Eläköön koirat!

  Vuoden HAUskin koiratapahtuma Eläköön koirat! järjestetään historiallisella Helsingin Olympiastadionilla 21.-23.8.2015. Hau-Hau Champion juhlistaa 60-vuotistaivaltaan ja tarjoaa koko viikonlopun täydeltä koiramaisia elämyksiä koko perheelle sekä kaikille koirien ystäville ja koiraharrastajille.

  Eläköön koirat!

  Koirien haku Victoria Stilwellin show'hun on nyt käynnissä!

  Kansainvälisesti arvostettu koirakouluttaja ja televisiosta tuttu Victoria Stilwell esiintyy yhdessä suomalaiskoirien kanssa Eläköön koirat! -tapahtumassa. Tapahtumaan etsitään nyt koiria, joilla on erityyppisiä käytösongelmia. Tapahtumassa Stilwell ratkoo koirien ja koiranomistajien ongelmia positiivisen vahvistamisen avulla.

  Lavalle Stilwellin kanssa nousee joukko suomalaisia koiria yhdessä omistajiensa kanssa. Etsittävillä koirilla voi olla ongelmana esimerkiksi liiallinen riehakkuus tai se, että koiraa ei ole koskaan peruskoulutettu asianmukaisesti. Lisäksi show’hun etsitään koiria, jotka kärsivät arkuudesta ja pelokkuudesta, sekä koiria, jotka ovat syntyneet pentutehtaalla tai joilla on löytökoiratausta. Stilwell puhuu mielellään myös siitä, ettei rotukohtaisella lainsäädännöllä (BSL, breed-specific legislation) ratkota joihinkin koirarotuihin julkisessa keskustelussa liitettyjä ongelmia. Siksi hänen show’hunsa etsitään myös koiria, jotka edustavat puolustukseen ja vartiointiin soveltuvia koirarotuja.

  Koiraehdokkaiden etsintä on käynnissä osoitteessa www.hauhau.fi/koiraehdokkaat 31.3.2015 asti, minkä jälkeen Stilwell tiimeineen valitsee show’hunsa arviolta kuusi sopivaa koiraa. Valinnassa painotetaan ensisijaisesti koirien hyvinvoinnin varmistamista kaikissa tilanteissa. Siksi mukaan valitaan ainoastaan koiria, jotka kestävät tapahtuman poikkeuksellista tilannetta ja ympäristöä.

  ­–Show’ssani pääsen näyttämään paikallisten koirien kanssa, miten positiivisella vahvistamisen metodilla voidaan vahvistaa koiran käytöksessä haluttuja asioita. Esitykseni tarjoaa oppia ja ajatuksia kaikenlaisille koiraihmisille ammattilaisista harrastajiin, Stilwell sanoo.


  « Takaisin

  Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal