KOIRASI HYVINVOINTI ALKAA RUOKAKUPISTA

Hau-Hau Champion Super Premium on markettien lihaisin koirien täysravinto. Sen tuoteseloste on muiltakin osin kunnossa: ei vehnää, ei soijaa, ei väriaineita, ei keinotekoisia makuaineita eikä muuntogeenisiä ainesosia.

KOIRAN PÄÄASIALLISET ENERGIANLÄHTEET OVAT LIHA JA ELÄINRASVA.

Koiran ruuansulatuselimistö on lyhyt verrattuna ihmiseen tai moniin muihin eläimiin. Siksi se ei pysty täysin hyödyntämään hitaasti sulavia ravintoaineita, kuten kuituja ja hiilihydraatteja. Rasvaa koiran elimistö sen sijaan pystyy käyttämään tehokkaasti, niinpä eläinrasva on sille terveellinen ja tärkeä energianlähde. Toinen olennainen ravintoaine on eläinperäinen proteiini. Kasvikunnasta saatavaa proteiinia koira ei pysty hyödyntämään yhtä tehokkaasti hyväkseen. 
Hau-Hau Super Premium -täysravinnoissa pääasiallinen raaka-aine on aina liha – kana tai lohi. Ja löydät ne kätevästi marketista.

Ruokavalion tai ruokamerkin vaihtamisen yhteydessä koiran vatsa ja suolisto saattavat hetkellisesti ärsyyntyä ja ulosteen laadussa voi ilmetä muutoksia. Ongelma katoaa yleensä muutaman päivän jälkeen.

Kenelle Vehnätön valinta sopii
Koira

Kenelle Vehnätön valinta sopii
Koira

Vehnätön valinta -kampanja lähti liikkeelle keväällä 2016 näin:

 • Olet koira, joka haluaisi syödä lihaisampaa ruokaa.
 • Sinua hoitaa hyvinvoinnistasi välittävä omistaja, joka haluaa auttaa sinua tekemään Vehnättömän valinnan.
 • Olette yhdessä valmiita sitoutumaan ruuan vaihtamiseen kuukauden ajaksi.
 • Omistajasi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja valmis jakamaan kokemuksenne muiden koiraihmisten kanssa.
 • Omistajasi on valmis raportoimaan ruuan vaihtokuukauden jälkeen, kuinka vaihto onnistui ja miten se sinussa näkyy.

 

Kevään 2016 Vehnätön valinta -kampanjassa jokainen tiimiin valittu sai kuukauden Hau-Hau Champion Super Premium -ruuat, joiden avulla koiran pystyi opettamaan syömään parempaa, lihaisaa ja vehnätöntä ruokaa. Tiimiin valitut kertoivat muille koiraperheille, kuinka vehnätön valinta onnistui. Omia kokemuksia jaettiin omassa blogissa, Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Julkaisuissa käytettiin hashtageja #vehnätönvalinta ja #hauhauchampion. 

MITÄ VEHNÄTÖN VALINTA -OHJELMASSA TEHTIIN?

RUOKAPAKETTI KOTIIN
Testiryhmään valitut saivat paketin, jossa oli kuukauden annos Hau-Hau Super Premium -täysravintoja. Mukana oli myös täydennysravintoja ja hammashoitoja.

Täältä löydät muutamia vinkkejä, kuinka koiraa voi opettaa syömään uutta ruokaa.

VEHNÄTÖN VALINTA Ruoka vaihdettiin vähitellen kuukauden aikana ja samalla kerrottiin muille koiraihmisille kuinka vaihtaminen sujuu.

LINKKI SÄHKÖPOSTIIN Vaihtokuukauden jälkeen lähetimme testiryhmän sähköposteihin linkin, josta pääsi täyttämään lomakkeen ja kertomaan, miten vaihto onnistui ja miten se koiran voinnissa näkyi.

