Yhteistyökumppanit

Hau-Hau Champion tekee aktiivisesti yhteistyötä urheilun, koiraharrastusyhdistysten, hyväntekeväisyysjärjestöjen, kenneleiden ja muiden toimijoiden kanssa. Haluamme olla mukana tukemassa koiraharrastusta sekä koiraurheilua ja tuemmekin kotimaisia niin isoja kuin pieniäkin harrastusyhdistyksiä ja lemmikkitapahtumia reilulla käpälällä. 

Sponsorointi

Haemme joka vuosi uusia sponsoroitavia harrastusyhdistyksiä loka-marraskuussa ja ilmoitamme uusista hakuajoista sivuillamme sekä Facebook-sivuillamme. Voit pyytää sponsorointia tapahtumallesi tai järjestöllesi lähettämällä sponsorointihakemuksen osoitteeseen sponsorointi(at)hauhau.fi.

Huomioithan, että sponsoroimme vain tapahtumia, jossa ei ole muita koiranruokavalmistajia sponsoroimassa eturistiriidan välttämiseksi.  

Hau-Hau tekee hyvää

Koirien hyvinvointi ja eläintensuojelu on meille HAUisteille lähellä sydäntä. Haluamme olla mukana tukemassa hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä ja jaammekin vuosittain useita kuormallisia koiranruokaa apua tarvitseville koirille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin suomalaisten avustusjärjestöjen kautta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal