Hau-Haun tuotteet helpottavat arkea

Sujuvaa arkea Hau-Haun tuotteilla

Hektistä perhe-elämää, stressiä töissä ja miljoona muistettavaa asiaa koiran kynsien leikkuusta ostoslistan tekemiseen. Kuulostaako tutulta? Lemmikistä huolehtimisen ei tarvitse lisätä stressiä arkeesi. Me Hau-Haulla haluamme helpottaa suomalaisten koiranomistajien elämää, ja siksi työskentelemme joka päivä entistä paremman ja edullisemman arjen hyväksi. Tähän artikkeliin kokosimme keskeisimmät tekijät siihen, miten Hau-Haun tuotteiden käyttäminen voi sujuvoittaa arkeasi.

1) Säästät rahaa 

Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Siksi haluamme varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa on mahdollista hankkia järkevällä hinnalla. Valitsemalla Hau-Haun tuotteet voit tarjota koirallesi laadukasta ruokaa edullisesti. Verrattuna esimerkiksi erikoisliikkeiden kuivaruokiin, säästät kuukausittaisissa kustannuksissa tinkimättä laadusta. 

2) Koirasi vatsa voi hyvin 

Kun ruokit koiraasi laadukkaalla kuivaruoalla, koirasi suolisto toimii kuten pitää ja vältyt ylimääräiseltä lattioiden luuttuamiselta. Koira tarvitsee ravinnokseen ensisijaisesti lihaa ja eläinrasvaa. Laadukkaan koiranruoan tunnistaa raaka-aineista, jotka voi tarkistaa tuotteen ainesosaluettelosta. Hau-Haun koiranruokien ensimmäisenä raaka-aineena on aina liha tai kala.

Miten tunnistan laadukkaan koiranruoan? Lue artikkeli! 

3) Ruoka maistuu koirallesi

Ruoan maittavuus on yksi keskeisimmistä tuotekehityksemme kriteereistä. Hau-Haun ruoka on niin maistuvaa, että myönnämme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun

Etsi koirallesi sopivat koiranruoat

4) Tuotteet on helppo pakata mukaan reissuun 

Voit säilyttää Hau-Haun koiranmakkarat ja märkäruoat huoneenlämmössä ennen avaamista. Tämä helpottaa pakkaamista esimerkiksi kesämökille tai lomareissulle. Hau-Haun märkäruoat on pakattu kätevän kokoisiin annospusseihin, mikä helpottaa ruoan annostelua tien päällä.

5) Laaja valikoima helpottaa sopivan ruoan löytämistä

Hau-Hau Championin laajasta tuotevalikoimasta löydät helppokäyttöisiä ja maistuvia vaihtoehtoja erilaisille koirille ja monenlaisiin makumieltymyksiin. Olemme huomioineet valikoimassamme niin pienet kuin isotkin koirat sekä koiran eri elämänvaiheet. Olipa koirasi sitten pentu, nuori koira, aikuinen tai seniori, löydät Hau-Haun tuotteista varmasti hyvän vaihtoehdon.

Voit valita aktiiviselle koiralle runsaasti energiaa sisältävän Extra Energyn, ja painonhallintaa tarvitseva koira voi hyötyä vähärasvaisesta nappulastamme. Lisäksi penturuokamme sopii erinomaisesti myös tiineen nartun ja imettävän koiran ruoaksi, ja viljattomat kuivaruoat voivat helpottaa herkkävatsaisen koiran ruokintaaHau-Haun märkäruokien avulla voit puolestaan tuoda helposti vaihtelua koiran ruokavalioon ja palkitsemiseen.

Lue lisää koiran ruokinnasta eri elämänvaiheissa ja siitä, miksi monipuolinen koiranruoka tekee hyvää erityisesti nuorelle koiralle.

6) Nappaat koiranruoan helposti mukaan lähikaupasta 

Hau-Haun tuotteet ovat saatavilla sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenille: lähikaupoista, marketeista ja verkkokaupoista. Säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse hakea lemmikin ruokaa erikseen erikoisliikkeistä. Lisäksi Hau-Haun koiranruokia myydään laajasti ympäri Suomen, mikä helpottaa koiran muonan hankintaa esimerkiksi reissussa ja pienillä paikkakunnilla.


7) Laadukas ruoka saattaa auttaa säästämään eläinlääkärikuluissa

Kun koirasi saa sille sopivaa ruokaa, sen turkki pysyy hyvänä, korvat eivät kutise eivätkä silmät vuoda. Valitsemalla laadukkaan koiranruoan voit mahdollisesti säästää myös eläinlääkärikuluissa. 

Mikset tekisi arjestasi koiranomistajana kertaheitolla helpompaa? Lue, kuinka vaihdat koiran ruoan onnistuneesti ja hanki Hau-Haun tuotteita kätevästi joko lähikaupasta tai verkkokaupasta suoraan kotiovellesi.

Etsi lähin Hau-Hau jälleenmyyjä

Onnistu koiran ruoan vaihtamisessa

Saako koirasi oireita nykyisestä kuivaruoastaan? Ehkä haluaisit vaihtaa koiran kuivaruoan aiempaa edullisempaan vaihtoehtoon? Katso 7 päivän ohjelmamme koiran ruokavalion vaihtamiseen.

Lue vinkit

Näin mahdollistamme edulliset hinnat

Haluaisitko ruokkia koirasi hyvällä ja edullisella koiranruoalla? Lue keskeisimmät syyt, joiden ansiosta voimme tarjota hyvää ja edullista koiranruokaa jokakoiranoikeuksia vaalien.

Lue lisää

Koiranruoan säilytys

Hyvin suunniteltu koiranruoan säilytys takaa sen, ettei kuivaruoka pääse pilaantumaan ennen aikojaan. Myös kodin viihtyvyys paranee, kun kuivamuonasäkit eivät ole jatkuvasti tielläsi arjen askareissa. Lue vinkkimme koiranruoan säilyttämiseen.

Lue vinkit