Hau-Hau sponsorointi, koira kiipeää syliin

Hau-Hau tekee hyvää

Jokakoiranoikeuksien kunnioittaminen näkyy toiminnassamme kahdella tavalla: koirien hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja se on periaate, josta emme tingi. Toinen näkökulma jokakoiranoikeuksiin on se, että pidämme huolta myös niistä koirista, joilla ei ole vielä omaa, rakastavaa kotia tai mahdollisuutta hyvään ruokaan. Siksi lahjoitamme hyväntekeväisyyteen vuosittain kymmeniä tuhansia kiloja Hau-Hau Champion -tuotteita.

Hyväntekeväisyys on lähellä sydäntämme

Haluamme tukea hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä. Jaamme vuosittain useita kuormallisia koiranruokaa apua tarvitseville koirille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin suomalaisten avustusjärjestöjen kautta.

Hyväntekeväisyys on tärkeä osa Hau-Haun toimintaa. Lahjoituksia tehdään monipuolisesti suomalaisille koiratarhoille sekä eläinsuojeluyhdistyksille. Ruokalahjoituksia saavat myös pienet yhdistykset. Näiden lisäksi ruokaa lahjoitetaan ulkomaisille eläinsuojelujärjestöille, jotka tukevat muun muassa koiratarhojen toimintaa. 

Vuonna 2020 olimme mukana Prima Pet Premium Oy:n kampanjassa, jossa lahjoitettiin 30 000 kiloa koiranruokaa Lapin rekikoirayrittäjille. Yksi rekikoira syö päivässä noin 600 grammaa kuivaruokaa, joten tällä lahjoitusmäärällä koirille saatiin tarjottua noin 50 000 kupillista ravitsevaa ruokaa.

Rekikoira-avun lisäksi teimme pienempiä ruokalahjoituksia eri puolille Suomea ja Eurooppaa viime vuonna. Lahjoituksistamme huolimatta Suomessa on jatkuva tarve ruoka-avustuksille. Siksi jatkamme hyväntekeväisyystyötä tarmolla myös tänä vuonna.

 

Sponsorointi edistää koirien ja omistajien hyvinvointia

Koiran lajityypillinen aktivointi ja harrastaminen on jokakoiranoikeus, joka tukee niin koiran kuin omistajankin hyvinvointia. Koiran kanssa harrastaminen ja koirankoulutus auttaa edistämään koiran ja omistajan suhdetta ja antaa hyvää oloa hihnan molempiin päihin.

Tämän vuoksi olemme ilolla mukana mahdollistamassa aktiivista suomalaista koiraharrastustoimintaa. Tuemme vuosittain reilulla tassulla koiraharrastusyhdistyksiä ja erilaisia koiratapahtumia, joita koiraseurat ja rotuyhdistykset järjestävät ympäri Suomen. Tänä vuonna tuemme esimerkiksi Suomen Samojedinkoirayhdistyksen toimintaa.
HAE SPONSOROINTITUKEA

Koira harrastaa Hau-Hau Champion

Koiraharrastukset

Koiran kanssa harrastaminen on hauskaa yhdessä tekemistä koiralle ja omistajalle. Lue vinkkimme, mitä kaikkea koiran kanssa voi harrastaa!

LUE LISÄÄ

Hau-Haun Kasvattajakerho

Kasvattajakerhomme jäsenenä nautit kasvattajaeduistamme sekä pääset tilaamaan pentueillesi mahtavat pentupaketit. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

LIITY KASVATTAJAKERHOON

Hau-Hau Champion kasvattajakerho