#Elämänikoira

#Elämänikoira

Hau-Hau Champion on kulkenut suomalaisten koiranystävien rinnalla jo 60 vuoden ajan. Katso tarinoita koiranomistajista ja koirista, jotka ovat painaneet ikuisen tassunjäljen syvälle sydämiin. Elämänmakuiset tarinat piirtävät kuvaa suomalaisten koiranystävien arjesta iloineen ja suruineen.

Osallistu
elämäni koira -videokilpailuun!

Ikuista hetki rakkaan koirasi elämästä max 15 s. videoon ja lataa se Instagramiin hashtagein #HauHauChampion ja #Elämänikoira. Viikoittain kolme videota palkitaan Hau-Hau Championin tuotepaketilla sekä lipulla elokuussa Olympiastadionilla järjestettävään Eläköön koirat! -tapahtumaan. Osallistumisaika on 4.–31.5.2015.

Lue tarkemmat säännöt täältä

Anna ja Hannibal

Laulaja Anna Abreun sydän sykkii Hannibal-koiralle. Hannibalin kanssa Annalla on aivan erityinen suhde. Hani, niin kuin Anna koiraansa kutsuu, aistii laulajan fiilikset ja elää mukana niissä. 

Katso Elämäni Koira -tarinat!
Syksyllä 2014 Hau-Haun Facebookissa järjestetystä Elämäni koira –kuva- ja tarinakilpailusta valittiin viisi videotarinoiksi. Katso hienot tarinat tästä.

Nelli & Maritta

Vannomatta paras. Koirapelkoinen Maritta oli sitä mieltä, ettei heille koskaan tule koiraa. Tytär piti kuitenkin päänsä ja hankki omin luvin sekarotuisen Nelli-koiran. Nelli sulatti hetkessä myös Marittan sydämen ja osoitti, kuinka hienoa elämä koiran kanssa voi olla.

Luna & Silja

Kuka opettikaan ketä? Vilkas keeshond Luna osoitti Siljalle jo pentuna, ettei kaikki aina mene niin kuin koirakirjoissa. Omistajan ja koiran suureen seikkailuun on mahtunut kyyneliä ja kovaa työtä, mutta myös iloa, onnea ja oppimisen riemua.

Aris & Elina

Kulkurista etsijäksi. Kadulla ja koiratarhassa vietetyt vuodet näkyvät Aris-koirassa varautuneisuutena ja leikkimättömyytenä. Vaikka aikoinaan uumoiltiin, ettei Ariksesta koskaan tule perhekoiraa, viisaasta koirasta sukeutui Elinan rakas silmäterä ja taitava etsijäkoira. 

Tytti & Ada ja Heidi

Onni on yhteiset makkaraperunat. Heidin Tytti-koira tuli vain hetkeksi hoitoon, mutta jäikin loppuiäkseen. Yhteiset vuodet kerryttivät parivaljakolle mahtavia muistoja ja uuden ystävyyden, Adan. Lopulta Heidin piti kuitenkin osata myös luopua rakkaastaan. 

Vikke & Jonna

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Itäsiperianlaika Vikestä ei ikinä tullut metsästyskoiraa, kuten alun perin piti. Omia polkujaan kulkevasta, valloittavasta Vikestä tuli kuitenkin jotakin paljon parempaa – Jonnan elämän koira.

Hau-Hau -tiimiläisten Elämäni koira -tarinat

Jassu & Jaana

Pieni koira, suuri sydän. Jaanan 10-vuotias pitkäkarvainen chihuahua Jassu on koko perheen psykologi, joka iloitsee muiden mukana ja lohduttaa suruissa.

Jassi & Kaisa

Äly ja väläys. Jassi, 1,5-vuotias belgianpaimenkoira, on Kaisan rakas vauhtipakkaus. Parhaita hetkiä ystävykset kokevat hakumetsällä ja jäljestämässä.

Vimma & Noora

Rytinällä sydämiin. Novascotiannoutaja Vimma valitsi jo ensi tapaamisella Nooran perheen omakseen, ja niin valloittavasta pennusta tuli heti erottamaton osa omaa perhettään.

Viggo & Saara

Elämäniloinen eläkeläinen. 11-vuotias Viggo teki komean agilityuran ennen ansaittuja eläkepäiviään. Ikä on tuonut mukanaan myös terveyshuolia, mutta ne eivät Saaran rakasta elämän koiraa lannista.

Beca & Timo

Ystävä kaukomailta. Beca-koira kulki pitkän matkan Espanjan kaduilta koiratarhan kautta Timon syliin. Siitä lähtien ystävykset ovat jakaneet sekä arkensa että aamiaisensa.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal