Koirakerhot

Hau-Hau on mukana tukemassa aktiivista koiraharrastustoimintaa! Alla näet vuoden 2018 yhteistyökoirakerhot. Haluamme kannustaa ja tukea koiraharrastusta eri puolilla Suomea.

Hyvinkään seudun Kennelkerho ry

Hyvinkään seudun Kennelkerho ry on vuonna 1949 perustettu koirayhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolisen koulutustarjonnan koiraharrastuksen parissa. Tarjontaan kuuluvat muun muassa agility-, rally-toko-, tottelevaisuus-, nose work- ja näyttelykoulutus alkeista jopa kilpailutasolle asti. Lisäksi seuramme kautta on mahdollisuus päästä mukaan kaverikoiratoimintaan. HSKK huomio myös kaksijalkaiset jäsenemme, sillä seura järjestää fysiikka- ja sisäliikuntatreenejä ihmisjäsenilleen. Jäseniä meillä on hieman alle 500.

Seurallamme on kisamitat täyttävä agilitykenttä Hyvinkään Sveitsissä, jossa järjestetään viikkoharjoituksien ja valmennuksien lisäksi virallisia agility- ja rallytokokilpailuita. Seuramme jokavuotisiin tapahtumiin kuuluu myös suosittu match show Sveitsin komeissa maisemissa. Lisäksi joka toinen vuosi osallistumme Hyvinkään kansallisen näyttelyn järjestämiseen. Seuramme on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja touhujamme pääseekin seuraamaan Instagramissa tai Facebookissa.

Tänä vuonna Hyvinkään seudun kennelkerho juhlii pyöreitä vuosia, sillä seura täyttää huimat 70 vuotta! Olemmekin enemmän kuin innoissamme, että saimme Hau-Hausta sponsorin juhlavuodellemme. On mukavaa tarjota laadukkaita tuotteita palkinnoiksi juhlavuoden kilpailuissa ja tapahtumissa.

Riihimäen Agility ry (RimA) on 15.12.2003 perustettu agilityyn keskittyvä koiraurheiluseura. Jäseniä seurassamme on noin sata. Seuramme tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia kaiken tasoisille kilpailijoille ja harrastajille. Lisäksi seura järjestää kursseja, virallisia ja epävirallisia agilitykilpailuja, sekä monenlaista muuta agilityharrastukseen liittyvää koiratoimintaa.

RimAlla on oma maapohjainen halli, joka täyttää virallisiin agilitykilpailuihin vaadittavat mitat. Järjestämmekin aktiivisesti virallisia kisoja hallissamme. Kisoja järjestämme vuosittain maalis-/huhtikuusta joulukuuhun.

Odotamme innolla yhteistyötä Hau-Haun kanssa. Haluamme tarjota laadukkaita palkintoja kilpailijoille ja tässä Hau-Hau on apunamme. Kilpailijoiden lisäksi jäsenistömme saa mahdollisuuden tutustua Hau-Haun tuotteisiin.

Turun Seudun Mäyräkoirakerho ry on Varsinais-Suomen alueella toimiva rotujärjestön paikallinen jäsenyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea mäyräkoirien kasvatusta ja jalostusta niin metsästysominaisuuksien kuin ulkomuodonkin osalta.

Tarkoituksensa saavuttamiseksi järjestämme näyttelyitä ja erilaisia rodunomaisia kokeita. Kerho järjestää myös koulutusta ja kursseja mm. MEJÄssä, näyttelyihin valmistautumisessa, ja agilityssa, sekä erilaisia esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia.

MÄAJ, MEJÄ, PIKA, VERI, LUT -harjoitusten ja -kokeiden lisäksi toimintaamme kuuluvat myös kerhoillat (aiempina vuosina ollut mm. temppukoulua, koirahierontaa, vastavirta-allasta), luonnetesti, match showt sekä kerhomme toimintapäivät.

Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry

Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry on perustettu vuonna 1977. Yhdistyksemme tunnetaan lyhyemmin HPSH ry:nä. Jäseniä seurassamme on reilu 160. Sijaintimme on todella hyvä, Harjavalta, Satakunnan sydämessä. Vieläpä lähimaastot suosivat mm. palveluskoirakokeiden järjestämistä, sillä kenttäämme ympäröivät tasaiset kangasmetsät.

