Hau-Hau märkäruoka koiralle

Koiran märkäruoka tuo lisämakua ja vaihtelua ruokakuppiin

Tuntuuko koirasi ruokakupin sisältö yksipuoliselta? Onko koirasi kupissa samaa kuivaruokaa päivästä toiseen? Käyttövalmiit ja herkullisen lihaisat koiran märkäruoat ovat helppo tapa monipuolistaa koirasi aterioita. Monipuolinen ruoka paitsi maistuu koirasi mielestä taivaalliselta myös tukee koiran hyvinvointia.


Hau-Hau Championin laadukkaat märkäruoat ja koiranmakkarat ovat maistuneet suomalaisille koirille jo yli 60 vuoden ajan. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa viljattomat kastike- ja hyytelöateriat, vehnättömät annosateriat sekä monipuolisen kattauksen erilaisia koiranmakkaroita. Meille koiranruoan maistuvuus on erityisen tärkeää, minkä vuoksi tarjoamme koirallesi lukuisia makuvaihtoehtoja, joista löydät varmasti koirasi suosikkimaun.

Koiran märkäruoka ja kuivaruoka

Koirasi ruokavalio monipuolistuu, kun yhdistät märkäruokaa koiran kuivaruokaan.

Monipuolinen ruokavalio

 • tukee koiran suoliston mikrobikannan kehitystä ja voi ehkäistä erilaisten ruoka-aineyliherkkyyksien tai -allergioiden syntymistä.
 • voi auttaa nirsoa koiraa syömään aiempaa paremmin.
 • voi auttaa koiran painonhallinnassa ja laihduttamisessa.
 • auttaa tukemaan koiran nestetasapainoa.

Lue monipuolisesta ruokavaliosta

Miten märkäruokaa käytetään?

Hau-Hau Champion koiranruoka

Märkäruoka on helppo ottaa osaksi koiran päivittäistä ruokintaa. Raakaruokaan verrattuna märkäruoat ovat vaivattomia, sillä ne ovat heti käyttövalmiita ja avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Lisäksi märkäruoat ovat kypsennettyjä, joten niiden käsittely ei vaadi yhtä tarkkaa hygieniaa kuin raakaruoan.

"Kätevä pakkaus, ei vie tilaa matkatavaroissa. Kätevä antaa, kun ei tarvita lusikkaa."

Märkäruoka on kätevä ja turvallinen valinta erityisesti silloin, kun haluat lisätä koirasi ruokavalion lihaisuutta, mutta raakaruoan käsittely ja mahdolliset bakteerit mietityttävät.

 • Voit korvata koiran kuivaruoka-aterioita joko osittain tai kokonaan märkäruoalla, joka on täysravintoa. Lue vinkkimme märkäruoan annosteluun kuivaruoan kanssa.
 • Märkäruoat voivat lisätä koiran kylläisyydentunnetta. Vanhan tai ylipainoisen koiran ruokinnassa korvaa esimerkiksi yksi desi kuivaruokaa kahdella desillä märkäruokaa. 
 • Houkuttele nirso koira tyhjentämään ruokakuppinsa höystämällä kuivaruokaa täys- tai täydennysravinnolla. Lue, miten märkäruoka helpotti nirson Adele-koiran ruokintaa.
 • Käytä märkäruokaa koiran palkitsemiseen treeneissä. Palkitse koira onnistuneesta suorituksesta puristamalla märkäruokaa koiralle suoraan annospussista.
 • Annosateriat ja koiranmakkarat ovat näppäriä matka- ja retkieväitä, sillä ne säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä.
 • Pilko koiranmakkarasta sopivan pieniä kuutioita, ja käytä niitä vastustamattoman herkullisina treeninameina.
 • Annostele märkäruokaa tai koiranmakkaraa aktivointilelun sisään tai painele nuolumattoon. Tarjoa sellaisenaan tai pakasta. Tästä herkusta on koirallesi puuhaa pitkäksi aikaa!

"Kuivaruoan lisänä, kesällä viilennyksenä joko jääkaapin kautta tai pakastettuna, jolloin myös vähän enemmän tekemistä."

Märkäruoat jokaiseen makuun


Hau-Haun märkäruoat sisältävät aina runsaasti lihaa tai kalaa, mikä houkuttelee nirsonkin nelijalkaisen ruokakupin ääreen. Valmistamme kaikki märkäruokamme ja koiranmakkaramme tuoreesta lihasta. Hellävarainen kypsennys auttaa säilyttämään laadukkaiden raaka-aineiden tärkeitä ravintoaineita, mikä edistää myös ravinteiden imeytymistä koiran elimistössä ja tukee näin koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hau-Haun annosateriat ja koiranmakkarat sopivat koiran ateriaksi sellaisenaan, koska ne ovat täysravintoja eli sisältävät kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet.

Sekä märkäruoissa että koiranmakkaroissa on valittavana täysin viljattomia vaihtoehtoja, jotka ovat monen herkkävatsaisen koiran pelastus. Lisäksi viljattomissa koiranmakkaroissa on käytetty vain yhtä tai kahta proteiininlähdettä. Kaikki Hau-Haun märkäruoat ja koiranmakkarat ovat aina vehnättömiä eivätkä sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia maku- ja väriaineita.

Viljattomat annosateriat

Erittäin lihaisat Viljattomat annosateriat ovat korkealaatuisia täysravintoja, joiden lihasuikaleet vievät koirasi kielen mennessään. Kompakti pakkauskoko palvelee erityisesti pikkukoiria, mutta kuusi mehevää makua kruunaa isonkin koiran aterian.
 

Tutustu tuotteisiin

Viljattomat koiranmakkarat

Viljattomat, tuoreesta lihasta valmistetut koiranmakkarat tekevät koirasi arjesta juhlaa. Mehevän pehmeät mono- ja duoproteiinimakkarat sopivat hyvin myös herkkävatsaisille koirille. 
 

Tutustu tuotteisiin

Vehnättömät annosateriat

Hau-Haun annosateriat ovat lusikoitavaa lihaisaa pateeta ja täyttä ravintoa koirallesi. Virossa valmistetut, oman tehtaamme herkkumurkinat eivät sisällä väri- tai säilöntäaineita ja ovat koirasi parhaaksi täysin vehnättömiä.
 

Tutustu tuotteisiin

Vehnättömät koiranmakkarat

Perinteiset Vehnättömät koiranmakkarat ovat herkullista täysravintoa kaikille koirille. Koostumukseltaan kiinteistä makkaroista on moneksi: pilko pakkaseen, viipaloi vahtikoiralle siivu tai muussaa lihaisaksi höysteeksi muun ruoan joukkoon. 

Tutustu tuotteisiin

Täydennysravinto kruunaa koirasi aterian


Luontaisesti gluteenittomat Hau-Haun täydennysravinnot ovat erinomainen lisä täysravinnon sekaan parantamaan koiranruoan maistuvuutta ja tukemaan koiran nesteensaantia. Ympäristöystävälliseen tetrapakkaukseen pakatut märkäruoat sisältävät runsaasti lihaa, mutta eivät lainkaan keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita, sokeria, vehnää tai soijaa.
 

"Kuivaruoan joukossa lisäämässä ruoan maistuvuutta. Välillä myös nuolumatossa herkuttelua varten."

Täydennysravinnot ovat täydellisiä lisukkeita:

 • Sopivat mainiosti lisäämään kuivaruoan maistuvuutta.
 • Lihaisia makuja joko pateena tai höystettynä herkullisella kastikkeella tai hyytelöllä.
 • Helposti kierrätettävä kartonkipakkaus.
 • Valmistettu Euroopassa.

Tutustu täydennysravintoihin

Valitse viljaton koiranruoka

Hau-Haun valikoimasta löydät viljattomat kuivaruoat, annosateriat, koiranmakkarat sekä koiranherkut. Tutustu valikoimaan ja ihastu!

Nirson koiran ruokinta

Nirson koiran ruokinta vaatii suunnitelmallisuutta ja kärsivällisyyttä. Koiran ruokahalun heikentymiseen voi olla erilaisia syitä - lue vinkit ja ohjeet!

Lue vinkit