Koirakansan valinta

Hau-Hau Champion on ollut suomalaisten koirien ruokakupeissa jo yli 60 vuoden ajan. Se on Suomen suosituin koiranruokamerkki* – koirakansan valinta.

* Lähde: Nielsen Homescan, koiranruoan ostot arvossa koko vuosi 2016

Mukana koirakansan arjessa

Suomalaisilla on pitkä yhteinen historia koirien kanssa. Ne ovat vahtineet pirttejä pimeällä, kulkeneet mukanamme metsällä ja auttaneet arjen aherruksessa. Suomessa on enemmän koiria kuin koskaan, ja väkilukuun nähden enemmän kuin missään muussa maassa. Hau-Hau on mukana suomalaisen Koirakansan arjessa ja tarjoaa karvaisille ystävillemme ruokaa, joka pitää ne terveinä ja hyvinvoivina.

Tunnusta koirakansalaisuutesi: jaa Instagramissa kuvia koiramaisesta elämästäsi hashtagilla #koirakansa.

  Millainen koirakansalainen olet?

  Tee testi, joka kertoo minkälainen Koirakansalainen juuri sinä olet!

  Tee Koirakansalainen-testi!

  Koirakansan matkassa yli 60 vuotta

  Koirakansan nelijalkaiset ystävät eivät ole vain lemmikkejä, vaan rakkaita perheenjäseniä. Huolehdimme koiriemme hyvinvoinnista, ja ne syövät ruokaa, jonka valitsemme vastaavalla huolella kuin omamme. Suomalainen Hau-Hau Champion on huolehtinut koirakansan parhaiden ystävien ruoasta jo yli 60 vuotta.

  Terveellinen ruoka on tärkeä osa huolenpitoa

  Hau-Hau Champion -täysravinnot on kehitetty koirasi ehdoilla, koirasi hyvinvointia ajatellen. Täysravintojemme ensimmäinen ainesosa on aina liha tai kala ja ne ovat vehnättömiä ja väriaineettomia. Ravitsevan ruoan avulla koirasi pysyy terveenä, aktiivisena ja hyvinvoivana koko elämänsä ajan. Valikoimastamme löydät koirasi ikään, kokoon ja aktiivisuustasoon sopivan ruoan.

  Hau-Hau Champion on sekä terveellistä että järkevän hintaista, ja sitä on saatavilla tavallisista ruokakaupoista ja marketeista läheltä sinua. Ei siis ole mikään ihme, että Hau-Hau Championista on tullut Suomen suosituin koiraruokamerkki.*

  *Nielsen Homescan, koiranruoan ostot arvossa koko vuosi 2016

  Tutustu vehnättömiin ja lihaisiin Hau-Hau täysravintoihin

  Kana-riisi pienille koirille

  Pienille ja kääpiöroduille sunnitellun täysravinnon rasvan ja proteiinin määrä on optimoitu vastaamaan pienten koirien korkeampaan energiantarpeeseen. Pienennetty nappulakoko tekee ruuasta helposti syötävää ja sulavaa.

  Lohi-riisi

  Kauan toivottu uutuusruoka Lohi-Riisi-täysravinto sisältää runsaasti maukasta lohta, sekä turkin ja ihon hyvinvointia tukevaa lohiöljyä – tietysti ilman vehnää. Täysravinto sopii erityisen hyvin myös herkkävatsaisille koirille.

  Kana-riisi pennuille

  Täysravinnon korkea proteiini- ja rasvapitoisuus sekä optimoitu ravintoainekoostumus vastaavat pentujen terveeseen kasvuun ja kehitykseen vaadittavaa energian ja ravinnon tarvetta. Täysravinto sopii erinomaisesti myös kantaville ja imettäville nartuille.

  Kana-riisi

  Hau-Hau Championin suosittu Kana-Riisi-täysravinto sisältää vähintään 30% herkullista lihaa, eikä tietenkään lainkaan vehnää. Se sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet - tasapainoisessa suhteessa.

  Koirakansan tarinoita

  Me koirakansalaisetkin elämme tavallista arkea, mutta koiran kanssa arki on myös täynnä seikkailuja ja pieniä suuria hetkiä. Koirat kulkevat rinnallamme elämänvaiheiden läpi antaen meille iloa ja rakkautta sekä tukea elämän vaikeimpina hetkinä. On siis onni olla Koirakansalainen!

  Lue kertomukset erilaisten Koirakansalaisten arjesta ja seikkailuista nelijalkaisten ystäviensä seurassa. Jaa myös kuvia itsestäsi Koirakansalaisena tägäämällä somekuviisi #koirakansa.

  Paragilityn pauloissa

  Jonnan arki Koirakansalaisena täyttyy paragilityn huumasta. Ropperi-koira antaa Jonnalle tukea, voimaa ja energiaa jaksaa elämää jokapäiväisten kipujen kanssa.

  Kultakutri ja kolme rescue-poikaa

  Jo Camillan lapsuudenkodissa koirat olivat elämän keskipiste. Nykyään Camillan kotia asuttavat kolme kulkuria: Alvari, Ändi ja Oiva.

  Etsivä löytää karvakamun

  Nastasian bordercollie Milo etsii työkseen kadonneita lemmikkejä. Nastasia sen sijaan on jo löytänyt elämänsä koiran.

  Koirakansalaiseksi kääntynyt

  Petrin vapaa-aika täyttyy koiramaisista harrastuksista. Parasta on kuitenkin se, että koirat vievät hänet päivittäin metsään.

  Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal