HAUssa nyt!

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA 

kokopäiväiseen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen tulevien logistiikkaprojektien hallintaan.

Mikäli olet kiinnostunut itsenäisestä ja vastuullisesta tehtävästä ammattitaitoisessa työtiimissä ja haluat kehittyä alan asiantuntijaksi, on tämä työ kansainvälisessä yrityksessä juuri sinua varten!

Tehtävänäsi on toimia yrityksen hankintaosastolla viennin ja tuonnin tilaus-toimitusketjun hallinnan ja osittain oston suunnittelun parissa ja varmistaa kustannustehokas ja jatkuva ajantasainen tilausvirta ja tarvittava viranomaisdokumentaatio toimittajilta asiakkaille maailmanlaajuisesti brändi- ja private label -tuotteissa ja projekteissa. Lisäksi olet mukana kehittämässä ja ylläpitämässä vienti- ja yhteisömyynti- sekä tuontitilauksiin liittyviä rutiineja ja järjestelmiä.  

Pääasiallisina työkielinä ovat suomi ja englanti.

Sinulla voi olla jo kokemusta joko logistiikan parissa toimimisesta tai ostotoiminnasta, mielellään ainakin parin vuoden verran. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen, analyyttinen ja numerotarkka sekä hallitset useita projekteja samanaikaisesti. Viihdyt nopeasti muuttuvassa työympäristössä ja olet avoin sekä kiinnostunut oppimaan uusia taitoja ja työtapoja. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun osto- ja tuotetiimin, varaston ja myynnin kanssa, joten sinulta edellytetään myös hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä. Kommunikoit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti ainakin suomeksi ja englanniksi, muut kielet katsotaan eduksi. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto kansainvälisen kaupan tai logistiikan alalta. Edellytämme sinulta MS Office -ohjelmien käyttötaitoja (erityisesti Excel) ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (erityisesti eduksi lasketaan Microsoft NAV-osaaminen). Kokemus tilaus-toimitusketjun hallinnasta ja siihen liittyvistä ohjelmistoista katsotaan eduksi henkilöä valittaessa.

Aikaisempi kokemus toimialasta ja lemmikkiharrastuneisuus helpottavat tehtävän omaksumista!

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle mielenkiintoisen paikan kovassa kasvussa olevan, kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus myös omalla työllä ja näytöillä tehdä paikasta vakituinen!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tästä upeasta mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tästä linkistä 16.12.2018 mennessä. 

Rekrytoinnissa avustaa Alen Consulting Oy. Lisätietoja Prima Pet Premiumista ja työtehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 perustettu lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden maahantuoja ja tukkuliike, jonka edustamia tuotemerkkejä ovat Hau-Hau Champion – ja Prima Dog -koiratuotteet, PrimaCat -kissatuotteet, Freddy-kani- ja jyrsijätuotteet sekä Birdy-lintutuotteet. Tutustu meihin osoitteessa www.primapetpremium.fi.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

HAUssa logistiikkakoordinaattori

29.11.2018

Lue lisää

Prima Pet Premium Oy tiedottaa

25.05.2018

Lue lisää

Hauvantai on sinun ja koirasi parasta aikaa!

03.05.2018

Lue lisää

Uusi Kasvattajakerho avattu! Liity mukaan!

09.06.2017

Lue lisää

Hau-Hau RoadShow aikataulu

09.03.2017

Lue lisää

Hau-Hau tekee hyvää!

02.02.2016

Lue lisää

Vuoden 2016 yhteistyökumppanit

07.01.2016

Lue lisää

Hau-Haun Nenäpäiväsivu

09.11.2015

Lue lisää

HAUistien Nenäpäivätempaus

03.11.2015

Lue lisää

Eläköön koirat! -huippuhetket

16.11.2015

Lue lisää

Eläköön koirat! -kuvat

11.09.2015

Lue lisää

Hau-Hau Champion Road Show

01.03.2015

Myyntiautomme kiertää koiratapahtumia!

Lue lisää

Anna Abreu ja Hau-Hau Champion yhteistyöhön

11.02.2015

Lue lisää

Koiranruokien vertailutaulukko

30.07.2014

Lue lisää

Yhteistyöllä opaskoirakoulun hyväksi

30.04.2014

Lue lisää

Super Premium -palautetta

25.11.2013

Hau-Hau Champion Super Premium -täysravinnon testausjakso järjestettiin syksyllä 2013. Viidenkymmenen testaajan joukko kokeili joko Chicken & Potato tai Salmon & Potato uutuusruokaa kuukauden ajan.

Lue lisää

Aamulehti kuivaruoka -vertailu

19.10.2012

Aamulehti vertaili koiran kuivaruokia – lue mielenkiintoinen artikkeli täältä.

Lue lisää

Huimia uutisia!

16.10.2013

Olemme mukana pääyhteistyökumppanina rakentamassa Helsingin Olympiastadionia uuteen kukoistukseen.

Lue lisää

Pelaa Hau-Hau Champion Rotutunnistuspeliä!

30.11.2012

Oletko sinä Rotukunkku? Pelaa leikkimielistä rotutunnistuspeliä ja katso montako koirarotua tunnistat!

Lue lisää

Hau-Hau Champion Kesäkuvakisan 2013 satoa

09.09.2013

Katso kaikki Kesäkuvakisan upeat kuvat nettisivuiltamme!

Lue lisää

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal