Hau-Hau Champion ja vastuullisuus

Kestävä tassunjälki

Sekä koirien että ympäristön hyvinvointi ovat toimintaamme olennaisesti ohjaavia arvoja. Suurin osa koiran hiilitassunjäljestä muodostuu ruokakupin sisällöstä. Siksi haluamme rakentaa tuotantopolkuamme entistä kestävämmäksi koiran hyvinvointia unohtamatta.

Kaikki Hau-Haun vehnättömät kuivaruoat valmistetaan jatkossa omalla Nokian Nappulatehtaallamme Pirkanmaalla. Uudistuksen myötä pystymme pienentämään kuivaruokiemme hiilijalanjälkeä keskimäärin 17 %. Useiden kotimaisten raaka-aineiden sekä tehtaan sijainnin myötä myös tuotannon logistiikkaketjut ovat entistä tehokkaampia. Pienensimme uudistuksen yhteydessä myös pakkauksiin käytettävää muovin määrää jopa 30 %.

Haluamme jättää kestävän tassunjäljen, ja siksi kompensoimme kaikkien kuivaruokiemme koko tuotantoketjun hiilijalanjäljen.

Uskomme, että hyvä ruoka on jokakoiranoikeus. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain tuhansia kiloja Hau-Hau Champion -tuotteita. Sponsoroimme myös säännöllisesti eri koirajärjestöjä ja -tapahtumia tukeaksemme koirien hyvinvointia edistävää toimintaa.

Hau-Hau Champion ilmastokompensaatio

Kompensoitu hiilitassunjälki

Haluamme tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja. Sen vuoksi yhtenä ilmastotekona kompensoimme kaikkien kuivaruokiemme hiilijalanjäljen.

LUE KOMPENSAATIOSTA

Ympäristöä säästävät pakkaukset

Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme pakkausmateriaaleja kestävämmän kulutuksen suuntaan. Lue lisää pakkausmateriaaleista ja niiden kierrättämisestä.

LUE PAKKAUSTEN KIERRÄTYKSESTÄ

Laatua, jonka takana seisomme

Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä kymmenien vuosien kokemus. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun. 

LUE LISÄÄ TUOTTEIDEMME VALMISTUKSESTA

Hau-Hau tekee hyvää

Teemme aktiivisesti yhteistyötä koiraharrastusyhdistysten, kasvattajien ja muiden alan toimijoiden kanssa ympäri Suomen. Koirien hyvinvointi ja eläinsuojelu ovat lähellä sydäntämme. Haluamme olla mukana tukemassa koiraharrastustoimintaa sekä hyväntekeväisyys- ja eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä. 

NÄIN TUEMME KOIRAKANSAA

HYVÄ RUOKA ON JOKAKOIRANOIKEUS

Uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus löytää hyvää ja ravitsevaa ruokaa koirallesi helposti omasta ruokakaupastasi ja järkevällä hinnalla. 

Kun tämä tärkein jokakoiranoikeus toteutuu, toteutuvat myös muut jokakoiranoikeudet: koirasi jaksaa leikkiä, riehua, ulkoilla, nuuhkia ja touhuta - eli nauttia täysipainoisesta koiran elämästä.