Hau-Hau Champion on edullinen koiranruoka

Miten edullinen koiranruoka voi olla myös laadukasta?

Haluaisitko, että edullinen koiranruoka olisi myös hyvää ja laadukasta? Niin mekin! Siksi tehtävämme on varmistaa, että hyvää ja ravitsevaa ruokaa saa helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenille. Tässä artikkelissa käymme läpi keskeisimmät syyt, joiden ansiosta voimme tarjota hyvää ja edullista koiranruokaa jokakoiranoikeuksia vaalien.

Edullinen koiranruoka – laadusta tinkimättä

1) Laadukkaat perusraaka-aineet eikä mitään ylimääräistä

Hau-Haun tuotesuunnittelun ytimessä ovat laadukkaat perusraaka-aineet, minkä ansiosta koiranruoissamme ei ole mitään ylimääräistä. Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka mahdollistaa sen, että suomalaiselle koirakansalle tarjoilemamme edullinen koiranruoka on myös hyvää. 

Koiran ruokinnan peruspilari on laadukkaisiin proteiinin- ja rasvanlähteisiin satsaaminen. Koska eläinperäiset proteiinit ovat koiralle erityisen tärkeitä terveen kasvun ja yleisen hyvinvoinnin kannalta, on Hau-Hau Championin kuivaruokapakkauksissa kerrottu erikseen eläinperäisten proteiinien määrä tuotteen sisältämästä kokonaisproteiinista.

Edulliset koiranruoat saattavat joskus herättää ennakkoluuloja ja epäilystä siitä, onko edullinen koiranruoka varmasti myös laadukasta. On hyvä muistaa, ettei koiranruoan laatua voi päätellä sen hinnan tai myyntipaikan perusteella. Esimerkiksi monet vain erikoisliikkeistä löytyvät kuivaruoat valmistetaan samalla tavalla kuin marketin valikoimissa olevat tuotteet.

Lue: Miten tunnistan laadukkaan koiranruoan?

Korkea hinta ei takaa koiranruoan laatua. Myös edullinen koiranruoka voi olla hyvä ja omalle koirallesi sopiva valinta.

2) Suomessa suunnitellut tuotteet

Vahva toiminta kotimaassa on toinen syy, jonka ansiosta voimme tarjota koiranruokaa edullisesti. Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen rakkaiden koirien testaamia. Olemme niin vakuuttuneita tuotteidemme laadusta ja maistuvuudesta, että myönnämme kaikille tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun

Jokainen Hau-Haun tuote täyttää korkeat laatuvaatimuksemme tehtaalta koirasi ruokakuppiin saakka. Kun etsit hyvää ja edullista koiranruokaa, kannattaa testata vaihtoehtojamme. Tuotteemme myös helpottavat arkeasi koiranomistajana monin tavoin.

Haluaisitko vaihtaa koirasi ruoan edullisempaan vaihtoehtoon? Lue vinkkimme kuinka onnistut muutoksessa. 

Hau-Haun Vehnätön kuivaruokasarja valmistetaan pian Suomessa! Lue lisää uudesta kotimaisesta koiranruokatehtaastamme

3) Tehokas jakeluverkosto tukee kestävää tassunjälkeä 

Tehokkaan logistiikan ja laajan myyntiverkoston ansiosta Hau-Hau on edullinen koiranruoka. Tuotteitamme on saatavilla ympäri Suomen useista eri päivittäistavarakaupoista ja myös verkkokaupoista. Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Suomenkielinen asiakaspalvelu ja tuotteiden selkeästi laaditut pakkausselosteet tukevat sitä, että voimme pitää hintamme edullisina. Tavoitteemme on, että sinun olisi mahdollisimman helppo itsenäisesti valita koirallesi sopivin tuote marketin hyllyllä.

Hau-Haun tuotteet toimitetaan tehtailta suoraan suurimmille keskusliikkeille. Kun välivarastoja ei ole, kuljetukset vähenevät merkittävästi. Näin ollen hyvä ja edullinen koiranruoka on myös ympäristöystävällinen valinta! 

Sekä koirien hyvinvointi että ympäristöystävällisyys ovat toimintaamme olennaisesti ohjaavia arvoja. Hyvitämme kaikkien kuivaruokiemme koko tuotantoketjun hiilijalanjäljen, ja kehitämme jatkuvasti pakkauksiamme entistä ympäristöystävällisemmäksi. Lue lisää Hau-Haun vastuullisuudesta.

4) Suunnittelemme tuotteet keskivertokoiran tarpeisiin 

Hau-Haun tuotteiden soveltuvuus erilaisille koirille on merkittävä tekijä sen takana, että voimme tarjota laadukasta koiranruokaa edullisesti. Pyrimme takaamaan tuotteiden soveltuvuuden mahdollisimman monelle koiralle, minkä ansiosta tuotteita voidaan valmistaa määrällisesti enemmän.

Hau-Hau Champion -täysravintojen valikoimasta löydät yli 30 erilaista tuotetta, joista osa on suunniteltu erityistarpeisiin, kuten pennuille tai aktiivisesti treenaaville koirille. Seuraamme koiranruokatrendejä tarkasti, ja viime vuosina olemme satsanneet viljattomien tuotteiden valikoimaan. Kun etsit edullista viljatonta koiranruokaa, kannattaa tutustua tuoretta lihaa sisältäviin viljattomiin täysravintoihin, jotka sopivat etenkin herkkävatsaisille koirille. 

Vertaile vaihtoehtoja ja hanki edullista koiranruokaa netistä tai lähikaupastasi jo tänään. 

7 päivän ohjelma koiranruoan vaihtamiseen

Saako koirasi oireita nykyisestä kuivaruoastaan? Ehkä haluaisit vaihtaa koiran kuivaruoan aiempaa edullisempaan vaihtoehtoon? Molemmissa tilanteissa koiran ruoan vaihtaminen onnistuu turvallisesti ilman huolta ja epävarmuutta, kun suunnittelet ruokavalion muuttamisen etukäteen.

Katso vinkit