Hau-Hau Championin historia


Hau-Hau Champion on perustettu Suomessa vuonna 1955, kun Saarioinen Oy lanseerasi menestyksekkäästi Hau-Hau-lihatuoreruoat koirille. 1960-luvulla tuoreruokien rinnalle tuotiin Hau-Haun ikoniset makkarat, jotka ovat pysyneet koiranomistajan suosiossa tähän päivään saakka. Hau-Hau Championin brändin ytimessä on aina ollut tinkimätön asenne tuotteiden laatua kohtaan, jonka ansiosta olemme voineet kasvattaa monipuolisen ja korkealaatuisen tuotevalikoimamme.    

Miksi me olemme olemassa?


Tarjoamme suomalaiselle kuluttajalle ja hänen koiralleen korkealaatuiset tuotteet markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella. Tuotteidemme laatu perustuu huippuluokan tuotekehitykseen sekä kymmenien vuosien kokemukseen lemmikkieläinalalta. Hau-Hau Champion on Suomen ostetuin koiranruokamerkki: se on Koirakansan valinta.

Lupaus suomalaisille koirille


Koirien hyvinvointi on meille kunnia-asia. Takaamme, että kaikki tuotteemme ovat huolella valmistettuja – ne ovat tuotteita, joita syötämme myös omille koirillemme. Kaikilla ruokatuotteillamme on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu, joka on voimassa 30 päivää ostohetkestä.

Kaiken takana on intohimo koiria kohtaan


Olemme kehittäneet Hau-Hau Champion -täysravinnot sekä herkut suomalaisille koirille, suomalaisiin olosuhteisiin. Kuljemme kehityksen etulinjassa: kehitystyömme pohjautuu vankkaan asiantuntijuuteen, osaamiseen sekä aitoon haluun edistää koirien hyvinvointia. Uskomme avoimuuteen. Kerromme tuotteistamme avoimesti ja annamme vastauksen kaikkiin koiran ruokavaliota koskeviin kysymyksiin. Voit lähettää meille viestiä palautelomakkeellamme.

Hau-Hau tekee hyvää


Hau-Hau Champion tekee aktiivisesti yhteistyötä koiraharrastusyhdistysten, kasvattajien ja muiden alan toimijoiden kanssa ympäri Suomen. Koirien hyvinvointi ja eläinsuojelu ovat lähellä sydäntämme. Haluamme olla mukana tukemassa hyväntekeväisyysjärjestöjen sekä eläinsuojeluyhdistysten arvokasta työtä. Vuonna 2017 Hau-Hau Champion lahjoitti huimat 52 000 kg eläintenruokaa sitä tarvitseville.Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal