ehkäistä eroahdistusta.
Koiran kanssa ulkomaille Hau-Hau

Ulkomaille koiran kanssa

Koiran kanssa ulkomaille matkustaessa on hyvä tarkistaa maakohtaiset määräykset ja lait. Lue vinkkimme koiran kanssa reissaamiseen!
Vaeltaminen koiran kanssa metsässä

Vaellus koiran kanssa

Koiran kanssa vaeltaminen on tärkeä jokakoiranoikeus. Vaellukselle on hyvä varustautua ensiapupakkauksella ja koiran retkieväillä. Lue vinkkimme!


Terveystietoa

Koiran allergiat Hau-Hau Champion

Koiran allergiat

Koiran kutiseva iho ja muut iho-ongelmat sekä sitkeät korvatulehdukset voivat johtua koiran ruoka-aineallergiasta tai atopiasta. Lue lisää koiran allergioista.
Hau-Hau Champion koira vatsavaivat

Koiran vatsavaivat

Koiran vatsavaivat voivat johtua ruokakupin sisällöstä. Lue lisää koiran ruoansulatuksesta ja kuinka vatsavaivoja voi helpottaa sekä ennaltaehkäistä.
Koira ja punkit Hau-Hau Champion.

Koira ja punkit

Koiralle voi välittyä punkkien kautta erilaisia sairauksia. Näin suojaat koirasi punkkien välittämiltä taudeilta.


Vaihtuvien vuodenaikojen haasteet

Koiran kyyn purema Hau-Hau Champion.

Koiran kyyn purema

Mitkä ovat kyyn pureman oireet koiralla? Tarkista, miten koiran kanssa tulee toimia kyyn pureman sattuessa.
Hau-Hau koiranelämää tassut ja kura

Koiran tassut ja kurakelit

Sateet ja kurakelit ovat haaste koiran ihon terveydelle. Lue vinkit, kuinka koiran tassuista kannattaa pitää huolta kurakelien aikana.
Koira tulee suojata kylmältä Hau-Hau Champion.

Koirat ja pakkanen

Miten huomata koiran paleltumisen merkit? Lue, kuinka koiran paleltumia voidaan ehkäistä ja hoitaa.

KOIRAKANSAN VALINTA JO VUODESTA 1955

Hau-Hau Championin laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet koirallesi – helposti ja edullisesti päivittäistavarakaupoista. Ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys ja vuosikymmenten kokemus. Annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.