Hau-Hau tehtaat työntekijöitä

Laatua, jonka takana seisomme

Me uskomme, että ravitseva ja terveellinen ruoka on yksi tärkeimmistä jokakoiranoikeuksista. Jokakoiranoikeuksien kunnioittaminen näkyy kaikessa toiminnassamme; koirien hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja se on periaate, josta ei tingitä. Tassuttelemme kehityksen kärjessä ja lupaamme, että tuotteemme ovat turvallisia, maistuvia, ja hinta-laatusuhteeltaan aina erinomainen valinta kaikille koirille.

Jo yli 60 vuotta sitten Hau-Hau Champion edusti aikakautensa edistyksellisintä koiranruokaa. Pitkä kokemus ja huippuluokan tuotekehitys takaavat ensiluokkaisen laadun myös tänä päivänä. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja työntekijöidemme rakkaiden koirien testaamia. 

Tuotteidemme valmistus ja alkuperä

Kaikki Hau-Hau Championin tuotteet on omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia. Tarkkanenäisinä ja armottoman rehellisinä makutestaajina toimivat työntekijöidemme omat koirat (ja jopa pari kissaakin!).

Hau-Hau Championin vehnättömät kuivaruoat valmistetaan kotikulmillamme Nokian Nappulatehtaalla. Uusi kuivaruokatehtaamme aloitti toimintansa toukokuussa 2023. Suosimme Nokian Nappulatehtaan tuotteiden resepteissä kotimaisia raaka-aineita. Tehtaamme sijainti ja kotimaiset raaka-aineet tehostavat myös tuotteidemme logistiikkaketjuja.

Valmistamme Hau-Haun kuivatut eläintenosat Pirkanmaalla Ikaalisissa, uunissa huolellisesti kuivattamalla. Kaikki Hau-Haun viljattomat kuivaruoat sekä kaikki märkäruoat valmistetaan myös omilla tehtaillamme Euroopassa (pl. tetrapakkaukset).

Suositut vehnättömät herkut ja puruluut valmistetaan tällä hetkellä Kiinassa. Vuonna 2022 toimme markkinoille Euroopassa valmistetun Kunnon puruluut -sarjan. Valikoimaamme kuuluu myös suuri joukko Euroopassa valmistettuja koiranherkkuja. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia tuoda kaikkien tuotteidemme valmistusta ja raaka-aineiden hankintaa mahdollisimman lähelle suomalaista kuluttajaa. Katso, mistä maista tuotteemme ovat peräisin ja mistä niiden raaka-aineet tulevat. 

Tuotteiden turvallisuus ja laatu on toimintamme ydin

Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä kymmenien vuosien kokemus. Olemme itsekin koirakansaa ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme intohimolla ja huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Yrityksellämme on omavalvontajärjestelmä ja jokaiseen valmistettavaan tuotteeseen tuote- ja laatumäärittely. Seuraamme tuotelaatumme tasaisuutta ja mahdollisia poikkeamia myös laboratoriotestein. Suomen elintarviketurvallisuusviranomainen valvoo rehuja ja rehutoimijoita omalla tahollaan.
 

Vastuullisemmat pakkaukset

Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme pakkausmateriaaleja yhä käyttäjä- ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Lue lisää pakkausmateriaaleista ja niiden kierrättämisestä.

LUE PAKKAUSTEN KIERRÄTYKSESTÄ

Kompensoitu hiilitassunjälki

Haluamme tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja. Sen vuoksi yhtenä ilmastotekona kompensoimme jatkossa kaikkien kuivaruokiemme hiilijalanjäljen.

LUE ILMASTOKOMPENSAATIOSTA

Missä tuotteemme valmistetaan?

Herkulliset tuotteemme on kehitetty ja valmistettu huolellisesti, aina koirien hyvinvoinnin ehdoilla. Tuotteemme valmistetaan sertifioiduilla tehtailla. Raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä valmistajaa. 

Katso valmistusmaat

Raaka-aineet

Onko tuoteselosteen raaka-aineet sinulle tuttuja? Tutustu Hau-Haun kuivaruokien raaka-aineisiin tarkemmin ja lue, kuinka tuotteidemme ainesosat auttavat huolehtimaan koirasi hyvinvoinnista.