Hau-Hau tehtaat työntekijöitä

Laatua, jonka takana seisomme

Me uskomme, että ravitseva ja terveellinen ruoka on yksi tärkeimmistä jokakoiranoikeuksista. Jokakoiranoikeuksien kunnioittaminen näkyy kaikessa toiminnassamme; koirien hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja se on periaate, josta ei tingitä. Tassuttelemme kehityksen kärjessä ja lupaamme, että tuotteemme ovat turvallisia, maistuvia, ja hinta-laatusuhteeltaan aina erinomainen valinta kaikille koirille.

Jo yli 60 vuotta sitten Hau-Hau Champion edusti aikakautensa edistyksellisintä koiranruokaa. Pitkä kokemus ja huippuluokan tuotekehitys takaavat ensiluokkaisen laadun myös tänä päivänä. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja työntekijöidemme rakkaiden koirien testaamia. 

Tuotteidemme valmistus ja alkuperä

Kaikki Hau-Hau Championin tuotteet on omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia. Tarkkanenäisinä ja armottoman rehellisinä makutestaajina toimivat työntekijöidemme omat koirat (ja jopa pari kissaakin!). Kaikki ruokatuotteemme valmistetaan tällä hetkellä Euroopassa, mutta lisäämme kotimaista tuotantoamme uuden kuivaruokatehtaan valmistuttua lähitulevaisuudessa. Hau-Haun herkkuvalikoimasta löydät jo luonnolliset kuivatut eläintenosa, jotka valmistamme Pirkanmaalla Ikaalisissa, uunissa huolellisesti kuivattamalla.

Vuonna 2016 toimme tuotantoamme lähemmäs ja perustimme oman koiranruokatehtaamme Viroon, Pandiveren kylään. Tehtaamme väki valmistaa suurella rakkaudella Hau-Haun suositut koiranmakkarat, osan annosaterioista sekä viljattomista herkuista.

Tehtaan käyttämät raaka-aineet tulevat pääosin Suomesta, Pohjoismaista sekä Baltiasta. Lyhyemmän välimatkan vuoksi pystymme vähentämään myös kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä ja takaamaan myös tasaisemman tuotelaadun. 

Hau-Haun kaikki koiranmakkarat valmistetaan omalla tehtaallamme Virossa.

 

Kuivaruokamme valmistetaan omalla tehtaallamme Tšekeissä, jonka kanssa yhteistyö on kestänyt jo yli vuosikymmenen ajan. Täydennysateriamme valmistetaan Espanjassa tehtaalla, joka on ISSF:n (International Seafood Sustainabilityn Foundation) jäsen.

Täyslihaherkkumme sekä puruluumme ovat peräisin tarkoin valituilta kiinalaisilta tehtailta, joilla on jäljitettävät ja sertifioidut tuotantojärjestelmät (kuten laadunvalvontasertifikaatti ISO 9001 sekä HACCP-järjestelmä). Tehtaat, joilta hankimme tuotteet, auditoidaan säännöllisesti laatujärjestelmien puitteissa, ja lisäksi yrityksemme auditoi toimittajia. Kaikki yhteistyötehtaamme ovat sertifioituja ja tarkastettuja. Katso, mistä maista muut tuotteemme ovat peräisin ja mistä niiden raaka-aineet tulevat. 

Tuotteiden turvallisuus ja laatu on toimintamme ydin

Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä kymmenien vuosien kokemus. Olemme itsekin koirakansaa ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme intohimolla ja huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Yrityksellämme on omavalvontajärjestelmä ja jokaiseen valmistettavaan tuotteeseen tuote- ja laatumäärittely. Seuraamme tuotelaatumme tasaisuutta ja mahdollisia poikkeamia myös laboratoriotestein. Suomen elintarviketurvallisuusviranomainen valvoo rehuja ja rehutoimijoita omalla tahollaan.
 

Vastuullisemmat pakkaukset

Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme pakkausmateriaaleja yhä käyttäjä- ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Lue lisää pakkausmateriaaleista ja niiden kierrättämisestä.

LUE PAKKAUSTEN KIERRÄTYKSESTÄ

Kompensoitu hiilitassunjälki

Haluamme tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja. Sen vuoksi yhtenä ilmastotekona kompensoimme jatkossa kaikkien kuivaruokiemme hiilijalanjäljen.

LUE ILMASTOKOMPENSAATIOSTA

Missä tuotteemme valmistetaan?

Herkulliset tuotteemme on kehitetty ja valmistettu huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Tuotteemme valmistetaan sertifioiduilla tehtailla. Raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä valmistajaa. 

Katso valmistusmaat

Raaka-aineet

Onko tuoteselosteen raaka-aineet sinulle tuttuja? Tutustu Hau-Haun kuivaruokien raaka-aineisiin tarkemmin ja lue, kuinka tuotteidemme ainesosat auttavat huolehtimaan koirasi hyvinvoinnista.