Hauhaun parhaat
Hauhaun parhaat
Hauvantai logo oranssi

Hauvantai on sinun ja koirasi parasta aikaa: luiden kaluamista, kivaa koulutusta, yhdessä leikkimistä sekä tietenkin herkuttelua ja hemmottelua. Onnellisista Hauvantai-hetkistä voi nauttia joka päivä, kun valitset Hau-Hau Championin hyvää tekevät herkut, laadukkaat puruluut ja lihaisat koiranruoat.

Maukasta murkinaa: märkäruoat ja makkarat

Märkäruoat antavat entistä enemmän makua ja tuovat sopivasti vaihtelua koirasi ruokavalioon. Myös laadukkaat ja lihaisat Hau-Hau Champion -makkarat ovat maistuva lisä uskollisimman ystäväsi ruokaan.

Tutustu ruokiin

Hyvää tekevät
herkut

Herkut ovat tärkeitä, kun koiraa koulutetaan, palkitaan ja hemmotellaan. Hau-Hau Championin vehnättömillä ja reilusti proteiinia sisältävillä herkuilla voit riemastuttaa karvaista kaveriasi hyvällä omallatunnolla.

Tutustu herkkuihin

Parasta purtavaa: puruluut

Luiden kaluaminen on huippuhauskaa puuhaa, mutta lisäksi kierretikut, rouhepuikot ja kaikenlaiset luut tekevät terää koirasi ikenille ja hampaille.

Tutustu puruluihin

Tunnista koirarodut ja voita säkillinen herkkuja!

Säännöt ovat helpot: vastaa oikein niin nopeasti kuin pystyt. Palkitsemme joka viikko kolme parasta pelaajaa säkillisellä Hauvantai-herkkuja.

Kuvat ja rotutiedot ovat yksittäisten kuluttajien lataamia, joten niistä saattaa löytyä virheitä.

Hauvantai leikki-ja koulutusvinkit

Herkut maistuvat parhaimmilta silloin, kun on ensin leikitty, opittu uutta ja harjoiteltu. Olemme koonneet tähän Hau-Hau Championin työntekijöiden ja heidän koiriensa suosikkileikit ja -harjoitukset.

Katso vinkit

Hauvantai-tuotteet ruokakaupasta

Hauvantai kuuluu kaikille koirille ja Hauvantaista nauttimisen on oltava helppoa – siksi herkulliset Hauvantai-tuotteet saa samoista kaupoista, joista ostetaan ruoat muillekin perheenjäsenille.

Tutustu tuotteisiin

Kuuntele Hauvantai Night Fever -lähetyksiä

Kuuntele Helmiradiosta tai Supla-suoratoistopalvelusta Hauvantai Night Fever – maailman ensimmäinen koirien juontama radioshow!

Kuuntele lähetys

Hauvantai hetket

Lataa kuva sinun ja koirasi #Hauvantai-hetkestä.

Hauvantai tekee koiran omistamisesta entistäkin mukaampaa, koiran kanssa vietetystä ajasta vieläkin hauskempaa, ja tietenkin koiran elämästä yhä onnellisempaa.Olisimme iloisia, jos lähettäisit meille kuvan sinun ja koiran hauskimmista hetkistä.

Lataa kuva Instagramiin

#hauvantai