Kohtalon oikku, Lucky Secret

  • 11.10.2016

Yhteinen tarinamme Luckyn kanssa alkoi viime jouluna, kun olimme kolmen viikon surffi/joulu/aurinkolomalla Sri Lankassa yhdessä ystävien kanssa. Olimme matkamme toiseksi viimeisellä etapilla, Sri Lankan eteläisimmässä kärjessä paikassa nimeltään Mirissa. Vietimme viimeistä Mirissa-päivää pienessä meren poukamassa, paratiisissa, joka oli monelle paikallisellekin tuntematon Secret Beach. Vain kourallinen ihmisiä, pieni rantabaari ja kohiseva, turkoosi meri.

Rentoina, ruskettuneina ja onnellisina, kylmät juomat käsissä puhe kääntyi paikallisiin kulkukoiriin. Siihen kuinka huikeita tyyppejä ne ovat ja siihen kuinka miedänkin kyllä pitäisi hankkia vielä toinen koira. Kohtalokas kommentti! Viisi minuuttia tästä ja rantaviivaan ilmestyi värisevä koiranpentu. Joskus maailmankaikkeus toimii häkellytävän nopeasti. Tilasiko joku toisen koiran?! Tässä se nyt olisi.

Voi veljet! Eteemme asteli pieni, tärisevä otus, nälkiintynyt, kuumissaan ja kirppujen peitossa. Ei tullut kysymykseenkään, että olisimme voineet jättää koiran niille sijoilleen. Pieni rääpäle tarvitsi vettä, ruokaa ja huolenpitoa. Kun rantabaarin pitäjä vielä vahvisti, ettei koira kuulunut kenellekään, oli loppuloman ja tulevien kuukausien sisältö sinetöity. Tästä alkoi uusi matka – rescue-koiran omistajat kohtalon oikusta – seikkailu, jollaista emme olisi osanneet suunnitella.

Koiran nimeksi tuli ilman muuta Secret löytöpaikan mukaan. Pian nimeen lisättiin Lucky, koska valehtelematta jokainen paikallinen kommentoi tapausta "Ooh, lucky dog!".


Kaksi päivää löytämisestä, tässä matkustetaan tuktuk-mopon kyydissä (pyykkikorissa!) eläinlääkärille.

Kommentit

Ei kommentteja

Lisää kommentti

* - pakollinen kenttä

*
CAPTCHA kuva roskapostin välttämiseksi
Jos et saa sanasta selvää, klikkaa tästä uusi kuva.
*
*

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Prima Pet PremiumVerkkopalvelut: Mediasignal