Hau-Hau Champion vuodesta 1955

Koirakansan suosikki jo vuodesta 1955

Koirien hyvinvointi on meille kaikki kaikessa. Me uskomme, että hyvä ruoka on jokakoiranoikeus ja jokaisella koiralla tulisi olla mahdollisuus syödä ja voida hyvin. Siksi löydät laadukkaat koiranruokamme kukkarolle sopivaan hintaan sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenillesi. 

Hau-Hau Champion on maistunut suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Juuremme ovat vuodessa 1955, jolloin Saarioinen Oy lanseerasi menestyksekkäästi Hau-Haun ensimmäiset koirien lihatuoreruoat. Jo tuolloin Hau-Hau Champion edusti aikakautensa edistyksellisintä koiranruokaa. Myöhemmin tuoreruokien rinnalle tuotiin Hau-Haun ikoniset koiranmakkarat, jotka ovat pysyneet koirakansan suosiossa aina 1960-luvulta tähän päivään asti. Hau-Hau kotiutui Prima Pet Premium Oy:lle vuonna 1999.

Vuosikymmenten kokemus ja huippuluokan tuotekehitys takaavat ensiluokkaisen laadun myös tänä päivänä. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen koirien testaamia. Koiranruoistamme koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet tasapainoisessa suhteessa. Paras koiranruoka on maistuvaa, hyvin sulavaa ja sisältää runsaasti eläinperäistä proteiinia.

Laatua, jonka takana seisomme

Koirien hyvinvointi on meille kaiken toimintamme keskiössä  se on periaate, josta emme tingi. Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun ja turvallisuuden takeena on huippuluokan tuotekehitys, laadunvalvonta sekä kymmenien vuosien kokemus.

LUE LISÄÄ LAADUSTAMME

 

Takuulla maistuvaa

Lupaamme tehdä koirallesi kaikkea hyvää niin hyvin kuin osaamme. Siksi kaikilla tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit kokeilla tuotteitamme riskittä.

LUE TYYTYVÄISYYSTAKUUSTA

Kompensoitu hiilitassunjälki

Haluamme tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja. Sen vuoksi yhtenä ilmastotekona kompensoimme jatkossa kaikkien kuivaruokiemme hiilijalanjäljen.

LUE KOMPENSAATIOSTA