Hau-Hau sponsorointi, koira kiipeää syliin

Hau-Hau tekee hyvää

Jokakoiranoikeuksien kunnioittaminen näkyy toiminnassamme kahdella tavalla: koirien hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja se on periaate, josta emme tingi. Tästä syystä tuemme myös vuosittain aktiivista suomalaista koiraharrastustoimintaa.

Voit hakea Hau-Hau Championin sponsorointia vuodelle 2023 Prima Pet Premiumin verkkosivuilla.

Toinen näkökulma jokakoiranoikeuksiin on se, että pidämme huolta myös niistä koirista, joilla ei ole vielä omaa, rakastavaa kotia tai mahdollisuutta hyvään ruokaan. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain tuhansia kiloja Hau-Hau Champion -tuotteita.

Hyväntekeväisyys on lähellä sydäntämme

Haluamme tukea hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä. Jaamme vuosittain useita kuormallisia koiranruokaa apua tarvitseville koirille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin suomalaisten avustusjärjestöjen kautta.

Hyväntekeväisyys on tärkeä osa Hau-Haun toimintaa. Lahjoituksia tehdään monipuolisesti suomalaisille koiratarhoille sekä eläinsuojeluyhdistyksille. Ruokalahjoituksia saavat myös pienet yhdistykset. Näiden lisäksi ruokaa lahjoitetaan ulkomaisille eläinsuojelujärjestöille, jotka tukevat muun muassa koiratarhojen toimintaa. 

Vuoden 2021 aikana lahjoitimme yli 5000 kiloa koiranruokaa hyväntekeväisyyteen. Keskikokoinen koira syö n. 270 g kuivaruokaa päivässä, joten tällä lahjoitusmäärällä koirille saatiin tarjottua noin 20 000 kupillista ravitsevaa ruokaa.

Viime vuonna olimme mukana mm. Rekku Rescuen sekä Raaseporin joulun lemmikkien leipäjonotapahtumissa, ja lahjoitimme ruokaa Toivon Kajo ry:lle, Rovaniemen Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle, Pohjois-Lapin eläinsuojeluyhdistykselle sekä monille muille järjestöille.

Koti koiralle -ohjelmayhteistyö

Tänä vuonna teemme hyvää myös ohjelmayhteistyön muodossa, sillä Hau-Hau on mukana yhteistyökumppanina Nelosen uudessa Koti koiralle -ohjelmassa. Ohjelmassa kodinvaihtajakoirille etsitään parhaat mahdolliset uudet perheet, jotka voivat antaa koirille kaiken niiden ansaitseman rakkauden ja loppuelämän kodin. Lue lisää ohjelmasta ja katso jaksot Ruudusta.

 

Sponsorointi edistää koirien ja omistajien hyvinvointia

Koiran lajityypillinen aktivointi ja harrastaminen on jokakoiranoikeus, joka tukee niin koiran kuin omistajankin hyvinvointia. Koiran kanssa harrastaminen ja koirankoulutus auttaa edistämään koiran ja omistajan suhdetta ja antaa hyvää oloa hihnan molempiin päihin. Tämän vuoksi olemme ilolla mukana mahdollistamassa aktiivista suomalaista koiraharrastustoimintaa. Tuemme vuosittain reilulla tassulla koiraharrastusyhdistyksiä ja erilaisia koiratapahtumia, joita koiraseurat ja rotuyhdistykset järjestävät ympäri Suomen.

Sponsorointikohteet 2022

Tänä vuonna tuemme Suomen Samojedinkoirayhdistyksen toimintaa, ja lahjoitamme koiranruokaa mm. Koti koiralle -ohjelmastakin tutuille eläinsuojeluyhdistyksille Suojele Eläintä ry:lle, Eläinten Auttajat ry:lle sekä Eläinten suojakoti Toivo ry:lle.

Hau-Hau Champion samojedinkoira sponsorointi

Suomen Samojedinkoirayhdistys

Suomen Samojedinkoirayhdistys eli SAMY perustettiin vuonna 1966 ja hyväksyttiin rotujärjestöksi vuonna 1968. Se on valtakunnallinen yhdistys, jonka päämääränä on edistää puhdasrotuisten samojedinkoirien kasvatusta ja jalostusta Suomessa kunnioittaen sen alkuperäistä käyttötarkoitusta seura- ja rekikoirana. SAMY haluaa tuoda rodun harrastajat yhteen järjestämällä itse, sekä yhteistyössä alueellisten jäsenyhdistyksiemme kanssa erilaisia tapaamisia ja toimintaa huomioiden jäsenten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet.

Yhdistyksen sivuille

Hau-Hau Champion hyväntekeväisyys

Suojele Eläintä ry

Suojele Eläintä ry auttaa apua tarvitsevia lemmikkieläimiä. Yhdistyksen hoidossa olevat, uutta kotia etsivät lemmikit pääsevät osaksi mahdollisimman tavallista arkea vapaaehtoisten omiin koteihin. Suojele Eläintä ry:n auttaa eläimiä ja koteja kohtaamaan toisensa sekä pyrkii etsimään jokaiselle lemmikille yksilöllisesti sopivan kodin ilman kiirettä. Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, jota tehdään rakkaudesta eläimiin oman työn ja elämän ohella.

Lue lisää
 

Eläinten suojakoti Toivo ry

Eläinten suojakoti Toivo on pieni maatila Kemiönsaaressa. Suojakotia pyörittävä pariskunta on omistanut elämänsä kodittomien eläinten auttamiselle. Vakituisena yhteistyötahona Toivolla on yksi kunnallinen ja kaksi yksityistä koiratarhaa Venäjällä. Yhdistys auttaa myös suomalaisia koiria ja kissoja sekä muun maalaisia tahoja resurssien mukaan.

Lue lisää

Eläinten Auttajat ry

Eläinten Auttajat ry on perustettu vuonna 1994. Yhdistys omistaa ja ylläpitää Riihimäellä vuonna 2006 rakennettua eläinsuojelukeskus ja -hoitola Onnentassua. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia eläinsuojelun edistäjänä toiminta-alueellaan. Eläinsuojeluyhdistyksen rahoitus perustuu yhdistyksen omaan varainhankintaan, ja Onnentassun lemmikkihotellin tulot käytetään löytöeläintoiminnan hyväksi.

Lue lisää
 

Koiraharrastukset

Koiran kanssa harrastaminen on hauskaa yhdessä tekemistä koiralle ja omistajalle. Lue vinkkimme, mitä kaikkea koiran kanssa voi harrastaa!

LUE LISÄÄ

Hau-Haun Kasvattajakerho

Kasvattajakerhomme jäsenenä nautit kasvattajaeduistamme sekä pääset tilaamaan pentueillesi mahtavat pentupaketit. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

LIITY KASVATTAJAKERHOON