Koirien herkut ja makupalat maistuvat koirille.

Koiran herkut ja palkitseminen

Erilaiset koiran herkut, makupalat ja namit sopivat niin koiran herkutteluhetkiin, koulutukseen, leikkeihin kuin aktivointiinkin. Liiallinen herkuttelu saattaa kuitenkin johtaa terveydelle vaaralliseen koiran ylipainoon. Siksi koiranherkuiksi kannattaa valita ravintoarvoltaan hyviä tuotteita, jotka kohtuudella nautittuna eivät tee haittaa koiralle. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi täyslihaherkut ja Suomessa valmistetut herkut, kuten Hau-Haun kuivatut eläintenosat. Herkille koirille voivat sopia myös erilaiset viljattomat koiran herkut. Funktionaaliset herkut sisältävät erilaisia marjoja tai yrttejä, jotka auttavat tukemaan koirasi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja ovat samalla maistuvan lihaisia makupaloja. 

Erilaiset koiranherkut sopivat eri tarkoituksiin

Koiraharrastuksiin ja koirankoulutukseen kannattaa varata runsaasti pienikokoisia herkkuja tai pehmeitä, helposti paloiteltavia herkkuja, joita koiran on helppo niellä jopa liikkeessä. Euroopassa valmistetut gluteenittomat Hau-Haun Makupalat on suunniteltu etenkin iloisiin harrastushetkiin ja nuuskunenän namietsintöihin.

Isokokoiset herkut, kuten Viron tehtaallamme valmistetut Viljattomat Herkut sopivat myös suuremmaksi palkkioksi sekä koiran hemmotteluhetkiin. Hau-Hau Viljattomat koiranherkut ovat myös ihanan pehmeitä, joten ne on helppo paloitella pienemmiksi paloiksi.

Turvallista herkuttelua

Herkuilla ei voi korvata koiran päivittäin tarvitsemaa täysravintoa, vaan niitä tulee tarjota kohtuudella. Herkkujen ja puruluiden tarjoilun nyrkkisääntönä voidaan pitää 10 %:a koiran päivittäisestä ruokamäärästä. Koiran herkkujen sijasta koiraa voi myös palkita täysravinnoilla, kuten koiran kuivaruualla tai märkäruualla, jolloin koira saa osan ruoastaan jo treeneissä.

Koiranmakkaran käyttö herkkuina

Helposti paloiteltava koiranmakkara sopii mainiosti treeninamiksi tai koiran palkitsemiseen! Näiden vinkkien avulla nameja on aina helposti saatavilla, eikä sinun tarvitse kuin muistaa ottaa herkut mukaan. Viljatonta koiranruokaa suosiville koirille löytyy vaihtoehtona myös Hau-Hau Championin viljattomat koiranmakkarat.

  1. Pilko makkara sopivankokoisiksi kuutiopaloiksi.
  2. Pakasta.
  3. Ota sulamaan pari tuntia ennen treenejä.
  4. Palkitse koiraa maukkailla herkkupaloilla!

Jos treeninameja jää yli, ne säilyvät jääkaapissa pari päivää. Katso myös muut vinkin koiranmakkaran käyttöön.

 

Suomessa valmistetut koiran herkut

Hau-Haun Suomessa valmistetut herkut on paahdettu uunissa ihanan rapeiksi ja ovat 100 % luonnollisia. Monen koiran suosikkiherkku possunkorva on erinomainen herkku tukemaan koiran hammashygieniaa.

Lue lisää

Hau-Hau Champion koiran harrastukset

Mitä koiran kanssa voi harrastaa?

Tutustu kokoamiimme harrastusvaihtoehtoihin.

Lue lisää