HPSH:lla on omistamallaan tontilla Harjavallan keskustan kupeessa suuri nurmitreenikenttä sekä kivituhkapohjainen agilitykenttä. HPSH järjestääkin useampia palveluskoirakokeita kesäkauden aikana aina jäljestä suojeluun. Yhdistyksemme vuoden kohokohta on vuosittain järjestettävä ryhmänäyttely, josta nyt kuluvana vuonna teemme vielä entistäkin ehomman, jossa otetaan erityisesti lapset ja nuoret huomioon järjestämällä lapsi & lelukoirakisa, sekä nyt ensimmäistä kertaa junior handler -kilpailu.

HPSH ry n toimintaan kuuluu myös ohjattuja kursseja, jäsenistön omia treeniryhmiä, erilaisia koulutuspäiviä, match show, rokotuspäivä, joukkotarkastuspäivä, petotestit, sekä kokeita ja kilpailuja. HPSH myös vuokraa tilojaan myös muiden yhdistysten käyttöön, mm. näyttelyihin.

Kiitämme lämpimästi Hau-Hau Championia siitä, että saamme laajasti tunnetun merkin tukemaan toimintaamme ja luomaan meille uusia mahdollisuuksia tämän yhteistyösopimuksen kautta!

Novascotiannoutajat ry

Novascotiannoutajat ry on vuonna 1990 perustettu rotuyhdistys. Vuonna 2011 yhdistys hyväksyttiin novascotiannoutajien rotujärjestöksi. Jäsenmäärämme on noin 900 ja toimintamme kattaa koko Suomen. Rotujärjestön tarkoituksena on edistää rodunomaisten ja terveiden novascotiannoutajien kasvatusta, koulutusta ja käyttöä sekä näyttely- että käyttökoirina.

Novascotiannoutaja on erittäin monikäyttöinen ja aktiivinen koira, jonka kanssa voit puuhata melkeinpä mitä tahansa. Novascotiannoutajasta käytetään myös nimeä Tolleri, joka juontaa juurensa rodun englanninkielisestä nimestä Novascotian Duck Tolling Retriever, jossa sana tolling tarkoittaa houkuttelua ja on kääntynyt puhekieleen tolleriksi. Metsästyksen sekä taipumus- ja metsästyskokeiden lisäksi Tolleri soveltuu hienosti moneen muuhunkin lajiin harrastuskaveriksi.

Yhdistyksemme järjestää vuosittain rodun erikoisnäyttelyn, jonne osallistuu jopa 150 tolleria omistajineen ja tukijoukkoineen. Tollerit ovat taitavia jäljestäjiä, joten vuosittainen Mejä-mestaruus on todella suosittu ja kovatasoinen koe ja vuoden Mejä-tolleri-arvonimi on haluttu titteli.  Yhdistys järjestää myös noutajien taipumuskokeen ja metsästyskokeen joka vuosi. Lisäksi rotumestaruuksia ratkotaan agilityssa, tokossa ja rally-tokossa. Järjestämme vuosittain myös MH-luonnekuvauksia yhdessä toisen rotuyhdistyksen kanssa. Rotumestaruus Mejä- ja Nome-kokeet keräävät osallistujia halki Suomen ja tulokset kiinnostavat monia. Kesäkuun alussa järjestetään aina koko viikonlopun mittainen kesäleiri, Tollerileiri, jonne osallistuu reilut 100 tollerinomistajaa koiriensa kanssa kouluttautumaan ja viettämään aikaa samanhenkisen porukan kesken. Novascotiannoutajat ry julkaisee myös Tolleri-nimistä lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Näiden joka vuosi järjestettävien tapahtumien lisäksi yhdistyksen jäsenille on tarjolla erilaisia koulutuksia toimikuntien ja paikallisesti toimivien aluetoimijoiden järjestäminä.

Sawon Wainu ry

Sawon Wainu ry on perutettu 14.6.2017, Kuopiossa. Nose workin ja muiden koirien nenätyöskentelyyn liittyvien lajien harrastamista, kouluttamista ja kilpailemista Pohjois-Savon alueella, 10 naisen voimin. Tavoitteenamme on hyvän mielen koiraharrastaminen. Sawon Wainun ry jäsenmäärä onkin jatkuvassa kasvussa. Lähentelemme 70 jäsenen rajaa.

Toimintaamme kuuluu nose work treenien järjestäminen jo kisahajut tunnistaville koirakoille. Talviaikaan pyrimme järjestämään matalan kynnyksen treenit kerran kuussa. Kesällä tavoite on treenata useammin. Vuonna 2019 tavoitteenamme on järjestää nose workin hajutestejä, nose work kisoja ykkös- ja kakkosluokalle, sekä möllikokeita. Lisäksi olemme mukana toisen yhdistyksen kanssa järjestämässä mejä koetta kesäkuussa. Järjestämme myös erilaisia koiriin ja kouluttamiseen liittyviä luentoja.

Käymme esittelemässä toimintaamme monissa paikoissa. Viimeksi olimme nose work päivänä Kuopion Matkuksessa. Siellä saimme todella paljon huomiota erilaisissa etsintäpisteissä. Vuonna 2019 on myös tulossa vastaava päivä. Tuon päivän sometimme suorana Facebook sivuillemme.

Facebook sivuamme seurataan aktiivisesti ja saamme uusia seuraajia säännöllisesti. Facebook sivut löytyvät osoitteesta: https://www.facebook.com/SawonWainuRy/

Toistaiseksi tiedotamme toiminnastamme Facebook sivuillamme, sillä kotisivumme ovat työn alla.

Yhdistykseemme jäseneksi voi liittyä ilman kisatavoitetta missään lajissa. Joukossamme on hyvin aktiivisesti harrastavia nose workin kakkosluokkaankin edenneitä koirakoita ja sitten niitä, jotka harrastavat hauskaa pitäen oman koiransa kanssa. Myös mejän puolella meillä on erittäin kokeneita koirakoita aloittelijoiden lisäksi.

Toimintamme on hyvän mielen harrastamiseen kannustavaa. Toimintamme perustuu iloisella mielellä tekemiseen talkoovoimin. Olemme savuttaneet mielenkiintoa myös muualla, kuin Savon alueella.

Yhteistyö Hau-Haun kanssa oli meille todella positiivinen asia. Talkoovoimin pienellä budjetilla toimiminen saa nyt uutta puhtia, kun ei tarvitse huolehtia kisojen sponsoreista. Kisoissa Hau-Haun avulla voimme palkita sijoittuneet hyvin. Yhteistyö Hau-Haun kautta tuo lisäksi meille lisää näkyvyyttä Pohjois-Savon ulkopuolelle.

Luhtilaukkaajat ry

Luhtilaukkaajat ry on Suomen Vinttikoiraliiton jäsen ja sen kotikaupunki on Hyvinkää. Yhdistys on perustettu vuonna 1970. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia vinttikoirien kasvatusta, jalostusta sekä kilpailutoimintaa harrastavien henkilöiden aatteellisena järjestönä näiden koiraharrastusten edistämisessä.

Yhdistys pyrkii toteuttamaan tarkoitustaan järjestämällä näyttelyitä, harjoitus- ja kilpajuoksuja, kursseja ja valistus- sekä esitelmätilaisuuksia, antamalla opastusta ja neuvoja jäsenilleen, tilaamalla ja levittämällä alan kirjallisuutta yms. yhdistyksen tarkoitusperiä edistävillä toimenpiteillä.

Hyvinkään Sveitsin radalla Luhtilaukkaajat järjestävät harjoituksia sekä SVKL:n alaisia ratakilpailuja. Ensimmäiset kilpailut Sveitsin radalla järjestettiin 4.9.1976.

Odotamme innolla yhteistyötä Hau-Hau Championin kanssa!

Meidät löydät osoitteesta www.luhtilaukkajat.net sekä Facebookista nimellä Luhtilaukkaajat ry.

Janakkalan Koirakerho ry

Janakkalan Koirakerho (JANKK) on vastuullista koiraurheilua ja koiraharrastustoimintaa edistävä seura. Toimimme Hämeenlinnan kupeessa Janakkalassa. Jäseniä yhdistyksessämme on yli 300 ja meillä on ilo juhlia tänä vuonna yhdistyksemme 25 vuotista taivalta.

Yhdistyksemme tilat sijaitsevat koiraharrastustoimintaan varatulla alueella. Käytössämme on uusi tekonurmipohjainen sisähalli ja kolme ulkokenttää. Järjestämme joka kuukausi yhden tai useamman virallisen kilpailun. Hallia käyttävät myös lähialueen seurat, yrittäjät sekä yksittäiset harrastajat.

Yhdistyksessämme on mahdollisuus harrastaa mm. agilitya, tokoa, rallytokoa, doboa, koiratanssia ja noseworkkia. Noudatamme hyvää koiranpitoa sekä antidoping-sääntöjä. Meillä voi harrastaa junnusta sennuun, oli tavoitteet sitten korkealla tai eivät. Useat asiantuntijaluennot pitävät osaamistamme ajan tasalla. Olemme aktiivinen seura, joka järjestää toimintaa lähes jokaisena päivänä.

Hau Hau ja JANKK, me molemmat toimimme suurella sydämellä, vastuullisesti ja koirakansan hyväksi.   

Lounais-Suomen spanielikerho

Lounais-Suomen spanielikerho on vuonna 1965 perustettu Lounais-Suomen alueella toimiva spanielimaista touhua ja toimintaa järjestävä yhdistys. Jäseniä kerhollamme on tällä hetkellä reilu pari sataa.

Kerhossamme toimii aktiivisesti agility-, mejä-, taipumuskoe-, toko- ja näyttely- ja kasvatustoimikunnat, jotka organisoivat kerhomme toimintaa. Lisäksi on vielä lehtitoimikunta, joka toimittaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteämme, Lurppaa. Toimikunnissa hääriikin iso joukko aktiivista spanieliväkeä.

Kerhomme tapahtumista tiedotamme Lurppa-lehdessä, omilla facebook -sivuillamme, kotisivuillamme ja aika ajoin lähetettävällä jäsenkirjeellämme.

Joka toinen vuosi kerhomme järjestää Turun alueella ryhmänäyttelyn ja lisäksi kerhomme kuuluu Top Dog Show Allianssi ry:hyn joka järjestää joka toinen vuosi kaikkien rotujen Elonäyttelyn ja joka toinen vuosi Top Dog Show:n, kansainvälisen näyttelyn Turussa.

Olemme erittäin iloisia saadessamme yhteistyökumppaniksemme Hau-Hau Championin, koska se antaa meille mahdollisuuden järjestää erilaisia tapahtumia koirille ja heidän omistajilleen. Varmasti monia ilahduttaa saada palkinnoiksi tapahtumissamme laadukkaita Hau-Hau Championin tuotteita. Koirat ja heidän omistajansa saavat paljon iloisia yhteisiä hetkiä Hau-Haun Championin sponsoroinnin ja tuotteiden kautta.

Lakeuden Agilityurheilijat ry

Lakeuden Agilityurheilijat ry on Seinäjokinen agilityurheiluun ja –kilpailutoimintaan erikoistunut seura. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää kiinnostusta agilityurheilua kohtaan, kehittää agilityurheilun ja -kilpailutoiminnan tasoa, ohjata ja neuvoa jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa sekä luoda yhteishenkeä jäseniensä keskuuteen. Tällä hetkellä jäsenillä on mahdollisuus agilityn lisäksi harrastaa myös rally-tokoa sekä koirafrisbeetä.

Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy rakennutti vuonna 2012–2013 käyttöönsä puolilämpimän agilityhallin. Halli on saavuttanut suuren suosion myös muiden kuin oman seuran koiraharrastajien keskuudessa ja sitä vuokrataankin paljon myös muille koiraharrastajille. 

Vuoden 2016 alusta lähtien hallimme uusi nimi on Hau-Hau Champion Areena pääyhteistyökumppanimme mukaan. Yhteistyö mahdollistaa meille harrastustoiminnan kehittämisen ja hallimme olosuhteiden edelleen parantamisen. Yhteistyö näkyy kisoihimme osallistuville koirakoille siten, että kisoissamme on Hau-Hau:n laadukkaat ja hyvät palkinnot. 

Tampereen Seudun Koirakerho ry

Tampereen Seudun Koirakerho ry,  TamSK,  on koiraharrastusseura, jonka lajeina ovat agility, toko, näyttelyt, koiratanssi, rally-toko ja flyball.

Perinteikäs seuramme on perustettu jo vuonna 1947. Jäseniä meillä on tällä hetkellä yli 1000: naisia, miehiä, junioreita ja senioreja. Mukaan toimintaamme voit tulla olipa tavoitteenasi sitten paikka maajoukkueessa tai harrastaminen omaksi ja koiran iloksi. Toimintamme perustuu täysin vapaaehtoistyöhön.

Kerhomme on yksi Suomen suurimmista paikallisista yhdistyksistä ja haluamme tarjota jäsenistöllemme ja tapahtumiin osallistuville mahdollisuuden tutustua Hau-Haun tuotteisiin. Näyttävät palkinnot tuovat positiivista mainosta sekä meille että sponsorillemme!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal