Rakastava koti on jokakoiranoikeus Hau-Hau
Rakastava koti on jokakoiranoikeus

Hau-Hau mukana Koti koiralle -ohjelmassa

 

Jokaisella koiralla on oikeus olla oma persoonansa ja saada juuri itselleen sopiva, rakastava koti. Haluamme huolehtia omalta osaltamme niistä koirista, joilla ei ole omaa laumaa. Voimme ylpeänä kertoa, että Hau-Hau Champion on myös alkavalla kaudella Koti koiralle -ohjelman yhteistyökumppani.

Ohjelman 3. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 31.1.2024.

Mukana tällä kaudella on mm. Ukrainasta Suomeen muuttanut Alma, jolla on käytöksessään arkuutta mahdollisen traumataustan myötä. Lisäksi jaksojen aikana keskustellaan koirien oikeanlaisesta ravitsemuksesta, esimerkiksi aktiivisuuden ja painonhallinnan näkökulmista.

Lämminhenkisessä sarjassa pääsemme seuraamaan jännittäviä ensikohtaamisia, kun loppuelämän kotia vailla olevat koirat tapaavat mahdolliset uudet omistajansa ensimmäistä kertaa. Luvassa on jälleen paitsi haikeita luopumisia, myös sykähdyttäviä kohtaamisia!

Katso tunteelliset tarinat

Koti koiralle on brittiläiseen The Dog House -formaattiin perustuva tv-ohjelma, jossa seurataan hurmaavien kodinvaihtajakoirien tarinoita. Ohjelmassa koirille etsitään parhaat mahdolliset uudet perheet, jotka voivat antaa koirille kaiken niiden ansaitseman rakkauden ja loppuelämän kodin.

Katso jaksot Ruudusta

”Koti koiralle on koskettava koko perheen ohjelma, jossa mennään aina koiran tarpeet edellä. Liikutuksilta ei takuulla vältytä, kun karvakuonot pääsevät uusiin rakastaviin koteihin.”

-Janni Hussi

Johtavana koira-asiantuntijana koteja etsii ohjelmassa Tommy Wirén, jolla on lähes 30 vuoden kokemus koirien kouluttamisesta. Ohjelmaa juontaa Janni Hussi, jonka kanssa Hau-Haulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo aiemmin.

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Meille Hau-Haulla oli erityisen tärkeää, että Koti koiralle -ohjelmassa keskitytään koirien persooniin. Ohjelmassa nähdään eri rotuisia, ikäisiä ja kokoisia koiria, joilla kaikilla on omat tarpeensa ja vaatimuksensa uusille omistajille. Katsojat pääsevät seuraamaan koirien ja heidän uusien omistajaehdokkaidensa tunteikkaita ensikohtaamisia ja yhteisen matkan alkua.

Pentu tulee taloon -videosarja

Hau-Hau tekee yhteistyötä koirakouluttaja Tommy Wirénin kanssa! Löydät Youtube-kanavaltamme sarjan videoita, joilla haastattelemme Tommya koiranpennun hankinnasta ja kotiuttamisesta. Katso koirakouluttajan hyödylliset vinkit koiran hankintapäätöksen tueksi.

KATSO VIDEOT

Hau-Hau tekee hyvää

Lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain kymmeniä tuhansia kiloja Hau-Haun tuotteita. Lahjoitimme koiranruokaa myös Koti koiralle -ohjelmassa esiintyville perheille sekä eläinsuojeluyhdistyksille. Lue lisää tekemästämme hyväntekeväisyystyöstä.

Lue lisää

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

Kun tärkein oikeus toteutuu ja ruoka on ravitsevaa, toteutuvat myös muut jokakoiranoikeudet. Lue, mitä jokakoiranoikeudet merkitsevät meille ja koirakansalle.

Tutustu jokakoiranoikeuksiin