Koirakerhot

Hau-Hau on mukana tukemassa aktiivista koiraharrastustoimintaa! Alla näet vuoden 2018 yhteistyökoirakerhot. Haluamme kannustaa ja tukea koiraharrastusta eri puolilla Suomea.

Sievin Kennelkerho

Sievin kennelkerho ry on vuonna 1993 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on edistää koiraharrastamista niin tokon, rally-tokon, agilityn, PK-puolen, näyttelytoiminnan kuin myös tuoreimman lajin Nose workin saralla. Kotipaikkamme on nimemme mukaisesti Sievissä, Keski-Pohjanmaalla. Seurassamme on jäseniä kasvavassa määrin. Tällä hetkellä noin sata kipaletta. 

Seuramme on edennyt pitkän tien vuosien varrella oman treenikentän puutteesta tähän päivään, jolloin voimme tarjota harrastajille upeat puitteet koiraurheilukeskus Sievästä, josta löytyvät niin kivituhka- kuin nurmikentät, kerhotalo, nosework-tila sekä noin 200 neliön keinonurmipohjainen treenihalli talvikäyttöön. Sievän kerhotalo ja halli käyttöönotettiin tammikuussa 2017 ja saman vuoden kesällä pääsimme nauttimaan uuden kivituhkakentän antimista. Nurmikentän kanssa teimme töitä vielä syksyllä 2017, mutta toivomme, että kesälle 2018 sekin saadaan käyttökuntoon. Jäsenistö on tehnyt kuluneen vuoden aikana valtavasti talkoita yhteisen hyvän eteen ja tällä hetkellä olemme onnellisessa tilanteessa, kun saamme jo täysillä nauttia talkootuntiemme hedelmistä. 

Sievin kennelkerho tarjoaa ohjattuja koulutuksia edustamissaan lajeissa oman hallin myötä ympärivuotisesti. Ulkokaudella järjestämme myös virallisisa kisoja niin agilityssä, tokossa kuin rally-tokossakin.

Sievin kennelkerhon väki on erittäin kiitollinen yhteistyöstä Hau-Hau-tiimin kanssa, sillä normaalin toimintamme ohella on tänä vuonna vielä paljon tehtävää Sievä-hankkeemme kanssa. Mahtavaa lähteä yhdessä tekemään loistavaa koiraharrastusvuotta 2018! 

Suomen Schipperkekerho ry

Suomen Schipperkekerho ry toimii Suomen Kääpiökoirat ry:n alaisuudessa. Alajaosto perustettiin vuonna 1979. Yhdistyksenä olemme toimineet vuodesta 2000, ja rotua harrastavana yhdistyksenä vuodesta 2010 alkaen. Yhdistyksessämme on reilut 350 jäsentä, ja jäsenmäärä kasvaa tasaisesti.

Edustamamme rotu on monipuolinen, ja monipuolisuus näkyy myös yhdistyksemme toiminnassa. Joka vuosi yhdistyksemme järjestää erilaisia harrastustapahtumia, kuten paimennuspäiviä, leirejä ja match show’ta. Suurin yksittäinen tapahtuma vuosittain on rotumme oma erikoisnäyttely, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014. Rotutietoa, schipperkejen saavutuksia ja jäsenistön kirjoittamia juttuja julkaistaan Laivis -lehdessä, joka ilmestyy neljästi vuodessa. Yhdistyksemme on vähän kuin edustamamme rotukin – kompakti, sinnikäs ja monessa mukana!

Hau-Hau Championin kanssa yhteistyömme alkoi vuonna 2018. Innolla odotamme, mitä kaikkea yhteistyökuvio tuo mukanaan! Monelle schipperkelle Hau-Hau -tuotteet ovatkin jo tuttuja, ja olemme iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä tällaisen laadukkaan, mutta helposti lähestyttävän tuoteperheen kanssa.

Ylöjärven Koirakerho ry

Ylöjärven Koirakerho on yleisseura, joka on perustettu 1988, eli vietämme tänä vuonna kolmekymppisiä. Jäseniä meillä on tällä hetkellä reilu 150. Koulutuksia ja kisoja järjestämme lämpimässä vuokrahallissa sekä ulkokentällä.

Seura pyörittää viikoittaisia treeniryhmiä agilityssä, rally-tokossa, tokossa ja satunnaisesti PK-lajeissa. Järjestämme myös koulutuksia eri teemoilla eri lajeissa sen mukaan mikä kulloinkin jäsenistöä kiinnostaa. Meillä voivat harrastaa kaikki lapsista senioreihin, niin ihmisten kuin koirien elämänkaaressa.

Kisoja seura järjestää aktiivisesti. Tälle vuodelle on suunniteltu kaksipäiväisiä agility kilpailuja pidettäväksi noin kerran kuukaudessa, rally-toko kisoja kymmenet sekä kaksi toko-koetta. Uplake-tapahtuma Teivossa on kesän suurin tapahtumamme. Näiden lisäksi tänä vuonna olemme mukana järjestämässä KV/NORD kevät näyttelyä Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa sekä järjestämme ryhmänäyttely elokuussa Teivossa.

Yhdistyksemme odottaa innolla yhteistyötä Hau-Haun kanssa. Sponsorituen avulla pystymme panostamaan kisoja ja tapahtumia järjestäessämme laadukkaisiin ja maistuviin palkintoihin.

 

Pinserit ry

Pinserit ry on koko Suomen alueella toimiva rotujärjestö, jonka kotipaikkakuntana on Helsinki. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1981 ja rotujärjestöoikeudet yhdistyksemme sai vuonna 2011. Alajaostomme PinAgi vastaa pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla tapahtuvasta agilitykoulutuksesta. Toiminnan tarkoituksena on edistää pinseri-rodun jalostusta ja tunnetuksi tulemista sekä tuoda pinseriväkeä yhteen erilaisiin tapahtumiin ja harrastuksiin.

Vuosittainen päätapahtumamme on kesäkuussa järjestettävä erikoisnäyttely, johon saamme tänä vuonna iloksemme mukaan Hau-Hau Championin. Näyttelytoiminnan lisäksi yhdistyksemme järjestää vuosittain erilaisia kursseja, joita tänä vuonna on tarjolla mm. dobo, rally-toko, toko sekä nose work. Olemme myös kuluvana vuonna mukana tokon- ja rally-tokon rotumestaruuskilpailuissa, minkä lisäksi PinAgi järjestää perinteisesti pinsereiden omat agilityn SM-kilpailut. Harrastustoiminnan ja kisojen lisäksi tiedossa on jälleen kaksipäiväinen luonnetesti sekä kasvattajapäivät.

Olemme kiitollisia saadessamme sponsoriksemme Hau-Hau Championin ja odotammekin innolla alkavaa yhteistyötä! On ilo palkita yhdessä menestyviä koirakoita eri kilpailuissa kuluvan vuoden aikana.

Meidät löydät osoitteesta www.pinserit.fi sekä Facebookista nimellä Pinserit ry.

Ähtärin Haukut ry

Olemme pieni, mutta aktiivinen koiraharrastusyhdistys Etelä-Pohjanmaalta. Toimintamme pohjana on positiivisuus ja tekemisen ilo. Harrastamisen, oli se sitten omaksi ja koiran iloksi tai kilpailuihin tähtäävää, tulee olla mukavaa molempien mielestä.

Haukuilla on myös tassunsa pelissä,kun järjestämme vuoden mittaan monipuolisesti toimintaa: kursseja pennuista kilpatoko-ryhmiin, noseworkia, koirahierontaa, Haukku-mätsärin, luentoja (esim. MH sekä koiran ruokinta) muutamia kokeita.

Meillä on myös omia lajiporukoita (esim. mejä ja vepe), joissa saman lajin harrastajat yhdessä kahlaavat joko metsässä tai vedessä, välillä ilman koiraakin.

Olemme innokkaita koiraharrastuksen puuha-petejä ja pyrimme yhdistystoimintamme kautta tarjoamaan monipuolista toimintaa läpi vuoden muillekin koiraharrastajille.

Ähtärin Haukut odottaa innolla yhteistyötä Hau-Hau Championin kanssa. On hienoa, että saamme toimia yhteistyössä laadukkaan sponsorin kanssa. Tämän kautta saamme hyvää ja positiivista näkyvyyttä yhdistyksellemme, upeita tuotteita palkinnoiksi ja kerromme mielellämme tapahtumissa kokemuksiamme tuotteista muillekin osallistujille muun näkyvyyden lisäksi.

High Five Agility Team ry

High Five Agility Team ry, HiFi, on aktiivinen koiraharrastus seura Kajaanista. Yhdistys on perustettu syyskuussa 2012 kainuulaisten koiraharrastajien tarpeeseen yhdistää rakas harrastus ja mahdollisuus edustaa omaa yhdistystä eri koiraharrastuslajeissa. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 65.

Seuramme järjestää agilityn viikkokoulutuksia vuokratussa hallissa. 

Järjestämme virallisia agilitykisoja pari kertaa vuodessa ja tänä vuonna pidämme ensimmäistä kertaa viralliset rally-toko kisat. Järjestämme myös useita epävirallisia kisoja ja Match Show kilpailuja. Seurassamme on mahdollista harrastaa agilityä tavoitteellisesti tai vain harrastus mielessä.

Odotamme innolla yhteistyötä Hau-Hau Championin kanssa. Yhteistyö on hyvä mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä meille ja laadukkaat palkinnot varmasti ilahduttaa monia. Yhteistyö Hau-Hau Championin kanssa merkitsee meille todella paljon!

ARGOS - Animal Rescue Greece

ARGOS - Animal Rescue Greece on suomalainen eläinsuojelujärjestö, joka toimii Kreikan eläinsuojelu- ja eläinoikeusongelmien ratkaisemiseksi. Autamme Kreikassa asuvia kodittomia eläimiä tukemalla rahallisesti paikallisia eläinsuojelijoita. Teemme oppimateriaalia ja levitämme tietoa sekä Kreikassa että Suomessa eläinten oikeuksista ja eläinten kohteluun liittyvistä ongelmista. Lisäksi järjestämme yhteisiä kampanjoita ja tempauksia sekä kreikkalaisten että suomalaisten yhteistyökumppaniensa kanssa – tänä vuonna siis myös Hau-Hau Championin kanssa!

Tuemme tarkkaan valittuja kohteita, joiden toimintaan olemme huolellisesti tutustuneet. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneitamme ovat Kreetalla sijaitsevat The Souda Shelter Project, Takis Shelter, Paws Paleohora, Maria’s Cathouse ja Adopt Cretan Paws. Toimintamme on ripeää, sillä pienenä järjestönä saamme avun nopeasti perille. 

Yhteistyö Hau-Haun kanssa näkyy tulevana vuonna esimerkiksi myyjäisissämme ja tapahtumissamme, joissa on luvassa mahtavia palkintoja. HauHaulta saamamme lahjoitukset mahdollistavat myös esimerkiksi nettihuutisten pitämisen, mikä on avustustyömme kannalta erittäin tärkeää.

Kutsumme sinut mukaan toimintaan! Yhdessä olemme ARGOS.

Turun Corgikerho Ry

Turun Corgikerho ry on v 1992 rekisteröity, vilkkaasti toimiva koirakerho. Jäseniä kerhossa on tällä hetkellä n 70. Kerho toimii pääasiassa Turussa ja sen lähialueilla, mutta ulotamme retkiä ja tapahtumia myös muualle Suomeen.

Toimintaamme kuuluvat erilaiset, sekä koirille että ohjaajille suunnatut harrastuslajitutustumiset, kurssit, koulutukset, luennot, yhteislenkit sekä näyttely- ja muut tutustumismatkat. Kerho tukee jäsentensä harrastustoimintaa osallistumalla muun muassa koulutuskuluihin. Toiminta rahoitetaan pienellä vuosittaisella jäsenmaksulla, sekä vuosittain järjestettävän Match Shown tuotolla. Tänä vuonna Hau-Haun tuotteet tuovat lisää iloa tapahtumiimme ja yhteistyö Prima Pet Premium Oy:n kanssa antaa meille mahdollisuuden panostaa entistä enemmän tapahtumiemme järjestelyihin.

Kiitämme Hau-Hau:ta tästä mielenkiintoisesta yhteistyömahdollisuudesta ja toivotamme tervetulleeksi uudet jäsenet myös Turun ulkopuolelta! Kaikki koiraharrastajat ovat lämpimästi tervetulleita mätsäreihimme touko- ja elokuussa Kupittaalle!

Lakeuden Agilityurheilijat ry

Lakeuden Agilityurheilijat ry on Seinäjokinen agilityurheiluun ja –kilpailutoimintaan erikoistunut seura. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää kiinnostusta agilityurheilua kohtaan, kehittää agilityurheilun ja -kilpailutoiminnan tasoa, ohjata ja neuvoa jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa sekä luoda yhteishenkeä jäseniensä keskuuteen. Tällä hetkellä jäsenillä on mahdollisuus agilityn lisäksi harrastaa myös rally-tokoa sekä koirafrisbeetä.

Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy rakennutti vuonna 2012–2013 käyttöönsä puolilämpimän agilityhallin. Halli on saavuttanut suuren suosion myös muiden kuin oman seuran koiraharrastajien keskuudessa ja sitä vuokrataankin paljon myös muille koiraharrastajille. 

Vuoden 2016 alusta lähtien hallimme uusi nimi on Hau-Hau Champion Areena pääyhteistyökumppanimme mukaan. Yhteistyö mahdollistaa meille harrastustoiminnan kehittämisen ja hallimme olosuhteiden edelleen parantamisen. Yhteistyö näkyy kisoihimme osallistuville koirakoille siten, että kisoissamme on Hau-Hau:n laadukkaat ja hyvät palkinnot. 

Tampereen Seudun Koirakerho ry

Tampereen Seudun Koirakerho ry,  TamSK,  on koiraharrastusseura, jonka lajeina ovat agility, toko, näyttelyt, koiratanssi, rally-toko ja flyball.

Perinteikäs seuramme on perustettu jo vuonna 1947. Jäseniä meillä on tällä hetkellä yli 1000: naisia, miehiä, junioreita ja senioreja. Mukaan toimintaamme voit tulla olipa tavoitteenasi sitten paikka maajoukkueessa tai harrastaminen omaksi ja koiran iloksi. Toimintamme perustuu täysin vapaaehtoistyöhön.

Kerhomme on yksi Suomen suurimmista paikallisista yhdistyksistä ja haluamme tarjota jäsenistöllemme ja tapahtumiin osallistuville mahdollisuuden tutustua Hau-Haun tuotteisiin. Näyttävät palkinnot tuovat positiivista mainosta sekä meille että sponsorillemme!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal