Viljaton koiran Makupala pennuille kana

Vastustamattomat uudet Viljattomat Makupalat

Maukas palkka on jokakoiranoikeus, ja siksi olemme kehittäneet uudet Viljattomat Makupalat koirille. Näihin herkullisiin koiran makupaloihin lisätyt ravintoaineet auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia herkuttelun ja koulutushetkien lomassa. Hau-Haun Viljattomista Makupaloista löydät neljä maistuvaa ja koirasi terveyttä tukevaa vaihtoehtoa: lohta ja nokkosta, taimenta ja oreganoa, kanaa ja puolukkaa sekä oma kanaherkku pennuille.

Hau-Hau Viljaton Makupala-sarja

Taskunami on jokakoiranoikeus

Viljattomissa Makupaloissa on mehevä koostumus ja houkutteleva tuoksu, joten ne sopivat erinomaisesti koiran koulutusnameiksi. Maukkaat namit eivät sisällä lainkaan viljaa, soijaa tai sokeria. Kehitimme Makupalasarjaan toivottuna uutuutena erityisesti koiranpennuille suunnitellun herkun sekä täysin kanattomat namit.

Koiranherkku pennuille

Makupala pennuille on kaiken kokoisille pennuille suunniteltu viljaton koiranherkku. Sen sisältämät ravintoaineet sekä tasapainotettu kalsiumin ja fosforin suhde tukevat pennun tervettä kasvua. Sydämen muotoiset, pienet ja pehmeät taskunamit sisältävät runsaasti herkullista kanaa ja maistuvat hyvin myös aikuiselle koiralle.

Kanaton makupala lohta ja nokkosta

Lohta ja nokkosta -makupala sisältää runsaasti herkullista lohta ja sopii erinomaisesti koiran motivointiin niin kotona, lenkillä kuin treeneissäkin. Jos koirasi on herkistynyt tai allerginen kanaproteiinille, nämä täysin kanattomat makupalat voivat olla erinomainen valinta koirasi palkitsemiseen.

Taimenta ja oreganoa kalan ystävälle

Taimen-oreganoherkuissa vastustamaton maku yhdistyy oreganon sisältämien antioksidanttien terveyttä tukeviin ominaisuuksiin. Nämä kalan muotoiset pehmeät namit on helppo paloitella omalle koiralle sopiviin paloihin.

Kanaa ja puolukkaa tukemaan vastustuskykyä

Mehevissä kananameissa on luonnon omaa vitamiinipommia puolukkaa, jonka sisältämät ravintoaineet auttavat tukemaan koirasi vastustuskykyä. Lisäksi puolukalla on havaittu olevan virtsateiden hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia.

Kevyet namit tiheäänkin palkkaamiseen

Oletko etsinyt vähärasvaista koulutusnamia koirallesi? Viljaton Makupala -sarjasta löydät myös kevyet pikkunamit kanan, naudan ja lampaan makuisina. Tämä kiinteä ja mehevä nami ei sotke taskujasi, ja se on valmiiksi näppärän kokoinen suupala koiralle.

Tutustu pikkunameihin

Tarvitseeko koirani viljatonta ruokaa?

Onko koirallasi usein vatsavaivoja, kuten ripulia tai ummetusta? Rapsutteleeko koira ahkerasti korviaan tai kutiavatko sen tassut? Edellä mainitut oireet voivat kertoa siitä, että viljoja sisältävä ruoka ei välttämättä sovi koirallesi. Suosittelemme kokeilemaan viljatonta koiranruokaa, josta lemmikkisi voi saada apua ruuansulatusvaivoihin ja allergiaoireisiin.

Lue viljattomasta ruokavaliosta

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

Me uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Lue, mitä oikeudet merkitsevät meille ja koirakansalle.

Tutustu jokakoiranoikeuksiin