Kunnon ruokaa suomalaisille koirille

Koirasi hyvinvointi alkaa ruokakupista. Hau-Hau Champion Super Premium on markettien lihaisin koirien täysravinto, ja sen tuoteseloste on muiltakin osin kunnossa: ei vehnää, ei soijaa, ei väriaineita, ei keinotekoisia makuaineita eikä muuntogeenisiä ainesosia. Tarjoa koirallesi hännänheilutuksen arvoinen herkkuateria!

Lihasta tinkimättä

Koira on perimältään petoeläin, joten sen pääasialliset energianlähteet ovat liha ja eläinrasva. Kasvikunnasta saatavaa proteiinia koira ei pysty hyödyntämään yhtä tehokkaasti hyväkseen. Koiranruokaa ostaessa tuoteselosteet kannattaa lukea huolella läpi ja valita ruuaksi se, jossa ensimmäisenä raaka-aineena on liha.

Meillä

Hau-Hau Super Premium -täysravinnoissa pääasiallinen raaka-aine on aina kana tai lohi.

Muilla

Monet valmistajat säästävät valmistuskustannuksissa tinkimällä lihan määrästä ja nostamalla tuotteiden proteiinipitoisuutta muun muassa kasvispohjaisilla valkuaisaineilla.

Ei vehnää tai soijaa

Koira tarvitsee hiilihydraatteja, mutta niiden laadulla on väliä. Vehnä ja soija voivat aiheuttaa koiralle erilaisia allergisia reaktioita, kuten korvien tulehduksia, ihon hilseilyä ja poikkeuksellisen runsasta karvanlähtöä.

Meillä

Hau-Hau Super Premium -täysravintojen hiilihydraattilähteet ovat hyvin siedettyjä ja vähän allergisoivia: peruna, riisi, maissi ja kuivattu omena.

Muilla

Monet valmistajat käyttävät täysravinnoissaan hiilihydraatinlähteinä vehnää ja soijaa, sillä ne ovat raaka-aineina halpoja.

Säästöä ja helppoutta

Koirasi ruokinta on säännöllinen kuluerä, joten ansaitset rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen. Vertaa päivittäisen ruoka-annoksen hintaa näiltä sivuilta löytyvästä taulukosta, ja huomaat eron. Kun hankit ruuat samalla kauppareissulla omien ostostesi kanssa, sinulle ja koirallesi jää enemmän aikaa vaikka yhdessä harrastamiseen.

Meillä

Hau-Hau Super Premium -täysravinnot ovat erikoisliiketasoisia ja silti kohtuuhintaisia – ja löydät ne päivittäistavarakaupoista. Olemme itsekin koiranomistajia, ja suomalaisena toimijana haluamme tarjota sinulle huippuluokan täysravinnot koirasi terveellisen elämän tueksi.

Muilla

Monet globaalit koiranruokavalmistajat ovat pörssiyhtiöitä, joille tärkeintä on tuloksen maksimointi. Tällöin saattaa tulla houkutus tinkiä tuotteen laadusta.

Lihaa ja laatua

Hau-Hau Champion Super Premium -täysravinnot on suunniteltu koirasi hyvinvointia ajatellen. Ne sisältävät reilusti lihaa, mutta eivät lainkaan vehnää. Kätevästi päivittäistavarakaupoista! Pakkauskoot: 1,5 kg ja 12 kg.

Viljatonta hammashoitoa

Purutangoilla autat pitämään koirasi suun puhtaana ja hengityksen raikkaana. Samalla ne tarjoavat sallittua purtavaa ja mukavaa ajanvietettä. Täysin viljaton koostumus ja runsaasti herkullista kalkkunaa! Kolmessa koossa: S, M ja L.

VERTAA KOIRIEN KUIVARUOKIA

 

Hau-Hau Champion Super Premium

Chicken & Potato

Royal Canin

Medium Adult

Eukanuba

Adult Maintanance Medium Breed Chicken

Purina Proplan

Adult Original Chicken & Rice

Liha ensimmäinen raaka-aineKyllä KylläKyllä
VehnätönKyllä   
SoijatonKyllä KylläKyllä
Kätevä hankkia ruokakaupasta tai marketistaKyllä   
Kanaa reseptissä60%Ei ilmoitettuEi ilmoitettuEi ilmoitettu
Hinta €/pv 20kg koira*0,82€1,38€0,85€0,92€
Säästö kalleimpaan %-41%0%-39%-33%
Valmistusaineet****Dehydratoitu kananliha 23%, kananlihajauho 22%, maissi, peruna, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), kuivattu omena, panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa, lohiöljy, yucca schidigera-uute, mannan-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, tyrni.**Maissi, maissijauho, vehnäjauho, kuivattu naudan- ja sianlihavalkuainen, kuivattu siipikarjanvalkuainen, eläinrasvat, vehnä, hydrolysoidut eläinvalkuaiset, kivennäisaineet, juurikaskuitu, kalaöljy, soijaöljy, hiivat, hydrolysoitu hiiva (mannaanioligosakkaridien lähde).***Kuivattu kana ja kalkkuna (28%), vehnä, maissi, eläinrasva, durra, ohra, kuivattu juurikasmassa (2,9%), hydrolysoidut eläinvalkuaiset, kuivattu kananmuna, kaliumkloridi, kalaöljy, suola, natriumheksametafosfaatti, kalsiumkarbonaatti, frukto-oligosakkaridit (0,29%), pellavansiemenet.***Kanaa (20%), vehnää, maissia, kuivattua siipikarjaproteiinia, maissigluteenia, riisiä (7%), eläinrasvaa, juurikaskuitua, uutetta, kalsiumfosfaattia, kuivattua kananmunaa, natriumkloridia, kalaöljyä, kaliumkloridia, kivennäis- ja hivenaineita.
  • *Hinta laskettu valmistajan pussissa olevan ruokintasuosituksen mukaisesti. Hintalähteet www.zooplus.fi ja www.karkkainen.com
  • **Lähde www.royalcanin.fi
  • ***Lähde www.mustijamirri.fi
  • ****Lähde www.hauhau.fi

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal