Koirankota

Koirankota on 2016 perustettu koiralähtöisiä koira-alan palveluita tarjoava yritys Turussa. Palveluihimme kuuluvat kurssit, luennot ja tapahtumat. Koulutusmetodimme perustuvat tutkittuun ja nykyaikaiseen käyttäytymistieteeseen ja positiivisen vahvistamisen kautta ohjaamiseen.

Kurssitarjonnassa pääpaino on arkitaidoissa kaikenlaisille koirakoille pienryhmissä. Tarjoamme myös yksityistunteja. Koiranomistajille on tarjolla monipuolista toimintaa: erilaisia kouluttajia, koulutuspäiviä ja luentoja ympäri vuoden mielenkiintoisine teemoineen.

Koirankota on monessa mukana: teemme yhteistyötä rescuetoiminnan, koirahierojan ja koirien ulkoilutuspalveluiden kanssa. Anna tilaa keltaiselle- kampanjan tiedottamisessa Koirankota on viestinviejän roolissa.

Olemme erittäin innoissamme saadessamme Hau-Hau Championin yhteistyökumppaniksemme vuodelle 2018. Tämä mahdollistaa sponsoroitavat palkinnot sekä maistuvat treenieväät koulutustapahtumiin. 

Tassuvahti Oy

Tassuvahti Oy on uusi ja moderni lemmikkihoitopalvelu, joka tarjoaa koiran ulkoilutusta, hoitopaikkaa (vuorokausihoitoa joko lemmikin omistajan tai hoitajan omassa kodissa) ja kotikäyntejä koirille sekä kissoille pääkaupunkiseudulla. Koiran- tai kissanomistajat voivat käydä Tassuvahdin nettisivuilla lukemassa hoitajien (tassuvahtien) taustoista, kokemuksista, asiakkaiden henkilökohtaisista arvosteluista, käydä läpi kalenterista vapaita hoitopäiviä ja suoraan netistä varata tassuvahdin. Hoitajat sekä lemmikit ovat vakuutettuja hoidon aikana, ja kaikki tassuvahdit ovat erittäin tarkasti valikoituja intensiivisen rekrytointiprosessin avulla. 

Tassuvahti Oy:n ja Hauhau Championin yhteistyön kautta tarjoamme asiakkaillemme herkkuja kiitoksena hoidon jälkeen, ja palkintoina tulevien kilpailujimme voittajille.

Koirakoutsi

Koirakoutsi tarjoaa koirankoulutuspalveluja niin arjen sankareille, kuin kilpavalmennuksesta kiinnostuneillekin. Kouluttajamme hallitsevat nykyaikaiset oppimisteoriat ja soveltavat niitä käytäntöön kunkin koirakon tarpeiden mukaisesti. Lisäksi lajikouluttajillamme on pitkä kokemus ja kisanäyttöjä omasta lajistaan. Käytössämme on tilava ja lämmin halli Ylöjärvellä, jossa harjoittelu onnistuu aina turvallisissa olosuhteissa. 

Yhteistyömme Hau-Haun kanssa tukee koulutustoimintaamme monin tavoin. Myymälästämme löydät monia Hau-Hau -tuoteperheen tarvikkeita ja koska käytämme tuotteita myös omien koiriemme kanssa, osaamme varmasti auttaa oikean varusteen tai vaikkapa koulutusnamien valinnassa! Yhdessä Hau-Haun kanssa olemme myös olleet tekemässä uutta nettisivustoa koiranomistajille avuksi ja tueksi pennun kasvussa sekä koulutuksessa.

Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä toivottaa Sinut tervetulleeksi viihtymään, lepäämään ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä. Naantalin Kylpylällä on pitkät kylpyläkulttuurin perinteet ja se kuuluu ainoana pohjoismaisena kylpylänä kansainväliseen Royal Spas of Europe – ketjuun. Kylpylä on myös listattu maailman sadan parhaimman kylpylän joukkoon.

Naantalin Kylpylä on palkittu kuudesti Suomen parhaana kokoushotellina. Saamme erityisesti kiitosta ammattitaitoisesta palvelustamme ja siitä, että kaikki tarvittavat palvelut löytyvät helposti saman katon alta. Naantalin Kylpylä on täydellinen kohde myös perhejuhlien viettoon, olipa kyse häistä, syntymäpäivistä, lastenkutsuista tai sukutapaamisesta. 

Naantalin kylpylä tarjoaa yhteistyössä Hau-Hau Championin ja Premium PrimaCatin kanssa tervetuliaislahjan koira- ja kissavieraille.

Olympiastadion

Olympiastadion on yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Suomen legendaarisin tapahtumapaikka tarjoaa suuria elämyksiä, laadukkaita kokouspalveluita ja monipuoliset liikuntatilat. Stadionilla vierailee vuosittain noin 600 000 henkilöä erikokoisissa tapahtumissa, kokousasiakkaina sekä päivittäin urheiluseurojen, liikkujien ja turistien vierailukäynneillä.

Stadion-säätiö perustettiin joulukuussa 1927. Säätiön perustivat keskeiset urheilujärjestöt, Helsingin kaupunki ja hieman myöhemmin tuli mukaan Suomen valtio Opetusministeriön kautta. Stadionin rakennustyöt aloitettiin 12.2.1934 ja rakennus vihittiin käyttöön 12.6.1938. 

Maailman kauneimmaksi Olympiastadioniksi mainittu areena syntyi arkkitehtikilpailun tuloksena. Arkkitehdit Yrjö Lindegren ja Toivo Jäntti voittivat kilpailun funktionalistisen tyylisuunnan puhdaslinjaisella ehdotuksellaan. 

Hau-Hau Champion -brändiä tuottava Prima Pet Premium Oy sponsoroi vuosina 2013-2018 uudistuvaa Olympiastadionia.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal