Lapinkoira syömässä Hau-Hau Champion

5 syytä vaihtaa Hau-Haun koiranruokaan

Oletko harkinnut uuden koiranruokamerkin kokeilemista koirallesi, mutta idea on toistaiseksi jäänyt ajatuksen tasolle?

Tälle sivulle kokosimme tärkeimmät syyt siihen, miksi sinunkin kannattaa kokeilla koirallesi Hau-Haun tuotteita.

Laadukkaat raaka-aineet Hau-Hau Champion

1. Laadukkaat raaka-aineet  

Koiran ruokinnalla on suuri merkitys koiran hyvinvoinnille, ja siksi jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Koiran ruokinnan peruspilarit ovat liha ja eläinrasva, joten Hau-Haun koiranruokien ensimmäisenä raaka-aineena on aina joko liha tai kala. Lisäksi kerromme kaikissa kuivaruokapakkauksissamme erikseen eläinperäisten proteiinien määrän tuotteen sisältämästä kokonaisproteiinista.

Hau-Haun koiranruoissa ei ole mitään ylimääräistä, vaan luotamme raaka-aineissamme yksinkertaisiin perusraaka-aineisiin. Jos et ole aiemmin katsonut, mitä ostamasi koiranruoka sisältää, nyt on sopiva hetki kurkata kuivaruokasäkin taakse! Näin tunnistat laadukkaan koiranruoan.

Edullinen hinta Hau-Hau Champion

2. Edullinen hinta 

Me Hau-Haulla haluamme varmistaa, että saat koirallesi hyvää ja ravitsevaa ruokaa helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenille. Edulliseen hintaan satsaaminen on myös vastuun kantamista koirien hyvinvoinnista, sillä laadukkaan koiranruoan pitää olla kaikkien koiranomistajien saatavilla.

Turhasta ei kannata maksaa, sillä kallis hinta ei takaa koiranruoan laatua tai sopivuutta koirallesi. Me Hau-Haulla voimme tarjota kukkarollesi edullista koiranruokaa laadusta tinkimättä näiden 4 tekijän ansiosta.

Hau-Hau Champion hyvä saatavuus

3. Helppo hankkia, hyvä saatavuus 

Jotta koiran ruokkiminen on mahdollisimman mutkatonta arjen keskellä, koiranruoan on oltava helposti saatavilla. Asuitpa Maarianhaminan merituulessa tai Nuorgamin lumihangilla löydät Hau-Haun tuotteet omasta ruokakaupastasi ympäri Suomen ja useista kotimaisista verkkokaupoista. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi

Tiesitkö, että hyvän saatavuuden lisäksi Hau-Haun tuotteet helpottavat arkeasi koiranomistajana myös monilla muilla tavoin? Katso 7 tekijää entistä sujuvampaan arkeen Hau-Haun tuotteiden avulla!

Hau-Hau Champion laaja valikoima

4. Laaja valikoima

Kuivaruoat, märkäruoat, herkut, puruluut – valikoimastamme löydät vaihtoehtoja erilaisten koirien tarpeisiin. Laajan valikoiman ansiosta myös koiran ruokavalion monipuolistaminen on Hau-Haun tuotteilla varsin helppoa. Monipuolistaminen on yksi koiran ruokinnan nousevista trendeistä, ja sopiva vaihtelu koiran ruokinnassa on hyväksi erityisesti koiranpennulle. 

Hyvinvoiva maapallo Hau-Hau

5. Kestävä tassunjälki

Sekä koirien että ympäristön hyvinvointi ovat toimintaamme olennaisesti ohjaavia arvoja. Haluamme rakentaa tuotantopolkuamme entistä kestävämmäksi koiran hyvinvointia unohtamatta. Hyvitämme kaikkien kuivaruokiemme koko tuotantoketjun hiilijalanjäljen, ja kehitämme pakkauksiamme jatkuvasti entistä ympäristöystävällisimmiksi.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme.

100 % tyytyväisyystakuu Hau-Hau

+ Erinomainen maistuvuus!

Kaikki tuotteemme ovat omien asiantuntijoidemme Suomessa suunnittelemia ja Hau-Hau-perheen rakkaiden koirien testaamia. Tuotteemme käyvät usein myös kuluttajatesteissä. Esimerkiksi viljattomien kuivaruokien testaajista 97 % piti kuivaruokien maistuvuutta koiralle hyvänä tai erittäin hyvänä.

Jo kymmenet tuhannet koirakot luottavat arjessaan Hau-Haun laadukkaisiin tuotteisiin – mikset siis sinäkin kokeilisi tuotteitamme koirallesi? Kaikilla tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu, jonka vuoksi kokeilu on helppoa. Lue, miten onnistua koiranruoan vaihtamisessa ja hanki Hau-Haun tuotteita lähimmästä ruokakaupastasi jo tänään!

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus

Me uskomme, että jokakoiranoikeudet kuuluvat tasapuolisesti kaikille koirille. Jokakoiranoikeuksista tärkein on koiran oikeus laadukkaaseen ja maistuvaan ruokaan. Lue, mitä oikeudet merkitsevät meille ja koirakansalle.

TUTUSTU JOKAKOIRANOIKEUKSIIN

Miten tunnistan laadukkaan koiranruoan?

Jos et ole koskaan aiemmin katsonut, mitä ostamasi koiranruoka sisältää, nyt on sopiva hetki kurkata kuivaruokasäkin taakse! Lue, miten tunnistat laadukkaan koiranruoan.

Lue lisää