Takuulla maistuvaa koiranruokaa

 

Uskomme, että laadukas ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus. Koirien hyvinvointi on kaiken toimintamme ytimessä ja huolehdimme, että jokainen tuote vastaa korkeita laatuvaatimuksiamme aina raaka-aineista koirasi ruokakuppiin saakka. Yli 60 vuoden kokemus ja suomalainen huippuluokan tuotekehitys takaavat tuotteidemme ensiluokkaisen laadun tänäkin päivänä.

Kaikilla tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, täytä ja lähetä linkin takaa löytyvä lomake ostokuitin kera, niin hyvitämme ostoksesi. Hyvitämme yhden pakkauksen asiakasta kohden. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostokuitin päiväyksestä. Täytäthän kaikki pakolliset tiedot, jotta pystymme hyvittämään tuotteen.

Täytä lomake

Hau-Hau Champion tuotteiden alkuperämaat

Tuotteidemme valmistus ja alkuperä 

Kaikki Hau-Hau Championin tuotteet ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia. Tarkkanenäisinä ja lahjomattoman rehellisinä makutestaajina toimivat työntekijöidemme omat koirat. Lisäksi käytämme laajoja kuluttajatestauksia tuotekehityksemme apuna. 

Katso, missä maissa tuotteemme valmistetaan ja mistä käyttämämme raaka-aineet tulevat.

Kehitämme valikoimaamme tuotetoiveiden ja koiranomistajien tarpeiden perusteella 

Keräämme säännöllisesti asiakkailtamme tuotetoiveita, joiden perusteella kehitämme valikoimaamme. Tutkimme suomalaisten koiranomistajien kuluttajakäyttäytymistä ja alan trendejä laajoin tutkimuksin useita kertoja vuodessa, jotta voimme varmistua valikoimamme ajantasaisuudesta.

Tuotteiden turvallisuus ja laatu Hau-Hau Champion

Tuotteiden turvallisuus ja laatu on toimintamme ydin

Yrityksellämme on omavalvontajärjestelmä ja jokaiseen valmistettavaan tuotteeseen tuote- ja laatumäärittely. Seuraamme tuotelaatumme tasaisuutta ja mahdollisia poikkeamia myös laboratoriotestein. Suomen elintarviketurvallisuusviranomainen valvoo rehuja ja rehutoimijoita omalla tahollaan. Lue lisää tuotteidemme valmistuksesta.

Ota yhteyttä

Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään esimerkiksi koirallesi sopivan tuotteen löytämisessä. Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastauksia yleisimpiin asiakkaitamme askarruttaviin asioihin.

Otamme mielellämme vastaan toiveita ja palautetta myös somekanaviemme kautta. Tule mukaan keskustelemaan kanssamme koiranruokinnasta, koirien hyvinvoinnista ja koira-arjesta!