Super Premium -palautetta

25.11.2013

Lue uutuustäysravinnon testaajien kommentit.

Hau-Hau Champion Super Premium -täysravinnon testausjakso järjestettiin syksyllä 2013. Viidenkymmenen testaajan joukko kokeili joko Chicken & Potato tai Salmon & Potato uutuusruokaa kuukauden ajan.

Tässä testaajien kommentteja.

 • Koiralle Hau-Hau on maistunut hyvin, vatsa on toiminut ja koiruli on ollut pirteä (vähän liikaakin). Arviointia vaikeuttaa testin alussa ollut lievä valeraskaus ja hiivapöpö korvissa. Silloin Ciira oli erittäin vaisu, eikä ruoka maistunut. Onneksi tämä Hau-Hau oli Ciiran mielestä hyvää, söi kipeänäkin sitä hyvällä ruokahalulla. Nyt vaivat on taakse jääneitä ja ruokakuppi saa jojot roikkumaan entiseen tapaan. Ulkoisia muutoksia en ole huomannut, Ciiralla turkki on aina ollut erittäin hyvässä kunnossa. Aioin jatkossakin ostaa Hau-Hauta.

 • Koiralle maistui hyvin kyseinen ruoka sekä vatsa toimi hyvin. Vireystilassa en huomannut eroa entiseen. Koiran turkin väri tummentui sekä turkki on pysynyt hyväkuntoisena.

 • Koiramme muuttui ruuan myötä todella virkeäksi ja leikkisäksi. Jaksoi kävellä pitempiä lenkkejä! Koiramme suostui alun epäröinnin jälkeen syömään ruokaa hyvin. Vatsa toimi todella hyvin! Olen todella tyytyväinen ruokaan ja aiomme ehdottomasti jatkaa tällä ruualla!

 • Ruoka osoittautui erittäin positiiviseksi yllätykseksi. Meillä on siis kaksi koiraa, kääpiösnautsereita, joista toisella, ko. ruoan testaajalla on vehnäallergia. Toisella koirallamme allergiaa ei ole, mutta molemmat syövät samaa ruokaa. Kun allergia todettiin, kokeiltiin erilaisia ruokia laidasta laitaan joista useat jäivät kuppiin, eivätkä maistuneet. Nykyään hauvat syövät normaalisti Hau-Haun Kana-riisi -nappulaa. Nyt pääsimme kokeilemaan Super Premium Kana-perunaa. Tällä kertaa saatiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun molemmat söivät uutta ruokaa. Kummallekaan ei tullut mitään oireita ruoan vaihdon suhteen. Vähän aluksi sekoiteltiin ruokia keskenään, mutta tosi pian nappulat vaihdettiin kokonaan. Nappulakuppi on ollut vaihdon jälkeen useammin ja nopeammin tyhjä. :) Toki aluksi maun muutos toi lisäintoa ruokailuun, mutta se into ei ole hävinnyt vieläkään. Vatsat ovat toimineet hyvin molemmilla koirilla. Vanhempi allergikkokoiramme Nekku on siis 9 v. ja pienempi Eevi 2,5 v. Koirilla on ollut toisinaan havaittavissa pieniä ilmavaivoja, mutta niitä on ollut hyvin vähän viimeisen kk:n aikana. Energiasta en osaa sen kummemmin sanoa. Meno on aina ollut sen mukaista, ettei itse perässä pysy.

 • Koira söi raksuja hyvällä ruokahalulla ja vatsa toimi hyvin pienen totuttelun jälkeen. Koiran turkki kiiltää ja virtaa riittää. Olemme tyytyväisiä tuotteeseenne ja aiomme ostaa sitä jatkossa.

 • Koirani Lilo oli tapansa mukaan innoissaan ruoasta ja vaikkei Lilon maha yleensä kestäkkään nappulaa, ei tästä tullut kuitenkaan mitään oireita. Pirteydessä ja leikkisyydessä en huomannut eroa: oli yhtä aktiivinen kuin mastiffi voi vaan olla. :D En huomannut ulkoisia muutoksia koirassa. Hyvälaatuinen nappula, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Jatkossa ostan luultavasti tätä jauhelihan lisukkeeksi.

 • Oma ahne labbikseni suhtautui tähänkin ruokaan innolla. En huomannut mitään muutoksia missään elämän osa-alueilla. Vanhempieni nirsoille koirille tämä ruoka maistui ja turkin kunto parani. :) Ihan ok safka!

 • Ruoka vaikutti hyvältä. Se maistui hyvin ja koiran vatsa oli kunnossa. En huomannut mitään muutosta terveessä koirassani entiseen verrattuna.

 • Kaksi ensimmäistä päivää Nessi vähän epäili, että mitä nämä nyt on, kun haju oli ihan erilainen. Totuttuaan/ihastuttuaan ruokaansa Nessi on taas todella pitkästä aikaa alkanut ulvoa ruokintahetkellä, eikä sille tarvitse antaa syömislupaa nyt kuin kerran. Maha toimii hyvin, paukkuja ei tule ja pökäleet ovat pökäleitä. Koira on nimenomaan pirteämpi ja aloittaa itse leikit toisen koiramme kanssa. Nessin kanssa harrastaminen on saanut uuden alun! Tähän asti noin puoli vuotta koira on ollut energiaton ja allapäin. Nyt energiataso näyttää jo enemmän rodunomaiselta. Turkki on oikean tuntuinen ja oikein kiiltävä. Anturat, jotka ovat meillä erittäin tärkeät ja olen niistä tarkka, ovat todella hyvässä kunnossa. Kynnet kasvavat hyvännäköisinä ja hyvää tahtia. Korvat eivät likaannu kuin normaaliin tapaan kuivamuona-aikoina. Ikenet ovat vaalentuneet. Ilmeisesti ruoka on todella hyvää, koska Nessi on todella kriittinen malamuutti. Meillä on tosiaan ollut hyvä, maistuva & toimiva raksu etsinnässä ja nyt se on löytynyt! Ei kun kokeilemaan samaa toisellekin malamuutille. Ihme mitä oikea raksu saa aikaan! Kiitos että pääsimme kokeilemaan.

 • Alussa syöminen oli hieman nihkeätä, mutta aika nopeasti koira alkoi tykkäämään nappuloista. Vatsa toimi erittäin hyvin, uloste oli hyvänoloista ja koira tuntui erittäin tasapainoiselta. Meillä ainakin kokeilujakso onnistui erittäin hyvin. Kiitos!

 • Hei! Palautteena voin antaa ainoastaan pelkkää plussaa: koira on suorastaan rakastanut kyseistä tuotetta. Valitettavasti oma koirani siirtyi koirien taivaaseen äkillisen sairauden takia, mutta tyttäreni samojedi jatkoi testausta, ja Hau-Haun Super Premium on herkkua.

 • Koira pysyi yhtä innokkaana ja energisenä kuin aiemminkin, ruoka maistui hyvin ja uloste oli kohtuullisen kokoista.

 • Aluksi ei mopsineitimme meinannut millään syödä, mutta kun ekan pavun sai suuhunsa, niin kyllä maistui. :) Turkki on ollut pehmeämpi, eikä karvaa lähde niin paljon kuin ennen. Ja pirteänäkin on pysynyt. On kyllä hyvä koiranruoka, suosittelen!

 • Hei! Ruoka kelpasi koiralle erittäin hyvin, ja vatsa toimi ihan normaalista. Koira on kastroitu, mutta ruoka ei oikein annosteltuna lihottanut lainkaan. Koira on ollut rauhallinen ja normaalin eloisa, mitään negatiivista en huomannut!

 • Olen hyvin otettu tästa uudesta koiranruoasta. Myös testaaja tykkäsi ruoasta paljon. Turkki, kynnet ja hampaat näyttävät hyviltä ja uloste on parempaa. Kaiken kukkuraksi vanhuksemme on hyvin virkeä, joten vaikka ruoka on hinnakas, niin meidän kolme muutakin koiraamme siirtyvät tähän ruokaan. Siis iso haukahdus Nellalta sekä terveiset emännältä.

 • Ruoka maistui koiralle paremmin kuin aikaisempi nappula. Viikon kokeilun jälkeen koira oli huomattavasti energisempi ja jaksavampi (ikä 8 v.). Turkin laadusta en keksi sanottavaa, koska juuri ennen kokeilujaksoa aloitti vaihtamaan karvaa. Ulosteen määrä väheni n. puolella. Todella hyvä, että vehnä on korvattu toisella raaka-aineella, jolloin ruoka sopii myös allergisille (tiedän jo useamman, jotka varmasti alkaisivat syöttää tätä ruokaa omille koirilleen). Nappulan koko olisi voinut olla hieman suurempi, kun on isompi koira kyseessä, mutta muuta huonoa en keksi. Kiva jos Super Premium -ruokaa alkaisi tulla kaupan hyllylle sopivaan hintaan!

Hau-Hau RoadShow aikataulu

11.04.2019

Lue lisää

Prima Pet Premium Oy tiedottaa

25.05.2018

Lue lisää

Hauvantai on sinun ja koirasi parasta aikaa!

03.05.2018

Lue lisää

Uusi Kasvattajakerho avattu! Liity mukaan!

09.06.2017

Lue lisää

Hau-Hau tekee hyvää!

02.02.2016

Lue lisää

Vuoden 2016 yhteistyökumppanit

07.01.2016

Lue lisää

Hau-Haun Nenäpäiväsivu

09.11.2015

Lue lisää

HAUistien Nenäpäivätempaus

03.11.2015

Lue lisää

Eläköön koirat! -huippuhetket

16.11.2015

Lue lisää

Eläköön koirat! -kuvat

11.09.2015

Lue lisää

Hau-Hau Champion Road Show

01.03.2015

Myyntiautomme kiertää koiratapahtumia!

Lue lisää

Anna Abreu ja Hau-Hau Champion yhteistyöhön

11.02.2015

Lue lisää

Koiranruokien vertailutaulukko

30.07.2014

Lue lisää

Yhteistyöllä opaskoirakoulun hyväksi

30.04.2014

Lue lisää

Super Premium -palautetta

25.11.2013

Hau-Hau Champion Super Premium -täysravinnon testausjakso järjestettiin syksyllä 2013. Viidenkymmenen testaajan joukko kokeili joko Chicken & Potato tai Salmon & Potato uutuusruokaa kuukauden ajan.

Lue lisää

Aamulehti kuivaruoka -vertailu

19.10.2012

Aamulehti vertaili koiran kuivaruokia – lue mielenkiintoinen artikkeli täältä.

Lue lisää

Huimia uutisia!

16.10.2013

Olemme mukana pääyhteistyökumppanina rakentamassa Helsingin Olympiastadionia uuteen kukoistukseen.

Lue lisää

Pelaa Hau-Hau Champion Rotutunnistuspeliä!

30.11.2012

Oletko sinä Rotukunkku? Pelaa leikkimielistä rotutunnistuspeliä ja katso montako koirarotua tunnistat!

Lue lisää

Hau-Hau Champion Kesäkuvakisan 2013 satoa

09.09.2013

Katso kaikki Kesäkuvakisan upeat kuvat nettisivuiltamme!

Lue lisää

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal