Hau-Hau Champion ja vastuullisuus

Lemmikkieläinten hyvinvointi on meille kunnia-asia. Yhteistyötehtaamme ovat sertifioituja ja tarkastettuja. Pyrimme aina optimoimaan tuotteidemme pakkaukset niin, että niiden hiilijalanjälki olisi kuljetuksissa mahdollisimman pieni. Lue lisää tuotteistamme, joissa on 100-prosenttisesti kierrätettävä tetrapakkaus.Ostamalla FSC-merkityn tuotteen, voit luottaa siihen, että tuet valinnallasi vastuullista metsänhoitoa.

 
Tuotteidemme alkuperä

Kaikilla ruokatuotteillamme on 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu, joka on voimassa 30 päivää. Kartoitamme jatkuvasti mahdollisuuksiamme lisätä kotimaisuusastettamme, jotta voisimme laajentaa valikoimaamme myös kotimaisiin tuotteisiin.

Vuonna 2016 ostimme oman koiranruokatehtaamme Virosta, jossa valmistetaan 260 grammaiset annosateriat sekä kaikki makkarat. Paremman laadunvalvonnan, raaka-aineiden ja lyhyemmän kuljetusajan ansiosta pystymme takaamaan näin entistä tasaisemman laadun. Makkaroissa sekä annosaterioissa käytetty liha on pääosin peräisin Pohjoismaista ja Baltiasta. Tetrapakkauksissa olevat liha-ateriat ovat peräisin Espanjasta tehtaalta, joka on ISSF:n (International Seafood Sustainabilityn Foundation) jäsen. Kuivaruokamme valmistetaan Tšekeissä tehtaalla, jonka kanssa yhteistyömme on jatkunut yli kymmenen vuotta. Katso kartasta, mistä tuotteemme ovat peräisin.

Täyslihaherkut ja puruluut 

Omat kuivalihatuotteemme ovat peräisin tarkoin valituilta kiinalaisilta tehtailta, joilla on jäljitettävät ja sertifioidut tuotantojärjestelmät (kuten laadunvalvontasertifikaatti ISO 9001 sekä HACCP-järjestelmä). Tehtaat, joilta hankimme tuotteet, auditoidaan säännöllisesti laatujärjestelmien puitteissa, ja lisäksi yrityksemme auditoi toimittajia.

Yrityksellämme on omavalvontajärjestelmä ja jokaiseen valmistettavaan tuotteeseen tuote- ja laatumäärittely. Seuraamme tuotelaatumme tasaisuutta ja mahdollisia poikkeamia myös laboratoriotestein. Suomen elintarviketurvallisuusviranomainen valvoo rehuja ja rehutoimijoita omalla tahollaan.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal