Lakeuden Agilityurheilijat

Lakeuden Agilityurheilijat ry on seinäjokinen agilityurheiluun ja –kilpailutoimintaan erikoistunut seura. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää kiinnostusta agilityurheilua kohtaan, kehittää agilityurheilun ja -kilpailutoiminnan tasoa, ohjata ja neuvoa jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa sekä luoda yhteishenkeä jäseniensä keskuudessa. Tällä hetkellä jäsenillä on mahdollisuus agilityn lisäksi harrastaa myös rally-tokoa sekä koirafrisbeetä. 
 
Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy rakennutti vuonna 2012–2013 käyttöönsä puolilämpimän agilityhallin. Halli on saavuttanut suuren suosion myös muiden kuin oman seuran koiraharrastajien keskuudessa ja sitä vuokrataankin paljon myös muille koiraharrastajille. 
 
Vuoden 2016 alusta lähtien hallin uusi nimi on ollut Hau-Hau Champion Areena seuran pääyhteistyökumppanin mukaan. Yhteistyö mahdollistaa Lakeuden Agilityurheilijoille harrastustoiminnan kehittämisen ja hallin olosuhteiden edelleen parantamisen. Kisoihin osallistuville koirakoille yhteistyö näkyy muun muassa siten, että kisoissa jaetaan Hau-Haun herkullisia tuotepalkintoja.