HELPPOJA VINKKEJÄ KOIRAN RUOKAVALION VAIHTOON

Sekoita uutta ja vanhaa ruokaa samaan kuppiin. Laita alussa uutta ruokaa noin 1/5 ja lisää uuden ruuan määrää asteittain seuraavina päivinä.

Noin viikon kuluttua voit tarjota kokonaan uutta ruokaa, jos koira on oppinut syömään sitä yhdessä vanhan ruuan kanssa. Joillakin koirilla voi mennä pidempäänkin. Jatka silloin sekoituksen tarjoamista ja tarjoa täysin uutta ruokaa myöhemmin uudelleen.

Jos sekoituskaan ei heti maistu, voit kokeilla myös näitä lisäkonsteja:

 • Lisää ruuan sekaan muutamia koirasi suosimia herkkupaloja.
 • Yhdistä sekoituksessa kuiva- ja märkäruokaa.
 • Käytä sekoituksessa lisänä vaikkapa jauhelihaa.

MITEN VEHNÄTTÖMÄT RUUAT MAISTUVAT?

Lue alta testitiimissä mukana olevien kokemuksia Vehnättömän valinnan sujumisesta.

"Dansku pääsi mukaan HauHau Championin Vehnättömään valintaan."

"Oli maukasta!"

Krokon parhaat toverit. Alkaa olla Hauhaun ruokatestaus loppusuoralla ja olen ollut kyllä positiivisesti yllättynyt. Ruoka on maistunut, mikä on meillä harvinaista, sekä jopa saatu vähän massaa! Korvat ei oireile ja turkki on jopa parantunut.

Vehnätön testi kuukausi takana ja meillä ollaan tyytyväisiä nappuloihin, näillä jatketaan vielä testikuukauden jälkeenkin!

Dansku edustaa :-) Hauhau Championin testijakso lähenee loppuaan sillä viimeinen ruokasäkki on nyt avattu. Meiltä löytyy vain kehuja muille kerrottavaksi! Ruoka on maistunut oikein hyvin ja Danskun maha on ollut kokoajan ok. Turkki voi hyvin, samoin myös korvat ja silmät.

"Neiti istuu niin ryhdikkäästi, kun tarjolla olis tällä kertaa Hau Hau Championin Super Premium Grain Free Dental Sticks!"

Hyvä ruoka -> onnellinen ja hyvin voiva koira #vehnätönvalinta #hauhauchampion

Juuri täytin raportin testikuukaudesta joten ajattelin tännekkin hieman päivitellä. Ruoka maistui Viiville koko kuukauden ajan erittäin hyvin. Energiaa oli enemmän kuin ennen ja leikkeihin ja treeneihin riitti hyvin virtaa. Myös nirso koirani pääsi testaamaan ruokaa ja kyllä maistui.

Hauhaun ruoka maistunut hyvin ja painokin noussut toivotusti. Tällä ruoalla jatketaan! :) #hauhauchampion #vehnätönvalinta #tipsu #tyytyväinen

@hauhauchampion lähetti kuukausi sitten Hertalle testiin Super Premium-täysravintoa, joka on vehnätöntä! Vehnätön ruokavalio on maistunut nirsolle pikku testaajalle todella hyvin.

Todella hyvät purutikut..eivät murustele ja eivät liian kovia myös meidän pienelle..vatsaki ei mee sekaisin vaikka syödään heti kokonaisen kerralla kun ei maltaa jättää

Bonzo syö tyytyväisenä HauHau Championin nappulat. Hyvin on maistunut ja koira voi kaikinpuolin mainiosti #vehnätönvalinta #hauhauchampion

Tipsu tyytyväisenä, maha täynnä makoilee. Koiruuden masu on kestänyt hyvin uutta #hauhauchampion chicken & potato ruokaa vaikka tahtoo olla vähän herkkä vatsainen. Silmien rähmiminen on loppunut ja turkki voi hyvin... tällä ruualla mennään jatkossakin.

Pieni vinkki äidille! Joko olisi ruuan aika? Mä äiti hymyilen sulle, anna nyt sitä hyvää ruokaa!!

Pliiiiiis, saanko aamiaista? Breakfast, please. #piupaja #lilli #podenco #vehnätönvalinta #hauhauchampion #dog

Hyvillä pöperöillä jaksaa juosta :) #hauhauchampion #vehnätönvalinta #innatestaa

hitsinpimpula, kun tää #vehnätönvalinta #hauhauchampion, Super Premium Chicken&Tuna, purkkiruakakin on hyvvää. harmi vaan ku koko naama ei mahdu tänne laatikkoon.

Niilollekki maistuu :-)

Aamu alkoi eläinkokeella. Siniseen kuppiin laitoin messuilta näytteeksi saatua, ison ja tunnetun koiranruokafirman märkäruokaa. Vihreään laitoin HauHaun pateeta. Hauhau syötiin heti, sinisen kupin sisältö päätyi roskiin.

"Russelienergiaa! Hyvä ruoka toimii pikkukoiran polttoaineena käpyleikeissä..."

"Tänään maisteltiin #hauhauchampion super premium kana-tonnikala-pateeta."

"Nämä Dental Sticksit tuntuu maistuvan #vehnätönvalinta #hauhauchampion"

"...Aloin itsekkin tutkia koiraa paremmin, ja kyllä! Gikin turkki on tuuheampi, kaljuihin kohtiin on alkanut kasvaa karvaa ja turkki on tiheentynyt."

"Kirin kiittää! Hyvin on nyt ensimmäisinä päivinä ruoka maistunut."

"Benjamin tutustuu uuteen ruokaan!! Kieli porautuu syvemmälle purnukkaan!"

"Jonoissa on koiran norminappuloita sekä uusia vehnättömiä kana ja peruna -nappuloita. Jälkimmäisenä mainitut katosivat."

Ilmoittautuminen / hakulomake

Tietosi
Ikä*
Muut tiedot
Säännöt*

Säännöt

« Ilmoittautuminen

1. Järjestäjä

Prima Pet Premium Oy. 

2. Kilpailun ajankohta

Kilpailu 15.04. – 15.05.2016. 

3. Kilpailuun osallistuminen

Vehnätön Valinta -kilpailuun voi osallistua Hau-Hau Championin kampanjasivun kautta (www.hauhau.fi/vehnatonvalinta) täyttämällä osallistumislomakkeen.

Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Kilpailuun voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt. 

4. Palkinnot

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkinto, joka on neljän hengen virkistysviikonloppu Särkänniemeen ja Holiday Club Tampereen Kylpylään. Palkinto sisältää 4 kpl Särkänniemen 2 päivän elämysrannekkeita, 100 €:n arvosta Särkänniemen Herkkuseteleitä, yöpymisen 4 hengelle Tampereen Kylpylän sviitissä sisältäen aamupalan, kylpyläosaston ja kuntosalin käytön sekä 150 €:n illallislahjakortin Tampereen Kylpylään. Palkinto toimitetaan voittajalle Särkänniemen lahjakorttina (arvo 324 €) ja Holiday Club Tampereen Kylpylän lahjakorttina (arvo 460 €).

Lisäksi arvotaan neljälle Hau-Hau Super Premiumin tuotepalkintoja. Yhden tuotepaketin arvo on noin 50 €.

5. Voittajien valinta

Kaikki 15.05.2016 mennessä kilpailuun osallistuneet ovat mukana arvonnassa. Voittaja arvotaan 27.05.2016 klo 12 mennessä. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan ilmoittaa Hau-Haun kotisivuilla, Instagramissa ja Facebook-sivulla. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Prima Pet Premium Oy:n henkilökunta perheineen ei ole oikeutettu osallistumaan arvontaan.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista.
Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia kilpailusääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin. Kilpailu ei liity Instagramiin, Facebookiin, Twitteriin tai muihin kolmansiin osapuoliin eivätkä nämä osapuolet sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua.

« Ilmoittautuminen