Hau-Hau Champion kierrätettävä pakkaus

Ympäristöä säästävät pakkaukset

 

Koiranruokapakkaustemme tärkein tehtävä on suojata ruokatuotetta ja pitää se tuoreena ja herkullisena koirasi ruokakuppiin saakka, kuitenkin turhaa muovin käyttöä välttäen. Tämän lisäksi meille on tärkeää, että tuotepakkauksemme ovat käteviä käyttää sekä helppoja kierrättää, eivätkä ne kuormita kierrätysjärjestelmää tarpeettomasti.

Seuraamme teknologian kehittymistä jatkuvasti ja kehitämme tuotteidemme pakkausmateriaaleja yhä käyttäjä- ja ympäristöystävällisempään suuntaan. Kehitystyön ansiosta kuivaruokapakkauksemme ovat saaneet ylleen uuden, helposti kierrätettävän materiaalin, jota voidaan hyödyntää uusiomuovikäyttöön. Pakkausmateriaali tukee EU:n muovijätestrategiaa, jonka tavoitteena on päästä muovipakkausten 100 %:seen kierrätysasteeseen vuoteen 2030 mennessä.

Vehnättömien kuivaruokien valmistuksen siirryttyä omalle Nokian Nappulatehtaallemme uudistimme myös kuivaruokapakkausten valmistusprosessia. Pakkauskoneemme muodostaa kuivaruokapussit jatkossa rullalta, minkä avulla pystymme säästämään käytettävän muovin määrää jopa 30 %.

Entistä parempi kierrätettävyys

Kuivaruokiemme uusi testattu ja sertifioitu pakkaus on valmistettu vain yhdestä muovimateriaalista eli on niin kutsuttua monomateriaalia. Kehitystyön ansiosta pakkauksesta on voitu poistaa sisäpuolen alumiinikerros, jolloin muovin kierrätys ja sen jatkojalostus helpottuu. Materiaali on täysin kierrätettävissä ja sitä voidaan hyödyntää myös uusiomuovikäyttöön.

Uusi pakkausmateriaali säilyttää kuivaruoan yhtä tuoreena ja maukkaana kuin ennenkin. Kuivaruoan loputtua voit kierrättää pakkauksen muovinkeräykseen, josta se jatkaa matkaansa uusiokäyttöön tai hyödynnettäväksi energiaksi.

Hau-Hau ilmastokompensaatio

KOMPENSOIMME KUIVARUOKIEMME HIILIJALANJÄLJEN

Haluamme tehdä ympäristön kannalta parempia valintoja ja siksi olemme uuden pakkausmateriaalin lisäksi myös kompensoineet kuivaruokiemme hiilijalanjäljen.

LUE KOMPENSAATIOSTA

Pakkausten kierrätysohjeet

Pyrimme vähentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä jatkuvasti ja kehittää myös pakkauksistamme mahdollisimman helposti kierrätettäviä. Tutustu kierrätysohjeisiimme!

Hau-Hau Champion koiran kuivaruoka

Koiran kuivaruoat

Uudistettu kuivaruokapakkaus on monomateriaalia, eli se ei sisällä vaikeasti kierrätettävää alumiinikerrosta. Tämä tekee pakkauksesta täysin kierrätettävän ja se sopii myös uusiomuovikäyttöön. Tyhjän ja puhtaan pakkauksen voi kierrättää muovipakkauskeräykseen. 

KUIVARUOAT

Kuivatut eläintenosat Hau-Hau

Kuivatut makupalat

Kuivatut koiran makupalat on pakattu ekologiseen Green PE -muovipakkaukseen. Se on ympäristöystävällistä, sokeriruokopohjaista muovia, jonka valmistukseen ei ole käytetty lainkaan fossiilisia raaka-aineita. Materiaali on biopohjaista, mutta ei kompostoituvaa, joten se kierrätetään normaalisti muovipakkauskeräykseen.

KUIVATUT MAKUPALAT

Kierrätettävät pakkaukset tetra Hau-Hau

Täydennysravinnot

Maukkaat täydennysravinnot on pakattu ympäristöystävälliseen tetrapakkaukseen, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävissä. Materiaalina on käytetty FSC-merkittyä kartonkia, jonka voi kierrättää kartongin kierrätyksessä. Ostamalla FSC-merkityn tuotteen, voit luottaa siihen, että tuet valinnallasi vastuullista metsänhoitoa.

TÄYDENNYSRAVINNOT

Hau-Hau Champion koiranmakkarat

Koiranmakkarat

Koiranmakkaran muovikääre voidaan puhdistuksen jälkeen kierrättää muovipakkauskeräykseen. Metallisulkijat voidaan kierrättää metallinkeräykseen.

KOIRANMAKKARAT

Hau-Hau koiranherkut ja puruluut

Herkut ja puruluut

Herkku- ja puruluupakkaukset voidaan kierrättää muovipakkauskeräykseen. Kosteudenpoistaja tulee hävittää sekajätteen mukana.

HERKUT 

Hau-Hau Champion annosateriat koirille

Annosateriat

Annosateriapussit voi huuhdella ja kierrättää muovipakkauskierrätykseen. Lajitelmapakkauksen pahvikääre voidaan kierrättää kartonkipakkauskierrätykseen. 

ANNOSATERIAT

Laatua, jonka takana seisomme

Tuotteidemme ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä kymmenien vuosien kokemus. Seisomme tuotteidemme laadun ja herkullisuuden takana niin vankasti, että annamme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun. 

LUE TUOTTEIDEMME VALMISTUKSESTA

Hau-Hau tekee hyvää

Lemmikkien hyvinvointi on meille sydämen asia. Sen vuoksi haluamme tukea hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä sekä tukea suomalaista koiraharrastustoimintaa.

TUTUSTU TOIMINTAAMME