Hau-Hau Champion hyvä ruoka ja oma aarre on jokakoiranoikeus

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

 

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostetaan ruokaa muillekin perheenjäsenille, ja että koiran ruokkiminen on mahdollisimman mutkatonta arjen keskellä. 

Kun tärkein jokakoiranoikeus toteutuu ja ruoka on ravitsevaa, toteutuvat myös muut jokakoiranoikeudet: koira jaksaa leikkiä, riehua, ulkoilla, nuuhkia ja touhuta - eli nauttia täysipainoisesta koiran elämästä. 

Koirien hyvinvoinnista ei tingitä

Jokakoiranoikeuksien kunnioittaminen näkyy toiminnassamme kahdella tavalla. Ensinnäkin koirien hyvinvointi on kaiken toimintamme keskiössä, ja siitä periaatteesta emme tingi. Tassuttelemme kehityksen kärjessä ja lupaamme, että kaikki tuotteemme kuiva- ja märkäruoista koiranherkkuihin ja puruluihin ovat hinta-laatusuhteeltaan aina erinomainen valinta kaikille koirille.

Hau-Hau Champion Lempi-koira

Laadukkaan koiranruoan tunnistaa raaka-aineista, jotka voi tarkistaa tuotteen ainesosaluettelosta. Koira tarvitsee ravinnokseen ensisijaisesti lihaa ja eläinrasvaa. Siksi kuivaruokiemme ensimmäisenä raaka-aineena on aina liha tai kala.

Olemme niin varmoja tuotteidemme laadusta, että takaamme kaikille ruoillemme 100 % tyytyväisyystakuun. Lue lisää tyytyväisyystakuustamme.

Hau-Hau Champion koirat syömässä

Tiedämme, että koiranomistajille maistuvuus on yksi tärkeimmistä koiranruoan valintakriteereistä. Sen vuoksi ruoan maittavuus on yksi keskeisimmistä tuotekehityksemme kriteereistä ja muokkaamme reseptiikkaamme jatkuvasti entistä paremmaksi. Tuotteemme ovat paitsi terveellisiä, myös vastustamattoman herkullisia. 

Koska hyvä ruoka on jokakoiranoikeus, haluamme tehdä koiran ruokinnasta mahdollisimman helppoa arjen keskellä. Olemme perehtyneet syvällisesti koiran ravitsemukseen, jotta sinun koiranomistajana ei tarvitsisi, ellet sitten halua perehtyä. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät helppokäyttöisiä ja maistuvia vaihtoehtoja eri makumieltymyksiin sekä toivottua vaihtelua ruokakuppiin ja palkitsemiseen.

jokakoiranoikeus

 

"Rakastava koti, jossa koirasta pidetään hyvää huolta, on jokakoiranoikeus."

Hau-Hau jokakoiranoikeus

Toinen näkökulma jokakoiranoikeuksiin on se, että pidämme huolta myös niistä koirista, joilla ei ole rakastavaa kotia tai omaa laumaa. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain kymmeniä tuhansia kiloja Hau-Hau Champion -tuotteita. Teemme koiranruokalahjoituksia sekä suomalaisille että ulkomaalaisille koiratarhoille ja eläinsuojeluyhdistyksille. 

Koiran lajityypillinen aktivointi ja harrastaminen ovat myös jokakoiranoikeuksia, joita tuemme sponsoroimalla vuosittain erilaisia koiraharrastusyhdistyksiä ja koiratapahtumia.

Mitä jokakoiranoikeudet merkitsevät koirakansalle?

Kysyimme suomalaisilta koiranomistajilta, mitä jokakoiranoikeus heille ja heidän koirilleen merkitsee. Osassa vastauksista korostuivat koiralle tärkeät arjen pienet hetket, ja osa koiranomistajista taas lähestyi asiaa vakavammin vastuullisen lemmikistä huolehtimisen ja eläinten oikeuksien kautta. Kiitämme jakamistanne jokakoiranoikeuksista, ja tulemme jakamaan niitä  verkkosivuillamme, Facebook- ja Instagram-kanavillamme sekä uutiskirjeessämme.

"Jokakoiranoikeus on saada elää koiramaista elämää. Myös omistajan herättäminen varpaita lipaisemalla täysin kellonajasta riippumatta on jokakoiranoikeus."

 

Miten tunnistan laadukkaan koiranruoan?

Kallis hinta tai myyntipaikka ei aina kerro totuutta koiranruoan laadusta. Lue, kuinka voit varmistua koiranruoan laadusta.

Lue lisää

Löydä helposti sopiva tuote

Hae tuotevalitsimen avulla koirallesi sopiva kuivaruoka, märkäruoka tai koirallesi maistuvat herkut ja puruluut.

Hae tuotteita

Näin mahdollistamme tuotteiden edulliset hinnat

Haluaisitko ruokkia koirasi hyvällä ja edullisella koiranruoalla? Lue keskeisimmät syyt, joiden ansiosta Hau-Hau voi tarjota hyvää ja edullista koiranruokaa jokakoiranoikeuksia vaalien.

Lue lisää

#jokakoiranoikeus