Hauvantai logo oranssi

Hauvantai on sinun ja koirasi parasta aikaa: luiden kaluamista, kivaa koulutusta, yhdessä leikkimistä sekä tietenkin herkuttelua ja hemmottelua. Onnellisista Hauvantai-hetkistä voi nauttia joka päivä, kun valitset Hau-Hau Championin maistuvat herkut, laadukkaat puruluut ja lihaisat koiranruoat.

Hauvantai-hetkiä riittää pitkäksi aikaa, kun hankit täytetyt purutikut, kanafileepurutikut, kanakierreluut tai kanafileet isoissa säästöpakkauksissa!

Maukasta murkinaa: märkäruoat ja makkarat

Märkäruoat antavat entistä enemmän makua ja tuovat sopivasti vaihtelua koirasi ruokavalioon. Myös laadukkaat ja lihaisat Hau-Hau Champion -makkarat ovat maistuva lisä uskollisimman ystäväsi ruokaan.

Tutustu ruokiin

Helppoa haukattavaa: herkut

Herkut ovat tärkeitä, kun koiraa koulutetaan, palkitaan ja hemmotellaan. Hau-Hau Championin vehnättömillä ja reilusti proteiinia sisältävillä herkuilla voit riemastuttaa karvaista kaveriasi hyvällä omallatunnolla.

Tutustu herkkuihin

Parasta purtavaa: puruluut

Luiden kaluaminen on huippuhauskaa puuhaa, mutta lisäksi kierretikut, rouhepuikot ja kaikenlaiset luut tekevät terää koirasi ikenille ja hampaille.

Tutustu puruluihin

Hauvantai leikki- ja koulutusvinkit

Herkut maistuvat parhaimmilta silloin, kun on ensin leikitty, opittu uutta ja harjoiteltu. Olemme koonneet tähän Hau-Hau Championin työntekijöiden ja heidän koiriensa suosikkileikit ja -harjoitukset.

Katso vinkit

Hauvantai-tuotteet ruokakaupasta

Hauvantai kuuluu kaikille koirille ja Hauvantaista nauttimisen on oltava helppoa – siksi herkulliset Hauvantai-tuotteet saa samoista kaupoista, joista ostetaan ruoat muillekin perheenjäsenille.

Tutustu tuotteisiin

Hemmottele ja palkitse oikein

Olemme koonneet yhteen vinkkejä koiran herkutteluun ja palkitsemiseen liittyen. Näiden suuntaviivojen avulla voitte nauttia yhteisistä Hauvantai-hetkistänne hyvällä omallatunnolla!

Lue lisää

Hauvantai hetket

Lataa kuva sinun ja koirasi #Hauvantai-hetkestä.

Hauvantai tekee koiran omistamisesta entistäkin mukaampaa, koiran kanssa vietetystä ajasta vieläkin hauskempaa, ja tietenkin koiran elämästä yhä onnellisempaa.Olisimme iloisia, jos lähettäisit meille kuvan sinun ja koiran hauskimmista hetkistä.

Lataa kuva Instagramiin

#hauvantai