Hau-Hau Champion kaura kuivaruoka koirille

Testatusti maistuvaa!

Yli 76 % testiryhmän vastaajista antoi Hau-Hau Champion Kalkkunaa ja kauraa -kuivaruoalle kokonaisarvosanaksi hyvä tai erittäin hyvä. Tuotteen maistuvuutta piti hyvänä tai erittäin hyvänä 86,5 % testaajista. Vastaajista 80 % ostaisi kuivaruokaa koiralleen jatkossakin ja yli 90 % suosittelisi tuotetta muille koirakansalaisille. Ruoan nappulan kokoa piti hyvänä tai erittäin hyvänä lähes 83 % ja tuoksua 75 % testaajista. Katso alta testaajien kommentteja.

Yli 86 % testaajista piti makua hyvänä
Hau-Hau kaura kuivaruoka testiryhmä

Näin testi toteutettiin

Hau-Hau Champion Kalkkunaa ja kauraa -kuivaruoan testaukseen osallistui 52 eri ikäistä ja kokoista koiraa. Testiryhmästä löytyi niin sekarotuisia koiria kuin noutajia, terrierejä sekä seura-, metsästys- ja paimenkoiria. Testaajiksi valittiin perusterveitä koiria, jotka olivat vähintään vuoden ikäisiä ja olivat syöneet säännöllisesti kuivaruokaa viimeisen puolen vuoden aikana. Testaajille toimitettiin 10 kiloa Kalkkuna-kaura -täysravintoa, jota he syöttivät pääasiallisena ruokana koiralleen kahdesta kolmeen viikkoa. Testiryhmähaku toteutettiin Hau-Haun somekanavien kautta. 521 hakijan joukosta valittiin 40, joista osalla oli useampi koira. Testi toteutettiin loppuvuodesta 2019.

 

"Vaihto onnistui hyvin. Tuotteen saapumisiltana annoin sitä makupaloina. Seuraavana päivänä 25 % ja sitten 50 %."

 

"Löydettiin meille sopiva ruoka. Hinta-laatusuhde kohdillaan."

 

"Turkki on pehmeämpi ja helpommin harjattavissa"

 

"Ruokakuppi tyhjeni ennätysvauhdilla."


"Maistuvuus 10+++."

Hau-Hau Champion kaura kuivaruoat

Vatsaa hellivää kauraa

Hau-Hau Champion Kalkkunaa ja kauraa ja Nautaa ja kauraa ovat herkullista täysravintoa kaiken kokoisille aikuisille koirille. Perinteisten viljojen sijaan ruoassa on käytetty vain luontaisesti gluteenitonta ja vatsaa hellivää kauraa. Kaura sisältää runsaasti omega3- ja omega6-rasvahappoja, jotka tukevat muun muassa sydämen, hermoston ja nivelten hyvinvointia. Hyvät rasvahapot auttavat myös koiran ihoa ja turkkia pysymään kunnossa. Kaura on myös luontainen kuidunlähde ja se tukee erinomaisesti suoliston hyvinvointia. Kalkkuna on sekä maistuva että yleisesti hyvin siedetty proteiininlähde, ja se on helposti sulavaa. Nauta on erittäin maistuva ja korkealaatuinen proteiininlähde. Kaikki Hau-Haun kuivaruoat ovat valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia makuaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita. Löydät nämä maistuvat uutuudet helposti päivittäistavarakaupastasi.

Tutustu tuotteisiin!

Kalkkuna-kaura   Nauta-kaura
 

Viljaton koiranruoka herkkävatsaisille

Viljattomissa koiran kuivaruoissa viljat on yleensä korvattu vaihtoehtoisilla hiilihydraattien ja kuitujen lähteillä ja voivat näin sopia herkkävatsaisille koirille. Lue viljattoman ruoan hyödyistä!

LUE LISÄÄ

Koiran ruoan vaihtaminen

Tiedätkö, milloin koiranruokaa tulisi vaihtaa? Lue vinkkimme, kuinka koiranruoan vaihtaminen onnistuu ongelmitta!

LUE VINKIT