Hau-Hau Champion koiran makkaravalikoima

Koiranmakkara monipuoliseen ruokintaan

Koiranmakkara on monikäyttöinen ruoka koiralle, sillä se taipuu niin ateriaksi, herkuksi kuin lisukkeeksikin. Hau-Haun valikoimasta löydät runsaasti erilaisia koiranmakkaroita vehnättömistä makkara-aterioista täysin viljattomiin mono- ja duoproteiinimakkaroihin. Kaikki koiranmakkaramme ovat täysravintoa, ja valmistamme ne tuoreesta lihasta.

Hau-Haun koiranmakkara on kätevä reissueväs metsäretkille, hirvijahtiin tai mökille, sillä se säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Säilytä avattu makkarapaketti jääkaapissa, ja tarjoile se koirallesi kahden päivän kuluessa. Koiranmakkaran voi myös pakastaa. Hau-Haun koiranmakkarat eivät sisällä vehnää, soijaa, väriaineita, keinotekoisia makuaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita.

Lue tästä artikkelista Hau-Haun koiranmakkaroiden käyttövinkit ja tutustu makkaravalikoimaamme.
 

Koiranmakkara paloina

Helposti paloiteltava koiranmakkara sopii mainiosti treeninamiksi ja koiran palkitsemiseen. Näiden vinkkien avulla nameja on aina helposti saatavilla, eikä sinun tarvitse kuin muistaa ottaa herkut mukaan.

1.    Pilko makkara sopivankokoisiksi kuutiopaloiksi.
2.    Pakasta.
3.    Ota sulamaan pari tuntia ennen treenejä.
4.    Palkitse koiraa maukkailla herkkupaloilla!

Makkarasta treeninamit Hau-Hau Champion

Jos treeninameja jää yli, ne säilyvät jääkaapissa pari päivää. Herkullisia treenihetkiä! Lue lisää koiran herkuista ja palkitsemisesta.
 

Koiranmakkara siivuina

Hau-Haun koiranmakkara on oiva täysravinto myös laihduttavalle koiralle, sillä se täyttää mukavasti koiran vatsaa. Lue lisää ylipainoisen koiran ruokinnasta. Voit syöttää koiranmakkaraa pääasiallisena ruokana tai korvata osan kuivaruoasta makkaralla. 

1.    Viipaloi koiranmakkara siivuiksi.
2.    Laita makkara tarjolle sellaisenaan tai kuivaruoan kanssa.
3.    Laita loput makkarasta jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokintakertaa. Käytä makkara kahden vuorokauden sisällä tai pakasta.

Makkarasiivut siististi tarjolle Hau-Hau Champion

Makkaran annostelu on helppoa pakkauksessa olevan taulukon avulla. Muistathan kuitenkin säätää ruokamäärän omalle koirallesi sopivaksi. Lue Hau-Haun ohjeet koiran käytännön ruokintaan.
 

Koiranmakkara hakkeluksena

Monikäyttöinen makkara toimii myös erinomaisesti koiran aktivoinnissa. Myös kesähelteille näistä vinkeistä saattaa olla apua:

1.    Muussaa makkara hakkelukseksi.
2.    Täytä aktivointilelu muhennoksella.
3.    Tarjoa koiralle tuoreeltaan tai pakastuksen jälkeen.

Makkaraa lelun sisään Hau-Hau Champion

Täytetystä aktivointilelusta koira saa puuhaa pitkiksikin ajoiksi. Älä jätä koiraa yksin aktivointilelun kanssa etenkään silloin, jos koira on taipuvainen hotkimaan ruokansa.
 

Viljattomat koiranmakkarat

Hau-Hau Championin viljattomat koiranmakkarat ovat monen herkkävatsaisen koiran pelastus. Niissä on käytetty vain yhtä tai kahta proteiininlähdettä, eivätkä ne sisällä lainkaan viljoja, kuten vehnää, maissia tai riisiä. Pehmeän koostumuksensa ja 350-grammaisen pakkauskokonsa ansiosta lihaisa koiranmakkara on helppo annostella kuppiin. Valitse koirasi maun ja tarpeen mukaan joko duoproteiiniset makkarat Kalkkuna-lammas ja Kana-kalkkuna tai monoproteiininen Nauta-makkara.

Tutustu tuotteisiin.
 

Viljattomat koiranmakkarat Hau-Hau Champion

Vehnättömät makkara-ateriat

Herkullisen lihaisat Hau-Haun makkara-ateriat ovat perinteistä koiranruokaa helpossa 500 gramman pakkauksessa. Sopivan kiinteistä makkara-aterioista on helppo paloitella treeniherkkuja tai viipaloida siivuja kuivaruoan kylkeen. Nämä täysravinnot sopivat koirasi päivittäiseen ruokintaan myös sellaisenaan. Löydät makkara-aterioista useita eri makuvaihtoehtoja.

Tutustu tuotteisiin.


 

Vehnättömät makkara-ateriat Hau-Hau Champion

Tarvitsetko ideoita, miten lisätä vaihtelua oman koirasi ruokaan? Lue vinkkimme koiran ruokavalion monipuolistamiseen.

Hau-Haun koiranmakkaroiden valmistus

Valmistamme kaikki koiranmakkaramme omalla tehtaallamme Väike-Maarjan kylässä Virossa, ja suurin osa niiden raaka-aineista tulee tehtaan läheltä Baltiasta. Vain lampaan joudumme välillä tuomaan saatavuuden vuoksi Uudesta-Seelannista, mutta muutoin kaikki koiranmakkaroiden raaka-aineet ovat eurooppalaista alkuperää.

Katso videolta, kuinka Hau-Haun koiranmakkarat valmistetaan.

 

Muista myös Hau-Haun annosateriat

Koiranmakkaroiden lisäksi löydät Hau-Haun valikoimasta runsaasti erilaisia märkäruokia. Voit valita koirallesi niin vehnättömiä kuin täysin viljattomia märkäruoka-aterioita, joita on saatavilla sekä täys- että täydennysravintoina. Nappaa tuotteemme helposti mukaan päivittäistavarakauppojen hyllystä tai tilaa verkkokaupoista. Lue Hau-Haun vinkit koiran märkäruoan käyttöön ja tutustu valikoimaan
 

Viljattomat annosateriat lajitelma Hau-Hau Champion

Kotimaista koiranruokaa Nokialta

Valmistamme Hau-Haun Nokian Nappulatehtaalla koirien hyvinvointi edellä suunniteltua kuivaruokaa, joka on sekä ravitsevaa että maistuvaa.

Tutustu lisää

Monipuolinen ruokavalio koiralle

Tiesitkö, että monipuolinen koiranruoka tukee koirasi suoliston terveyttä ja tuo myös piristystä koiran päiviin? Lue vinkkimme koiran ruokavalion monipuolistamiseen!

Lue lisää
 

Viljaton Makupala-sarja

Herkullisiin Viljattomiin Makupaloihin lisätyt ravintoaineet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia herkuttelun ja koulutushetkien lomassa. Uudesta Makupala-sarjasta löydät neljä maistuvaa ja koirasi terveyttä tukevaa vaihtoehtoa.

Lue lisää