Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys on tärkeä osa Hau-Hau Championin toimintaa. Lahjoituksia tehdään monipuolisesti suomalaisille koiratarhoille sekä eläinsuojeluyhdistyksille. Ruokalahjoituksia saavat myös pienet yhdistykset sekä yksityiset avuntarvitsijat. Näiden lisäksi ruokaa lahjoitetaan ulkomaisille eläinsuojelujärjestöille, jotka tukevat muun muassa koiratarhojen toimintaa. 

Vuonna 2018 Hau-Hau Champion lahjoitti yli 52 000 kg eläintenruokaa sitä tarvitseville.

Vaikuttavasta määrästä huolimatta Suomessa on edelleen jatkuva tarve ruoka-avustuksille. Siksi jatkamme hyväntekeväisyystyötä tarmolla myös vuonna 2019.

Yhteistyökumppanit

Hau-Hau Champion haluaa aidosti auttaa apua tarvitsevia. Tämän takia Hau-Hau tukee yhteistyökumppaneidensa toimintaa ympäri vuoden. 

Yhteistyökumppaneidemme ansiosta apu menee ruokakuppeihin asti. 

Kodittomat Espanjan Koirat ry

Kodittomat Espanjan Koirat ry on toiminut koirien auttamiseksi vuodesta 2006 alkaen. Toimintamme keskittyy Espanjassa Aurinkorannikon alueelle, jossa työskentelemme yhteistyössä paikallisten koiratarhojen kanssa. Toimimme täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin.

Toimimme auttamalla koiria ja koiratarhoja paikallisesti lahjoituksin sekä etsimällä kodittomille koirille uusia koteja Suomesta. Tavoitteenamme on tehdä myös tiedottavaa työtä valistaen koirien tilanteesta Espanjassa ja eri auttamistavoista. Yhdistyksemme toimii sekä Espanjassa että Suomessa.

Lähdemme mielellämme Hau-Hau Championin yhteistyökumppaniksi ja ensimmäinen lahjoituserä onkin jo matkalla Espanjaan yhteistyötarhoillemme.

Haulandin ystävät

Hauandin Ystävät on ryhmä, jonka päätavoite on tilata ruokaa Maolandin tarhalle Romanian Harsovaan kodittomien koirien ja kissojen tarhalle. Ryhmä toimii fb:ssä, tällä hetkellä jäseniä on noin 250. Jos rahavaramme sallivat, autamme myös muita kohteita ruokalähetysten muodossa. Koiria emme välitä Suomeen.

Hau-Haulta apuun saamiamme suuria ruokalahjoituksia on mennyt Viipuriin (useita kertoja), Bulgariaan ja Maolandin tarhalle. Hau-Haun lahjoitukset ovat menneet kulloinkin sinne, minne toimitukset ovat olleet helpoimmin ja edullisimmin järjestettävissä. Lahjoitukset ovat auttaneet merkittävästi kodittomia eläimiä, myös viime kesänä heiltä saamamme kallis lääkintätarvikeavustus (lähes 30 kiloa) lähetettiin Maolandin tarhalle, jossa lahjoitus otettiin enemmän kuin kiitollisina vastaan.

Pelastetaan Koirat ry

Pelastetaan Koirat ry:n toimintaideologiaan kuuluu auttaa siellä, missä apua eniten tarvitaan, missä eläinten hätä on suurinta ja missä konkreettisen avun tarve on todellista. Tällä hetkellä olemme keskittäneet voimavaramme Romanian katukoirien auttamiseen. Apumme on kohdemaassa hyvin käytännönläheistä ja täsmällisesti suunniteltua. Autamme muun muassa viemällä tarhoille ruokaa ja erilaisia välttämättömiä tarvikkeita, antamalla perusterveydenhuoltoa, mahdollistamalla lääkärinavun, parantamalla eläinten oloja ja järjestämällä ennaltaehkäiseviä sterilointiprojekteja.

Etsimme myös uusia, sitoutuneita koteja hylätyille eläimille. Iäkkäämmille ja enemmän aikaa sekä työtä vaativille koirille haluamme tarjota elämisen arvoisen elämän esimerkiksi Vanhat Koirat -ja Kummikoirat-projektien avulla.

Pelastetaan Koirat ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin sekä lahjoitusvaroin.

Rekku Rescue ry

Rekku Rescue ry:n tarkoituksena on edistää kodittomien koirien, kissojen ja muiden eläinten fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja asemaa. Yhdistys tukee eläinsuojelun edistämistä sekä Suomessa että Virossa ja pyrkii lisäämään ihmisten tietoa eläinten hyvästä hoidosta ja kohtelusta. Yhdistyksen tavoitteena on vähentää kodittomien eläinten määrää tiedottamalla sterilointien tärkeydestä ja neuvomalla ihmisiä eläinten käytösongelmissa. Yhdistys järjestää sterilointikampanjoita sekä etsii uusia koteja suomalaisille ja virolaisille kodittomille kissoille ja koirille.

Hau-Hau Champion on tukenut yhdistyksen toimintaa valtavilla ruoka- ja herkkulahjoituksilla, joita on toimitettu yhteistyökumppaneillemme ja muille avuntarvitsijoille Suomessa ja Virossa. Rekku Rescue järjestää vuosittain Jouluiloa-keräyksen, jonka tarkoituksena on tuottaa jouluiloa vähävaraisille lemmikinomistajille Suomessa. Lisäksi lahjoituksia on toimitettu yhteistyötarhoille sekä yksityisille eläintenauttajille Virossa. Myös Suomessa on paljon lahjoitusvaroin toimivia tahoja, joita on muistettu näiden lahjoitusten avulla.

Rescueyhdistys Kulkurit ry

Rescueyhdistys Kulkurit ry pyrkii toiminnallaan vähentämään kodittomien koirien ja -kissojen määrää Romaniassa sekä kohentamaan eläinten oloja mm. eläinten adoptoinneilla. Kulkurien ensisijainen pyrkimys on kuitenkin kestävä kehitys, jonka tärkeimpiä työkaluja ovat EU-tason vaikuttaminen ja laajamittaiset, jatkuvat sterililointiprojektit. Massasteriloinnit ovat ainoa tehokas keino koirapopulaatioiden pysyvään hallintaan. Lisäksi yhdistys pyrkii vaikuttamaan eläinsuojelullisiin asenteisiin Romaniassa valistustyön avulla.

Suomessa Kulkurit järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia match show’sta myyjäisiin. Kaiken toimintamme teemme arvojemme mukaisesti: vastuullisesti, suunnitelmallisesti ja avoimesti.

SEY

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö. SEYhyn kuuluu 42 jäsenyhdistystä ympäri Suomea. Toimimme kaikkien eläinten hyvinvoinnin puolesta. Teemme sekä konkreettista eläinsuojelutyötä – etsimme koteja kodittomille eläimille, katsastamme eläinten pitopaikkoja, paljastamme pentutehtaita, neuvomme eläinsuojeluongelmissa – että vaikutamme päättäjiin eläinten hyvinvoinnin puolesta. Monet tuntevat toiminnastamme erityisesti vapaaehtoisten eläinsuojeluneuvojien työn. He käyvät katsastamassa eläinten pitopaikkoja ja antavat neuvontaa eläinten oikeassa hoidossa.

Teemme tärkeää työtämme miltei kokonaan lahjoitusvaroin, joten kaikenlainen tuki on meille kultaakin kalliimpaa. Suurkiitokset Hau-Hau Championille tuestanne!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal